Sırf bu forum hesabımı açalı 6 yılı geçmiş. Dedim ki bi yazayım. Zaten hep yazmışımdır, sadece 6 senedir değil, bu forumdan önceki forumdan önceki forumu hatırlıyorum ben. forumları severim ve oyunun forumlarını hep takip etmişimdir. İlk başta çok saçma ve ergence şeyler yazdım
Benim eskiden yazdığım uzuuuun uzun ve ergenlik dolu yazılarımı burada hatırlayan çıkar mı bilmiyorum
Seviyorum bu oyunu ve oyundaki insanları. Buradaki kadar ortam kurulmuş başka bi oyun yoktur. Kimse bunu inkar edemez. Benim de herkes gibi yaşadıklarım oldu. 39 levellerin son günlerinde hesabım soyulmuştu. Bıraktım.. 49 level geldi ve bi pantolonla bi silahı zor bulup yeraltına indim. Sonra yaptık bi şeyler. Güzel insanlar tanıdım. Harcadığım zamana hiç acımadım. Ergenliğimdeki rezilliklerimi gören insanlara şuan kızmıyorum. 2 ay sonra 23 yaşındayım. Zaman cidden çabuk geçiyo. Önceki hesabımın banlanmasını hatırlıyorum ya.

Adı "Prince" idi. Geçenlerde yazdım da hatta. "6 yıl geçmiş bi af falan yapın açın işte" diye. Açmadılar
Bu yıl üniversiteye başlıyorum. aslında bu yaşta üniversiteyi bitirmem lazımdı ama işte hayat. Daha kesin de değil. İstediğim bölüm çıkmazsa bi yıl daha hazırlanabilirim. İngilizce öğretmenliği şuan en yüksek hedefim, bakalım.
O kadar okudunuz, şimdi dersiniz buradaki amaç neydi. Ben foruma ve oyuna sanki her an kapatılacakmış gibi bakıyorum. Zaten oyunu oynayanların hali de belli. Böyle bi son zamanlar havası var. O yüzden böyle arada canım isteyince yazıyorum. Şu attığım ekran resmini geçen gördüğümden beridir fırsat bulup foruma atayım diyodum hep.
O kadar saklamışım
Daha benim olan ve olmayan çok resim var aslında bilgisayarda. Onları da yakın zamanda paylaşırım umarım