Slotların yerleri eski yerlerine dönse .. !
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Slotların yerleri eski yerlerine dönse .. !
Selam arkadaşlar bildiğiniz gibi oyunda bir çok şey değişti şimdiye kadar konuda belirttiğim gibi , mesela tepegözler tekrardan labirente dönse
işte taşkanatlar eminönüne baya güzel olurdu güzel olurdu dediğim değişiklik olurdu insanda
biliyorum biraz saçma konu oldu neyse sizin düşünceleriniz var ise buyrun 
kedi
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Slotların yerleri eski yerlerine dönse .. !
Saçma değil , oyundaki monotonluğu bir nebze de olsa değiştirir.Etkinlik adı altında yapılabilir bence bu.Çok da güzel olur.Artık Eminönü bölgesinin hareketlenmesi lazım.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Aynen öyle eminönü eskiden böylemiydi ya şimdi bir arz lodos savaşı göremiyorsun mesela Sancak sunucusu .
kedi
Önce hole seviye düzenlenmesi gelmeli ve direk holde kasılan çarların hepsi silinmeli.Ondan sonra eminönü canlandırmak için yapılabilir bazı şeyler ve hasarlarda düşürülmeli veya can ile dengede tutulmalı bunlar olmadıgı sürece boş.
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Klan: Lodos
Verdikleri iş ilanına başvuru yapan olursa belki bişeyler yapar
Çok haklısın bi +39 sınırı falan gelmeli veya Labirent ve Meran'da olduğu gibi gerekli görev istemeliYemeLik yazdı:Önce hole seviye düzenlenmesi gelmeli ve direk holde kasılan çarların hepsi silinmeli.Ondan sonra eminönü canlandırmak için yapılabilir bazı şeyler ve hasarlarda düşürülmeli veya can ile dengede tutulmalı bunlar olmadıgı sürece boş.
En son AhiEvran tarafından 24 Tem 2016 14:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İleti sahibinin isteği üzerine düzenlenmiştir.
Sebep: İleti sahibinin isteği üzerine düzenlenmiştir.
holde kasılan çarlarla derdin neki?YemeLik yazdı:Önce hole seviye düzenlenmesi gelmeli ve direk holde kasılan çarların hepsi silinmeli.Ondan sonra eminönü canlandırmak için yapılabilir bazı şeyler ve hasarlarda düşürülmeli veya can ile dengede tutulmalı bunlar olmadıgı sürece boş.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Emek yok :idea:0LIVERA yazdı:holde kasılan çarlarla derdin neki?YemeLik yazdı:Önce hole seviye düzenlenmesi gelmeli ve direk holde kasılan çarların hepsi silinmeli.Ondan sonra eminönü canlandırmak için yapılabilir bazı şeyler ve hasarlarda düşürülmeli veya can ile dengede tutulmalı bunlar olmadıgı sürece boş.
eminmisin ? bu kadar kolay tabi emek yok.mstfmrt yazdı:Emek yok :idea:0LIVERA yazdı:holde kasılan çarlarla derdin neki?YemeLik yazdı:Önce hole seviye düzenlenmesi gelmeli ve direk holde kasılan çarların hepsi silinmeli.Ondan sonra eminönü canlandırmak için yapılabilir bazı şeyler ve hasarlarda düşürülmeli veya can ile dengede tutulmalı bunlar olmadıgı sürece boş.
tamam anladım kasmaya gücün yok orda da emeklik ne konu onu anlamadım adam belki kp karakteri yapacak vs.
ayrıca yönetim böyle bişeyi yaptıysa senin itiraz edebileceğin tek nokta yine yönetmdir kalkıpta emek yok vs. yazamazsın.
normal şartlarda 5-6 saatte kendi uğraşınla artık 49 olabiliyorsun (seri kasarak görev ugrasmadan)
2 saatte holde 49 oluncamı emek olmuyor düşüreceğin exo'dan vazgeçiyosun saatte ayrı bi savas veriyosun.
size göre ne güzel oyun be sorunsuz emek yok herşey tıkırında size güzel oyun gerçektende.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
1 levelden 49 levele kadar günlerce görev yaparak mı kasmak emek oluyor , yoksa holde hem xeno hem peptit hem salgı kasarak hem de çarını 2-3 saatte hadi en fazla 1 günde hadi taş çatlasın 2 günde 49 yapmak mı emek ?0LIVERA yazdı:eminmisin ? bu kadar kolay tabi emek yok.mstfmrt yazdı:Emek yok :idea:0LIVERA yazdı:holde kasılan çarlarla derdin neki?YemeLik yazdı:Önce hole seviye düzenlenmesi gelmeli ve direk holde kasılan çarların hepsi silinmeli.Ondan sonra eminönü canlandırmak için yapılabilir bazı şeyler ve hasarlarda düşürülmeli veya can ile dengede tutulmalı bunlar olmadıgı sürece boş.
tamam anladım kasmaya gücün yok orda da emeklik ne konu onu anlamadım adam belki kp karakteri yapacak vs.
ayrıca yönetim böyle bişeyi yaptıysa senin itiraz edebileceğin tek nokta yine yönetmdir kalkıpta emek yok vs. yazamazsın.
normal şartlarda 5-6 saatte kendi uğraşınla artık 49 olabiliyorsun (seri kasarak görev ugrasmadan)
2 saatte holde 49 oluncamı emek olmuyor düşüreceğin exo'dan vazgeçiyosun saatte ayrı bi savas veriyosun.
size göre ne güzel oyun be sorunsuz emek yok herşey tıkırında size güzel oyun gerçektende.
Diyorsun KP çarını yapıyor.KP çarlarıyla Kp kasmak mı emek oluyor , yoksa oyunun her bölgesinde rakip klanla savaşarak KP kasmak mı emek oluyor ?
Biraz düşün.