Merhaba,
Arkadaşlar yaklaşık 5 6 yıl önce kulladığım hattın numarasını değiştirdim.
O hattı şuan kullanıyorum ama eski numarada ise üyeliğim vardı.
Onu geri alabilmek için ne yapmam lazım ?
Nasıl bir yol izlemeliyim ?
O üyeliğin Eski kullandığım şifreleri hangi karakter kaç level de şaheser üretildi.
Ne zaman parlatıldı.
Hepsini hatırlıyorum.
İlk düşen itemine kadar kısacası hatırlıyorum.
Destek ekibi prosedür gereği epin kodlarını ısrarla istemektedir.
Bunların hiç biri mevcutta değil bende.
Kaç defa yazmama ragmen aldığım yanıt olumsuz.
Bahsettiğim üyelikte ise kıyamet asa ve İlk göz ağrım Ecel Getiren yükseltilmiş halleri mevcuttur.
Bu konuda bilgisi olan varsa ulaşabilir mi lütfen.
Keyifli Forumlar
Telefon üyeliği...
- nisanyagmurum
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ülkü
Re: Telefon üyeliği...
Merhabalar;
Bu gibi üyelik sorunlarına güvenliğiniz sebebiyle iletişim destek birimi üzerinden sizlerden istenilen bilgilerin doğruluğu onaylanmadığı sürece takdir edersiniz ki yardımcı olmaları mümkün değildir.
İlgili konu hakkında İletişim/Destek Formu > Üyelik Sorunları başlığı altında devam etmenizi öneririm. Bilginize.
İyi forumlar dilerim.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- nisanyagmurum
- Sahaf Yardımcısı

Merhaba, tekrardan.AhiEvran yazdı:
Merhabalar;
Bu gibi üyelik sorunlarına güvenliğiniz sebebiyle iletişim destek birimi üzerinden sizlerden istenilen bilgilerin doğruluğu onaylanmadığı sürece takdir edersiniz ki yardımcı olmaları mümkün değildir.
İlgili konu hakkında İletişim/Destek Formu > Üyelik Sorunları başlığı altında devam etmenizi öneririm. Bilginize.
İyi forumlar dilerim.
Keşke daha detaylı şekilde yardımcı olabilseniz.
Çünkü o kadar bilgileri hatırlarken epin yüzünden hatırlamamak ço üzücü sonuçta ilk göz ağrım emeğim boşa gitmesi.
Ben size hattın ne zaman alındıgı kimin adına kayıtlı ilk alınan paketini internet paketi sms paketi ilk köntürüne kadar hatırlıyorum.
İlk hangi karakter 49 seviye oldu onu bile hatırlıyor arşivden resmini bile atarım
Bu konuda gerçekten yardım istiyorum.
Aynısı bana oldu kardeşim , ne yaptıysam numaramı değiştiremedim eski e-pinlerimi bilmiyordum diye (yahu e-pinlerimi saklama gereksinimi duymadım pek çok kişide duymuyor) uzun süre öyle kullanmak zorunda kaldım yani şifrem bi gitse alamayacağım bi gün tatile gittim internet kafede giriyordum oyuna 1 hafta girdim felan sonra tatilden döndük bi baktım şifre olmuyor ne yaptıysam alamadım.. hesaptaki harcamalarım 1285 tl civarı bir tutar ediyordu. Yüklediğim e-pinleri bilmediğim için hesapları alamadım... Ve bu yüzden yönetime hakkımı helal etmiyorum...Karakterin değiştiği sunuculardaki yeni isimlerini her cartını curtunu hattın kimin üzerine kayıtlı olduğunu her ıvır zıvırını verdim yinede o 4 yıllık emeklerim bana verilmedi.. Öncelikle karakterleri çalan hırsıza , ardından ise yönetime o verdiğim paraları geçirdiğim zamanı helal etmiyorum. Hak zamanı sorulur elbet.
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Isteseler yardımcı olurlar ama işte yok epin kodu onu ceyizliğemi saklicaz arkadaş ne gereksiz bir bilgi istiyorsunuz adam düşürdüğü ilk itemini ve ilk açtığı ismi ve ne zaman isim değiştirdiğini vs bir cok bilgi veriyor zaten ama tanıdık olsun bunlara bile gerek kalmıyor dimi
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- Legendhunter
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Hunters
Geçmiş olsun hocam. Benim anlamadığım hesabın şifresi ile hesaba geçmişte yüklediğin akçelerin e-pinleri ne alaka :?: Bence sen sevgili destek ekibimize bi onu sor :ugeek:

- nisanyagmurum
- Sahaf Yardımcısı

Gerçekten de yönetimde tanıdık olmayınca istenilen bir şeye ulaşamıyorsunuz.
Bunu 3 4 yıl önce yaşadım.
Eminönü'nde oynayanlar bilir az çok.
nisanyağmurum ve yaLnızLıkRıhtımı UZAKYILDIZIM isimli karakterlerim hepsi fulldu.
Aynı telefon üyeliklerinde olduklarından dolayı onlarda gitti.
Kısacası sağlık olsun.
Ama bu tür olaylar yüzünden emeklerin boşa gitmesi ayrı bir üzücü durumdur.
Bunu 3 4 yıl önce yaşadım.
Eminönü'nde oynayanlar bilir az çok.
nisanyağmurum ve yaLnızLıkRıhtımı UZAKYILDIZIM isimli karakterlerim hepsi fulldu.
Aynı telefon üyeliklerinde olduklarından dolayı onlarda gitti.
Kısacası sağlık olsun.
Ama bu tür olaylar yüzünden emeklerin boşa gitmesi ayrı bir üzücü durumdur.
-
Nerull
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Bu durumlarda karakterleri başka bir hesaba transfer ile aktarabilmeniz için destek veriyoruz. Karakter satışı gibi suistimallerin önüne geçebilmek için istediğimiz bilgiler arasında profil bilgileri ve E-Pin kodu bilgileri de bulunuyor. Bu bilgileri hesabın size ait olduğunu doğrulayabilmek için istiyoruz. Kullanıcı sistemimiz doğrudan kullanıcı adı üzerinden ilerlemiş olsaydı, böyle durumlarla uğraşmayacaktık maalesef.nisanyagmurum yazdı: Merhaba, tekrardan.
Çünkü o kadar bilgileri hatırlarken epin yüzünden hatırlamamak ço üzücü sonuçta ilk göz ağrım emeğim boşa gitmesi.
Ben size hattın ne zaman alındıgı kimin adına kayıtlı ilk alınan paketini internet paketi sms paketi ilk köntürüne kadar hatırlıyorum.
İlk hangi karakter 49 seviye oldu onu bile hatırlıyor arşivden resmini bile atarım![]()
Hattın kime kayıtlı olduğundan ziyade bize (elimizdeki bilgiler olan) hesabın bilgileri ve yine doğrulama yapabilmek için istenen bilgiler gerekiyor. E-Pin kodu da bunlardan biri. ÜyelikAl yada Playstore gibi satış noktalarından kod aldıysanız bu sitelerde kodlarınızı görebiliyorsanız yada e-posta adresinizde bulabiliyorsunuz. Bunun dışında ikv kutu almış oyuncularımız sakladıkları kutu içindeki kodları da gönderebiliyorlar.GaffarBEY yazdı:Aynısı bana oldu kardeşim , ne yaptıysam numaramı değiştiremedim eski e-pinlerimi bilmiyordum diye (yahu e-pinlerimi saklama gereksinimi duymadım pek çok kişide duymuyor) uzun süre öyle kullanmak zorunda kaldım yani şifrem bi gitse alamayacağım bi gün tatile gittim internet kafede giriyordum oyuna 1 hafta girdim felan sonra tatilden döndük bi baktım şifre olmuyor ne yaptıysam alamadım.. hesaptaki harcamalarım 1285 tl civarı bir tutar ediyordu. Yüklediğim e-pinleri bilmediğim için hesapları alamadım... Ve bu yüzden yönetime hakkımı helal etmiyorum...Karakterin değiştiği sunuculardaki yeni isimlerini her cartını curtunu hattın kimin üzerine kayıtlı olduğunu her ıvır zıvırını verdim yinede o 4 yıllık emeklerim bana verilmedi.. Öncelikle karakterleri çalan hırsıza , ardından ise yönetime o verdiğim paraları geçirdiğim zamanı helal etmiyorum. Hak zamanı sorulur elbet.
Amacımız, kimlik doğrulaması gibi bir şansımız olmadığı için elimizdeki bilgiler üzerinden yardımcı olabilmek sadece. Bu arada E-Pin bilgisi tek başına red sebebi değil, diğer bilgilerden en az biri daha eksik olsa bunu red yazısında yazıyoruz. Bence tekrar başvurmanda fayda var.
Sevgiler
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi

Gerçek Nerull mu bu ?Nerull yazdı:Bu durumlarda karakterleri başka bir hesaba transfer ile aktarabilmeniz için destek veriyoruz. Karakter satışı gibi suistimallerin önüne geçebilmek için istediğimiz bilgiler arasında profil bilgileri ve E-Pin kodu bilgileri de bulunuyor. Bu bilgileri hesabın size ait olduğunu doğrulayabilmek için istiyoruz. Kullanıcı sistemimiz doğrudan kullanıcı adı üzerinden ilerlemiş olsaydı, böyle durumlarla uğraşmayacaktık maalesef.nisanyagmurum yazdı: Merhaba, tekrardan.
İlk hangi karakter 49 seviye oldu onu bile hatırlıyor arşivden resmini bile atarım![]()
Hattın kime kayıtlı olduğundan ziyade bize (elimizdeki bilgiler olan) hesabın bilgileri ve yine doğrulama yapabilmek için istenen bilgiler gerekiyor. E-Pin kodu da bunlardan biri. ÜyelikAl yada Playstore gibi satış noktalarından kod aldıysanız bu sitelerde kodlarınızı görebiliyorsanız yada e-posta adresinizde bulabiliyorsunuz. Bunun dışında ikv kutu almış oyuncularımız sakladıkları kutu içindeki kodları da gönderebiliyorlar.GaffarBEY yazdı:Aynısı bana oldu kardeşim , ne yaptıysam numaramı değiştiremedim eski e-pinlerimi bilmiyordum diye (yahu e-pinlerimi saklama gereksinimi duymadım pek çok kişide duymuyor) uzun süre öyle kullanmak zorunda kaldım yani şifrem bi gitse alamayacağım bi gün tatile gittim internet kafede giriyordum oyuna 1 hafta girdim felan sonra tatilden döndük bi baktım şifre olmuyor ne yaptıysam alamadım.. hesaptaki harcamalarım 1285 tl civarı bir tutar ediyordu. Yüklediğim e-pinleri bilmediğim için hesapları alamadım... Ve bu yüzden yönetime hakkımı helal etmiyorum...Karakterin değiştiği sunuculardaki yeni isimlerini her cartını curtunu hattın kimin üzerine kayıtlı olduğunu her ıvır zıvırını verdim yinede o 4 yıllık emeklerim bana verilmedi.. Öncelikle karakterleri çalan hırsıza , ardından ise yönetime o verdiğim paraları geçirdiğim zamanı helal etmiyorum. Hak zamanı sorulur elbet.
Amacımız, kimlik doğrulaması gibi bir şansımız olmadığı için elimizdeki bilgiler üzerinden yardımcı olabilmek sadece. Bu arada E-Pin bilgisi tek başına red sebebi değil, diğer bilgilerden en az biri daha eksik olsa bunu red yazısında yazıyoruz. Bence tekrar başvurmanda fayda var.
Sevgiler
-
kekikserp
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Hayır gerçek nerull son etkinlik paketi geldikten 1 ay sonra öldürüldü , bu onun yerine geçen ve oyuncuları oyundan bezdirip oyunu baltalayan nerull kohen.