Büyük Hol Hata
- gullucex
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Büyük Hol Hata
Büyük hole ne zaman adım atsam, ne zaman kasayı açsam hata veriyor yani dakika başı düşüyorum. Bu yüzden bu zamana kadar holde takılmıyordum ama artık holde takılmak istiyorum ve tabii tılsım üretmek
Ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz? Benim kadar oyundan düşen var mı holde? Bir türlü çözemedim.
birdakikaafkyım
Tonbalık
Tonbalık
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Re: Büyük Hol Hata
Orda vakit gecirmemeni öneririm tılsım demişsin yani salgı peptit jadeit xeno kasman lazım ve olmassa olmaz kondrit sadece kondrit parasına istediğin tılsımı elde edebilirsin ne gerek var aylarca maden kasıp toplamaya
?
Anlamadıysan ozel msj atabilirim
Anlamadıysan ozel msj atabilirim
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
Pc ozellikleri nasıl sizde bende gayet son derece iyi metehorda oynuyormuşum gibi bi yazarmısın
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
Pro-gamer bir bilgisayarın dahi olsa o bölgede hata alacaksın.Herkes alıyor bahsettiğin hataları.Özellikle hole girerken ve çöp itemleri satarken işportaya sürekli atıyor.
Windows update kısmını , ekran kartını falan güncel tutarsan bu hatalar en azından azalır.
Windows update kısmını , ekran kartını falan güncel tutarsan bu hatalar en azından azalır.
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <LIL>
Maşallah ilk defa herkeste olan şey bende olmuyor 
Holde uzun zamandır oyundan düştüğümüde hatırlamıyorum. Neyse tü tü tü nazar deymesin
Holde uzun zamandır oyundan düştüğümüde hatırlamıyorum. Neyse tü tü tü nazar deymesin
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Lonca: Old Brothers
Öncelikle Merhaba
Hiç bir şekilde güncellemeleri kurmadığım halde ben oyundan düştüğümü pek hatırlamam yanı 24 saat oyun oynasam 2 kere falan anca düşerim bence bunun güncellemeyle falan pek bi alakası yok fps le alakası var fps çok fazla değişkenlik gösterdiği zaman genelde hata veriyor bende mesele 63 ken bi anda 20 lere falan düştüğünde hata veriyo bende
İyi Forumlar.
Hiç bir şekilde güncellemeleri kurmadığım halde ben oyundan düştüğümü pek hatırlamam yanı 24 saat oyun oynasam 2 kere falan anca düşerim bence bunun güncellemeyle falan pek bi alakası yok fps le alakası var fps çok fazla değişkenlik gösterdiği zaman genelde hata veriyor bende mesele 63 ken bi anda 20 lere falan düştüğünde hata veriyo bende
İyi Forumlar.