Açık net söylemek gerekirse farenin üstüne şarap dökülmesini ben pek beğenmedim neden diye sorarsanız. Şarap üretildiği yerde fareler cirit atar bunun ispatı vardır. Bu farenin mor olması oyun içindeki bu görüşü sevmedim.
Ek bilgi vereyim;
Sadede gelecek olursak sadece farenin mor renkli olması mı ilginizi çekti belki bu farede erg'e maruz kalmıştır. Hatırlıyorsanız Stuartın karşısındaki deney odasında fare resmi var ve o fareye uygulanacak bazı projeler çizilmiş durumda belki onlardan biridir neden olmasın...
Şarapçı,Selami kelaynak ve mor fare??
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Re: Şarapçı,Selami kelaynak ve mor fare??
Dostum biz insanken Erg'e zor dayanıyoruz.Fareyi 2 saniyede öldürür.Seven yazdı:Açık net söylemek gerekirse farenin üstüne şarap dökülmesini ben pek beğenmedim neden diye sorarsanız. Şarap üretildiği yerde fareler cirit atar bunun ispatı vardır. Bu farenin mor olması oyun içindeki bu görüşü sevmedim.
Ek bilgi vereyim;
Sadede gelecek olursak sadece farenin mor renkli olması mı ilginizi çekti belki bu farede erg'e maruz kalmıştır. Hatırlıyorsanız Stuartın karşısındaki deney odasında fare resmi var ve o fareye uygulanacak bazı projeler çizilmiş durumda belki onlardan biridir neden olmasın...
Retaliation yazdı:Dostum biz insanken Erg'e zor dayanıyoruz.Fareyi 2 saniyede öldürür.Seven yazdı:Açık net söylemek gerekirse farenin üstüne şarap dökülmesini ben pek beğenmedim neden diye sorarsanız. Şarap üretildiği yerde fareler cirit atar bunun ispatı vardır. Bu farenin mor olması oyun içindeki bu görüşü sevmedim.
Ek bilgi vereyim;
Sadede gelecek olursak sadece farenin mor renkli olması mı ilginizi çekti belki bu farede erg'e maruz kalmıştır. Hatırlıyorsanız Stuartın karşısındaki deney odasında fare resmi var ve o fareye uygulanacak bazı projeler çizilmiş durumda belki onlardan biridir neden olmasın...Dediğin odada fare de var örümcek de.Ancak bunlar farklı yöntemler için kobaylar.
Ölmeyen ölmez dostum kaderinde belki ölmek yok. Kimbilir belki bu fare kobaydı işlemi tam bitmeden kaçtı oradan bunu bilemeyiz.
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Dostum tavsiyem HolyShit isimli kullanıcının konularını takip etmen. Sanırım onları okumamışsın. Adam oyunu tamamen çözüp konu başlıklarını yazmıştı ama yönetimdekiler sanırım izin vermedi. Veya başka bi sebepten dolayı konuları eksik kaldı.BayTerapi yazdı:Oyunda çözülmeyi bekleyen çok sırlar var bence
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Okumadım bulabilirsen yollarmısın bana ? merak ettim doğrusu
kedi
Eve gidince ilk işim yollamak olucakBayTerapi yazdı:Okumadım bulabilirsen yollarmısın bana ? merak ettim doğrusu
Konularım