Veda...
Re: Veda...
Arkadaşlar sakın Kimse oyunu Bırakma sebebimin Zagrosa verilmiş olan hediye olduğunu düşünmesin benim haksızlık dediğim şeyler zaten onlar kendilerini bilior Arayan bulur oyunuyla bir derdim yok.Zagrosada yücelen halit kolye veridiğene inanmıorum zaten.Bırakma sebebim diğer haksızlıklar Konuyu çarpıtmayın.İKV Destek takımı başka oyun içinde seçilen Gm ler başka neyse boşwerin kimlere dediğimi zaten biliolar.İyi Forumlar....!!!
MerhabaEsfa yazdı:Arkadaşlar sakın Kimse oyunu Bırakma sebebimin Zagrosa verilmiş olan hediye olduğunu düşünmesin benim haksızlık dediğim şeyler zaten onlar kendilerini bilior Arayan bulur oyunuyla bir derdim yok.Zagrosada yücelen halit kolye veridiğene inanmıorum zaten.Bırakma sebebim diğer haksızlıklar Konuyu çarpıtmayın.İKV Destek takımı başka oyun içinde seçilen Gm ler başka neyse boşwerin kimlere dediğimi zaten biliolar.İyi Forumlar....!!!
arkdaşım Lütfen böle şeylerle ilgilenme Kimin gm olması bizim için önemli deyil kmin en düzgün görevini yerine getiren gm bizim için önemli Yani seçmelerde hangi gm daha iyi yönetirse o gm iyidir Haksızlık yoktur iyi Forumlar
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~
Zalimfelek Dragayxoğuz Tuvaletkağıdı
GM LER Kimler İçin seçildiğini Bilmiosun heralde sen.GM Seçildiyse bana bu oyunu daha güzel oynatabilmesi çabası içerisinde olması lazım.Bilmediğin Konular Hakkında Yorum Yapmassan İyi Olur..
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
gm ler bu işten para almıyolar İstek üzerine seçiliyolar sınavlardan geçerek ve sen rahat olasın die bütün kuklacı sunucusunun rahatsız etmeye de hakkın yok Gm de et ve kemikten yaratılmış bir insandır
Ben sadece buraya ayrılmamı yazdım Kimsede rahatsız Olmadı senden başka nedense:(
MerhabaEsfa yazdı:Ben sadece buraya ayrılmamı yazdım Kimsede rahatsız Olmadı senden başka nedense:(
Bende rahatsız olmadım ama oyunu bırakma sebebin biraz saçma neyse beni ilgilendirmiyo zaten reel hayatında başarılar.
saygılarımla
Seni İlgilendiremez saçma olup olmadığını Yalakayı Bırakıp Oyununa Bakarsan sevinirim
merhabaEsfa yazdı:Seni İlgilendiremez saçma olup olmadığını Yalakayı Bırakıp Oyununa Bakarsan sevinirim
Senin yalakalık dedigin şeye biz Saygı diyoruz sende bundan anlamazsan benim suçum ne?
O kadar Saygı Biliosun Konumada ve Bana Saygı Göster.Saçma die Laflar atma.O kadar Saygılısın Karşındaki İnsanın Senden Yaşça Büyük Olduğunu Bil saygı göster.Herkes Saygıdan Bahsetsin ama sen bahsetme..
MerhabaEsfa yazdı:O kadar Saygı Biliosun Konumada ve Bana Saygı Göster.Saçma die Laflar atma.O kadar Saygılısın Karşındaki İnsanın Senden Yaşça Büyük Olduğunu Bil saygı göster.Herkes Saygıdan Bahsetsin ama sen bahsetme..
Sen bunu diyosun peki 10 dk konuşmada bunu nasıl anlıyabiliorsun Suçu önce kendinde sonrada başkalarında ara bu ben degil km olursa olsun Lütfen uzatma bitsin.