Forum yetkililerini eleştirme

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Forum yetkililerini eleştirme

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Merhaba arkadaşlar,
Hiçbir tartışma olmadan ve argo kelime kullanmadan forum yöneticileri hakkında olan düşünceleriniz öğrenmek istiyorum. Rica etsem bu konu altına yazar mısınız ? Umarım bizim forum yöneticilerimiz eleştiriye açıktır :)

İlk ben başlayayım. Hiçbir açıklama yapmadan kendi kafalarına göre ileti kaldırmaları ve neden kaldırdıkları hakkında açıklama yapmamaları çok saçma. Bunu düzeltmeleri gerekiyor.
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Re: Forum yetkililerini eleştirme

Mesaj gönderen Auril »

1:eleştiriye açık değiller
2:kral kralcı durumundalar
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

Eleştirilme haklarının olmadıkları izlenimini veriyorlar aylardır.
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Yorumsuz.
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

Pek umrumda olmayan insanlardır.Siz de artık takılmayın böyle şeylere .Hala özgür düşünceye saygılı bir forum ortamı olmadığına uyanamadıysanız size de diyecek bir şey bulamıyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
ikizler92
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ikizler92 »

oyunu eleştiricek ufacık bir cümle yazsam konumu anında siliyorlar bu oyun niye böyle dibe vurdu fazla kurcalamaya gerek yok

Biz eskiden forumda olsun oyunda olsun eski yöneticileri eleştirir hatta yerden yere vururduk ne konumuzu kaldırırlardı ne susturmamızı oyun o zamanlar oyundu şimdi ki yöneticiler Mevcut hükümet zihniyetinde ki tiplerden farksız eleştiriye gelemiyorlaR. Ama şunu bilin sadece kusurlu olanlar eleştirilere gelemez
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

Bir monarşi var da,sanki onlar en yukarı da ve biz en aşağıdayız.Bir diktatörlük durumu var.Eleştirilmezler..Zamanında Afrasiyab'a ''kavga olmadan kavga olacak diye yorum siliyorsun,arkadaşıma gönderme yapıyorum ceza uygulanacaktır diye uyarı veriyorsun.'' tarzı bir şey yazmıştım mesela,tak,o konu da silindi..Kraliyetle mi yönetiliyor forum,arada merak etmiyorum değil.31 Mayıs 2013'ten sonra çok değişti buralar çok.Zaten biliyorsunuz o zamanı,gezi parkı sonrası Zwartan ekipten ayrıldı ve bir konu paylaştı.''Ekip içi bir anlaşmazlık oldu.Siyasete girmemek için sözlerimi burada bitiriyorum.'' gibi bir şey yazdı,bidaha da uğramadı foruma.-
Küfür etmeden hakaret etmeden bu yazıyı yazdık ama kaldırılması kaç dakika sürecek acaba?
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Olayları anlamadan işlem yapıyorlar.
Örnek ben bir konu açıyorum, konu içerisinde hiç tanımadığım 2 kişi kavga ediyor. Forum yöneticisi ne akla hizmet geliyor konumu kilitliyor.

2. bir örnek olarak ise konuları siliyorlar ve neden sildikleri hakkında hiçbir açıklama yayınlamıyorlar. Direk ortadan kaldırıyorlar.

3. olarak Profilimde Uyarı -1 var fakat ben neden uyarı aldığımı bile bilmiyorum.

Bu örnekleri çoğaltmak mümkün.

Forum yöneticilerini de birazcık eleştirdin mi cevapları hazır "Biz gönüllü bir ekibiz."
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
muvaffak
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen muvaffak »

Valla bu yöneticilere ses sanatçısı Doğuş abimiz güzel söylemiş. Bunlar "babadan oğla nesil heralde"(Temsili) hep aynı kopyala yapıştır yazılar. Resmiyet adı altında robotlaşmış cümleler ile hep aynı yazılar bunu insanların yapacağı yere koyun bi yapay zeka o yapsın insanlarla uğraşmak zorunda da kalmazsınız. Sonuçta aynı şey iki tarafta robot oluyor.

Ha bu arada bunu yazdım diyede bi ban atın eliniz alışmıştır. Neticede özgür bir düşünce hakkımız yok.
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Eleştirilere açık olduğunu düşünüyorum. Geçen gün forumdan özelden yazdım geri dönüş olmadı ama gerekli düzeltmeler uygulandı ve her hangi bir moderasyon uygulanmadı tabi hakaret etmedim sadece eleştiriydi. FY lerin diğer yönetici ve görevlilere göre daha anlayışlı olduğunun kanaatindeyim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön