Raylardan dönerken klan delileri tarafından bir baskına uğramıştık.6 kişilik gruptan 3 kişi kalmıştık.Diğer 2 kişi ile geri gelirken tünelde büyük bir sarsıntı oldu ve yukarıdan bir kayaç parçası birinin üzerine düştü.Rayın başına doğru giderken hayalimde görülen at motifinin yanımızda olduğunu gördüm.Bize bir grup klan delisi saldırırken onları bizden uzak tutarak bizi güvenli şekilde raya başına götürmeye çalışıyordu.Diğer arkadaş onu göremiyordu.O sadece psişik güçler olduğunun kanaatindeydi.Ray başına geldiğimizde de benimle sağ kalan kişi aklını yitirdi.Ben ise toprağın üzerine bağdaş kurarak oturdum.Birkaç saat boyunca sessizce oturdum.Aklını yitiren arkadaş gitmişti.Ben ise olanlardan dolayı gözyaşlarıma hakim olamıyordum.Bir şifacı olarak cana can katmaktan öte,çok can aldırmıştım.Benim davam üzerine ölenler vardı.
Elimdeki gürzümü yere bıraktım.Elime fotoğraf makinesini alarak bu ana kadar çekilen fotoğraflara baktım.Duygu seli yaşanıyordu içimde.Fotoğraf makinesini elimde bağımsız hareket ediyordu.Ben ise hıçkıra hıçkıra ağlıyordum.Ben hıçkıra hıçkıra ağlarken fotoğraf makinesinin,fotoğraf çekme tuşuna istemeden bastım.Alttan çıkan fotoğrafta bir detay yakalamıştım ve ağlamayı bırakmıştım.Kafamı yukarı kaldırdım ve tünelin tavanını oluşturan kayaçlara baktım.Daha sonra ayağa kalkarak düzgün bir fotoğrafını çektim.Aman Allah'ım!Yıllardır nasıl fark edememiştik?
[Fotoğraflara mobilden yakınlaşarak bakmanız önerilir.Göz detayı isteyen fotoğraflardır.Birçok buluntu vardır,ancak görülemeyecek kalitede olacakları için paylaşılmamıştır.]
Bir taca benzer şey gördüm.Birkaç göze benzeyen karartılar.Dimağımın bir oyunu olmalıydı.Evet,evet!Kesinlikle öyle olmalıydı!Ancak emin olmak için yaklaşarak bakmak istedim.Bir başka detay bulmuştum.
Fotoğrafa yakınlaşarak iç ve dış detaylara bakmak istedim.Bunlar sıradan kayaçlar değillerdi.Bu kayaçların üzerinde insan,yılan benzeri şeyler vardı.Yakınlaştığımda şöyle bir detayı fark ettim.
Bu bir kadındı ve Junon'a benziyordu.Bir başka fotoğrafta ise iç detaya yönelerek iki farklı şey buldum.
Dış detaya baktığımda kadına benzer,kafasında taç olan birinin sağ yukarı doğru baktığını fark ettim.
Ve son olarak da meditasyon yapan 2 farklı adam.Bir adamın üzerinde elmasa benzeyen bir şekil gördüm.
Büyük bir şaşkınlıkla orada yığılmış ve bayılmıştım.Uyandığımda yukarıdaki motiflerden birini gördüm ve korktum.Bu eskilerin düşmanı mıydı acaba?Eskiler ve bizim...
Etkinliğin son gününe özel bir veda şiiri yazmak istedim.27 mısradan oluşan bir şiir.Şiirim oyun içerisindeki bir kelimden yola çıkılmıştır.Buyurun.
Rüzgar ve...
Esinti.
Soğuğun ardından gelen sıcak bir esinti.
Eminönü'nden saçılan ışıkların biçarelere yansıması,
Sofradaki sıcak çorbanın getirdiği mutluluk,
Şiddetli hortumun getirdiği nahoş gürültü,
Belki de dış şehirlerdeki meteor yarıkları
Yarıklarda oluşan hortum rüzgarı.
Rüzgar...
Sayılamayacak kadar kum tanesini savuşturmak,
Beraberinde getirdiği sıcak tayfun.
Daha sonrasında esen havaya kara bir örtü,
Yoğun yağmurun getirdiği bereket,
Kulplu bardağım ile camdan manzarayı izlemek gibi,
Güzeldir rüzgar ve esinti.
Rüzgar ve...
Beraberinde elime aldığım kalemim.
Kan için yazılı kağıdım kadar,
Adalet için salladığım kılıçlarım.
Belki bir gün doğru kişiye ulaşır diye,
Rüzgara devrettiğim sayısız kağıtlarım.
Ardından veda için salladığım eller.
Rüzgar ve...
Esinti.
Huzur.
Gelip geçen rüzgara selam olsun.
Kalemimi harekete geçirdiği için teşekkürler.
Kalemin harfleri çizdiği vakittir ve o kalem saatler sonra noktayı koyacak.Bu sözü sevdiğim sanatçı Sagopa Kajmer'den alarak yazdım.Şarkının kendisini değil de enstrümantal kısmını paylaşmak istedim.
Kalemin harfleri çizdiği vakittir.
Mürekkebim olmasa duygularım göbek yapacak.
Mikrofon zımbırtısı ulaşmaktayken
Canavar adamın melekler sofrasına
Bir reel gümbürtü kopacak ve yıkılacak Halil İbrahim sofraları
Bugün oldukça iyi,çok iyi hatta en iyi günlerden biriydi.Hasan dostum benden önce yazdı neler olduğunu ancak benden paylaşması konusunda ricada da bulundu.Evet tabi ki dedim ve paylaştı.Ayrıca kendisine büyük borcum var:40m.Sanırım artık Hol'e ev yapacağım.Sadece benim adıma değil,loncada da güzel şeyler yaşandı.ESASADAM artık Eminönü'nde ve bizimle beraber.Bunun dışında Ahmet usta savaşçısını loncaya aldı ve ESASADAM yani Halil/Muhammet ve Buğra (3 kişiler)Meteorit 1tılsımı satın aldı.Bu dolu dolu güne,hevesle bağırarak Başlayalım Haydi diyorum.
Hasan dostuma göre,bu tılsım çok gecikti.Bir şeyler yapmamız gerektiğini söyledi ve bana sağ olsun maddi kaynakta yardımcı oldu.Ben de ilk loncaya yazdım.Satan var mıdır diye.Ahmet usta 1 adetÖrümcek Salgısıolduğunu söyledi ve sattı.
Hasan dostumdan parayı aldım,Savaş 3'ten aşağıya indim.Hol başlangıca girdim ve klana "Salgı Peptit Alınır" yazdım.Yazdıktan birkaç saniye sonrası...Aşağıdaki gibidir.
Daha sonra çakal satıcılar dışında normal bir satıcıPeptit Klorotoksinsatabileceğini söyledi.Teşekkür ederim kendisine.
Buradan "birdakikaafkyim" Gülsüm Hanım'a selamlarımı ve teşekkürlerimi iletiyorum.Kendisi bana bugün 5 adetÖrümcek Salgısısattı.
Forumda geçenlerde karşılaştığım Tevekkel adlı kullanıcı yani Tolga'ya yardım ederken aramızda geçen küçük bir muhabbet.
Ve geldik o ana.Malzemeler dışında eksik tılsımları bulmak daha güç.Defansif Dövüşme 2(I)'e10M sayan gördük siz düşünün.Ne güzel kafası var öyle güle güle kullansın.Sözün özü topluca satan birini buldum Allah'tan,belli bir fiyatta 3 tane aldım.5 4 tane de bizde vardı.2 tane de Hasan dostum buldu.Şöyle altta geçen konuşmalardan alıntı ile yazayım.Şu varan 1:
Varan 2:
Varan 3:
Ve ve ve...Son varan.Unutmadan söylemeliyim ki ilk defa 3.kademe tılsım ürettim bugün itibarı ile.Artık daha nice 3.Kademelere.
Deneme için de adada OkO müsabakaları yaptık ve Taş Kanat kestik.O sıra saf maden çektim.
Özel Teşekkürler
Sol baştan başlamak isterim.Sabah loncamızın yan hesabına yardımcı olduğu için aramızda olanMFuRKaNERTUĞRULadlı nefere teşekkür ederim. Projenin baş atılganı,bizi gazlayan adamFıratÇakıroğlu.Hasan dostuma selamlar.Her şey için teşekkürler. Hem materyalde hem de 2 adet tılsımda yardımcı olan Ahmet ustamIKüNFeyeKuNIadlı ağabeyimize teşekkürler. Batu arkadaşıma çok teşekkür ederim.Hem şifası hem de savaşçısı ile aramızdaydı.xXxBAGGERxXx Son olarak da kendisini şans eseri arkadaşı vasıtasıyla oyunda bulduğum,muhabbeti hoş adam İhsan Hocamız ve AğabeyimizBilgeTonyukuk'aaramızda olduğu için teşekkür ederim. Son olarak da forumdaki adı ilenisanyagmurum,oyundaki karakteri DeLiKiSs ile gelip selam verdi ve üretimi gördü.İsmini hatırlayamadığım için kendisine ismiyle hitap edemedim. Şimdi imzasına bakınca hatırladım.Rüveyda'ya da iyi dilekleri için teşekkürlerimi iletiyorum.
Günün Sözü:(Daha Önce de paylaştığım bir söz) Gerçek arkadaş sağlık gibidir.Değeri ancak o yok olunca anlaşılır. -Cervantes
Öncelikle Defansif 2 III Tılsımın hayırlı olsun kardeşim.
Arkadaşların ile birliğiniz, beraberliğiniz hiç bozulmamasını umut ediyorum. Çünkü bu oyunda dostluk, dayanışma ve sohbet olduğu sürece tadından yenmez hale geliyor
Sevgiler!
Vezirx27 yazdı:Öncelikle Defansif 2 III Tılsımın hayırlı olsun kardeşim.
Arkadaşların ile birliğiniz, beraberliğiniz hiç bozulmamasını umut ediyorum. Çünkü bu oyunda dostluk, dayanışma ve sohbet olduğu sürece tadından yenmez hale geliyor
Sevgiler!
Teşekkür ederim ağabey.Bu muhabbeti,sen Eminönü sunucusuna gelince seninle de yapmak isteriz.
VoiceOfVoiceless yazdı:
Haydi nerdesin seni bekliyoruz , kap tılsımı da gel
Tekrardan hayırlı olsun , güzel günlerde kullanman dileğiyle...
Yarın balyozumla eşlik ederim size,kpler inşallah yarın benden
Son olarak da forumdaki adı ile nisanyagmurum,oyundaki karakteri DeLiKiSs ile gelip selam verdi ve üretimi gördü.İsmini hatırlayamadığım için kendisine ismiyle hitap edemedim. Şimdi imzasına bakınca hatırladım.Rüveyda'ya da iyi dilekleri için teşekkürlerimi iletiyorum.
Merhaba,
3. Kademe tılsım üretmenin verdiği mutluluğu bir kaç kez yaşamış biri olarak;
Tekrar tekrar hayırlı olsun. Daha Nice 3. kademe tılsımlara
Kılıcın Keskin Arz Neferlerin başta ben olmak üzere ömrüm kısa olsun. :twisted:
Ve gitmek gerekir çok yorduysa hayat. DeLiKiSs gemini Rüveyda Akseki
Son olarak da forumdaki adı ile nisanyagmurum,oyundaki karakteri DeLiKiSs ile gelip selam verdi ve üretimi gördü.İsmini hatırlayamadığım için kendisine ismiyle hitap edemedim. Şimdi imzasına bakınca hatırladım.Rüveyda'ya da iyi dilekleri için teşekkürlerimi iletiyorum.
Merhaba,
3. Kademe tılsım üretmenin verdiği mutluluğu bir kaç kez yaşamış biri olarak;
Tekrar tekrar hayırlı olsun. Daha Nice 3. kademe tılsımlara
Kılıcın Keskin Arz Neferlerin başta ben olmak üzere ömrüm kısa olsun. :twisted:
Teşekkür ederim.İlk defa bir arz,karşısındak lodosa böyle söz söylemiştir belki de.Bakalım.
Bugün Klan savaşı ve OkO'su bol bir gündü.Dün arkadaşlarıma bir söz verdim ve o söz bugün büyücüye girmemekti.Bugün sırf savaşçı karakterimde bulundum.Tılsım çok iyi ama ıska vuruyorum.Tek eksiklerin Işık Hanım Kolye,hasar setten.Ben de onun yerine saldırımın artması için Kenan Gücü Kolye taktım.Şu an tek sorunum ıska vurmak.Velhasıl bugün güzel KP kastım.Lonca arkadaşlarım da sağ olsunlar bana çok yardımcı oldular.Güzel bir gündü,ben de bugüne başlamak istiyorum.
Sabah saatlerinde adada bir arkadaşım ile karşılaştım.Onunla muhabbet sohbet ederken kendimizi adanın arka kısımlarında bulduk.Ben de o sıra çektiğimTitanyummadenindenSaf Titanyumdüşürdüm.
Sonra toplanıp Meteor Bölgesi'ndeki Arz'ın Çocukları Klanı Kalesini bastık.
Bir ara tabiri caizse gaza geldim ve kalenin içine girdim.Oradan bir kişiyi öldürdüm ve muhafızlar tarafından öldüm.
Daha sonra Eminönü'ne indik ve sancağı bastık.O sıra önümüzde canlanan 6 kişi bizi fena yakaladı ve geri püskürttü.Toplandık ve Komutan'ı bastık.Herkes ölmüştü ama şifacıları kalmıştı.Bu oyun hayatımca gördüğüm en iyi şifacı olan MaGuSaDVoKaT,ölmemek için direniyordu.Ancak bir yerden sonra öldü.Kendisine selam olsun buradan,çok iyi şifa.
Burada da tam Eminönü'ne kaçakken deparlayarak yetiştiğimiz ve öldürdüğümüz Arz neferi.
Karakürk ve Cevriye Sultan'ı kestik.Sadece Karakürk'ün fotosunu alabildim.
Burada da Hasan arkadaşım ile yumruk yumruğa bir karşılaşma yaptık.Kendisine teşekkür ederim güzel bir karşılaşmaydı.Fotoğrafta yumrukları havada görünce aklıma ayrıca Arz-Lodos genişleme paketindeki,ana fotoğraf geldi.
[Bahsedilen fotoğraf.]
Günün Sözü: Ahlak duygumuz, ihtiraslarımızı kontrol eder. -Bernard Shaw