Günlük Tarzında Bişey Olmasada Yaptıgım Amacım Olan Tek Şeyi WS Olarak Görüp Paylaşmak İstedim Umarım Yerinde Olur Olmazsada Canımız Sağolsun
Evet Arkadaşlar Çok Eski Resimler Yok Elimde Bilğisayar Format Gördügü için....
Fakat Elimde Kalan Resimler Doğrultusunda 9 Yıllık Büyücü Kullandığım İçin Sadece WS Yani pvp Resimleri Mevcut,Onları Sizlerle Paylaşmak İsterim..

UnİFoRSaLaTaLıK İle Attığım Her WS Keyifliydi Bunu Kendiside Biliyor o Yüzden Selam Olsun Burdan

TyRİON İle Attığım WS lerde İse Durum Çok Vahimdi Yenilgiyi Kabul Etmeyen Tek İnsan Onu Seviyorum

İhTiYaRxxBüYüCü de Unutmadık Tabiki Oda Kervanımıza Katıldı Zamanında Şimdi Emekli Ettik Kendisini

Bulutbey Birzamanlar

ARTHAS Arkadaş da Aynı Şekilde.Oda Biliyordu Zamanında WS de Üstünlük Kimde Oldugunu Fakat Görünen O ki Mazi Unutulmaz Hiçbir Zaman

ARTHAS la Olan Resimlerim Çok Vardı Bir 3 lük Daha Paylaşayım WS ciler Adına

IıŞeReFıI Kardeşimizi de Unutmadık Tabiki

Anılarım Bu Şekilde Sürekli Kafa Yorduğum Tek Şey Oyun içinde Rekabet,Çekişme Ve Tatlıda Olsa Çekememezlik di..Kimseyi Buğüne Kadar Kırmak İstememiştim Aslında. Oyun İçin Kırdıgım Kırıldıgım Kimler varsa Hakkım Helaldir Sonuna Kadar Güzel Günler Geçirdik Biliyorum..Herkeze İyi Forumlar Görüşmek Üzere :arrow: