BİR SORUM VAR!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ikvcibeo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

BİR SORUM VAR!

Mesaj gönderen ikvcibeo »

Oyuna 2 gün ara verdim ara verirken aklıma bir soru geldi.Oynadığım karakter 20 level.Size sorumu sorayım:

Oynadığımız karaktere plus paket veya çemberlitaş paket almamız şartmı?Almazsak eğer iyi yerlere gelemezmiyiz?
kekikserp
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: BİR SORUM VAR!

Mesaj gönderen kekikserp »

Tabii ki gelebilirsin plus paket sahibi bir oyuncu 5 ay'da iyi bir yere gelebilirse senin ona nazaran ekstra 2-3 ay da harcaman lazım.
Resim
Kullanıcı avatarı
ikvcibeo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ikvcibeo »

kekikserp yazdı:Tabii ki gelebilirsin plus paket sahibi bir oyuncu 5 ay'da iyi bir yere gelebilirse senin ona nazaran ekstra 2-3 ay da harcaman lazım.
Yani iyi yerlere gelirim ama biraz daha geç öylemi.Herkes plus paket kullanıyor bende kullanırım 49 levellerde.Sanırım şuanlık sıkıntı olmaz.Teşekkürler cevap için.
kekikserp
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen kekikserp »

ikvcibeo yazdı:
kekikserp yazdı:Tabii ki gelebilirsin plus paket sahibi bir oyuncu 5 ay'da iyi bir yere gelebilirse senin ona nazaran ekstra 2-3 ay da harcaman lazım.
Yani iyi yerlere gelirim ama biraz daha geç öylemi.Herkes plus paket kullanıyor bende kullanırım 49 levellerde.Sanırım şuanlık sıkıntı olmaz.Teşekkürler cevap için.
Plus paketin benim açımdan en büyük avantajlarından biri satıştan 3'te 1'i fiyat alınmasıdır. Bu da para kasmanda etkili bir yöntem.
Resim
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Parallax Phenomenon

Mesaj gönderen Windowss »

İkv dükkânda bulunan tatil hediyesini alarak daha hızlı level atlayabilirsiniz
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

Çemberlitaş paketi almazsan birisi 6 aylık uğraş sonucu full item olur sen 1 yıl,eğer matematiksel olarak bakacak olursak.Ama senin karakterin şanslıysa,sen 3 ayda bitirirsin itemlerini başkası 6 ay..E tabi muhtemelen sen gittin lokman sarraf verdin,kıyamet asa falan üretmeden de çt almazlar,napacaksın silahtar olmak için gene alacaksın paket.. :) Pay to Win dostum,kusura bakma.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

kardeşim, zamanla da alırsın yavaş yavaş. için rahat olsun yani :)
Sadece
Kahve

Ahi Evran'a selamlar
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

plus paketi olmadan şifacı kasılmaz kolay kolay fakat plus paketi olmadan en iyi item şifacıya düşürürsün.
Büyücü plus paketi olmadan da rahatlıkla kasılır fakat plus paketi olmadan para zor kasarsın GB ye zor girer ve zor üretim yapar zor düşürürsün. Üretim yaparsan iyi para kasıp Cehennem ve Kıyamet kolay üretirsin.
plus paketi olmadan savaşçıyı kolay kasarsın. Ayısı olmadan zor Ç.T ye girersin plus paketin olsa da olmasa da tanıdığın olmadığı sürece G.B lere çok zor girersin. Anca para kasıp üretim yapman gerekir.
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

ikvcibeo yazdı:Oyuna 2 gün ara verdim ara verirken aklıma bir soru geldi.Oynadığım karakter 20 level.Size sorumu sorayım:

Oynadığımız karaktere plus paket veya çemberlitaş paket almamız şartmı?Almazsak eğer iyi yerlere gelemezmiyiz?
Çemberlintaş paketini boşver yok pasaport yok 5 yetenek yok kasa erişimi yik silah yükseltme o parayı oraya vereceğine sahip olmak istediğin karektere daha kolay ulaşabilirsin :)
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
Legendhunter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Hunters

Mesaj gönderen Legendhunter »

ikvcibeo yazdı:Oyuna 2 gün ara verdim ara verirken aklıma bir soru geldi.Oynadığım karakter 20 level.Size sorumu sorayım:

Çemberlitaş Paketini aldığın zaman içinde plus üyelikten tut kasa erişimi lonca lisansı gibi şeyler de var Çemberlitaş paketini alman sana sadece daha hızlı seviye atlamana sebep verir. Lonca lisansı ile kendine bir lonca kurabilir veya herhangi bir loncaya girersin buda Topkapı bölgesi sayesinde ışınlanma ile sana zaman kazandıracaktır. Onun haricinde kasa erişimi ile istediğin kasana rahatlıkla ulaşırsın ve Çemberlitaş bölgesine gireceğinde Kasa Erişimi sayesinde bölgedeki boosların kesimi rahatlıyo yani grupta ne kadar çok Kasa Erişimi olan oyuncu varsa bölgenin bitimi bi o kadar kolay oluyor.He dersen bu Çemberlitaş Paketinin içinde ÇT bölgesinden item düşürme şansımda artar mı SÖZDE öyle bir şey var ama nedense biz daha o şans yüzdesini göremedik :D
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön