Şuanda Tam eMin değilim. Ama muhtemelen gerçek olay..
Meynet için bildiğim kadar 2 farklı Plus alma yolu vardı değiLmi??
Bunlar ; Kredi Kartı ve e-pin olarak , Şimdi Şöyle bir bakalım...
E-pin: Üyelikal.com tarafından verilen Plus alma yöntemlerinden birtanesiydi , Yaşım 18 olana kadar e-pin olarak alıyordum..18 olduktan sonra Kredi Kartıyla almaya başladım.. ve sürekli kredi kartndan geçiyor. ( Maksat eklam değil. Öğrenciyim Fakat aylık 20 tL yatırıyorum:) vergisiydi çalınacak diye korkum olmuyor ))
Dedim ya öğrenciyim bu aralar az sıkıştı durumlar e-pin alayım dedim.. bi okudum forumu e-pin kapalı. Bende TTNet, Sobee üyeliklerini sevmiyorum... o yüzden Mynette kalmaya kararlıyım.
ve işte Sorularım ;
1=) Neden mynet e-pin üretimleri durdu?
2=) oyundan mynet girişliliği kaldırılmakmı isteniyor.. ??
İyi Forumlar
O Şimdi ASKER..! 9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
Aslında sorularınızın cevabını bir anlamda kendiniz vermişsiniz. Epin sistemi www.uyelikal.com tarafından hazırlanan bir sistemdir. Yani burda Mynet Epin çıkmama sebebi iki kurum arasındaki anlaşmalara bağlıdır.
İkinci sorunuza ise cevabımız çok net olacaktır. "Mynetkullanıcıları kesinlikle kaldırılmak istenmiyor" bilginize...
Gönül rahatlığı içerisinde yolunuza mynetle devam edebilirsiniz.
İyi oyunlar...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
Aslında sorularınızın cevabını bir anlamda kendiniz vermişsiniz. Epin sistemi www.uyelikal.com tarafından hazırlanan bir sistemdir. Yani burda Mynet Epin çıkmama sebebi iki kurum arasındaki anlaşmalara bağlıdır.
İkinci sorunuza ise cevabımız çok net olacaktır. "Mynetkullanıcıları kesinlikle kaldırılmak istenmiyor" bilginize...
Gönül rahatlığı içerisinde yolunuza mynetle devam edebilirsiniz.
İyi oyunlar...
O zaman Şöyle Sorayım. Üyelikal.com ' mu Mynet'e e-pin vermiyor. Yoksa Mynet ( sobee ekibi) mynet'e e-pin verilmesini istemiyor.
O Şimdi ASKER..! 9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
Myner şirket prfili olarak e pin leri kaldırmıştır bilginze
iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Evet arkadaşın dediği gibi Mynet +Plus Paket alınması İkv yönetimi için daha karlı olacaktır.Oyuncuların (yaklaşık)%90'ı Mynet kullanıcısıdır.Yani;TTnet ve Sobee kullanıcılarından daha fazla.