çemberlitaşBayTerapi yazdı:Selam arkadaşlar benim merak ettiğim birşey var biraz saçma gelebilir affedin maksat sohbet olsun .. Acaba oyunda hiç gitmediğim bir yer varmıdır veya sizin hiç ayak basmadığımız mekanlar çok merak ediyorum acaba varmıdır biraz zor bunca senedir fakat olabilir hani![]()
Oyunda hiç ayak basmadığımız mekanlar . ?
Re: Oyunda hiç ayak basmadığımız mekanlar . ?
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
Çemberlitaş gaffarın orası yani kısaca çemberlitaş girş hariç. diger tüm yerler 7 yılda oyuncuyum. Utansammı utanmasammı.
A R Z L O D O S
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Zamanında kp kasarken çarı kesmesinler diye eminönü,sivri ada ve holde dahil olmak üzere karakterleri park edicek yerler aradım
gitmediğim yer yok kısacası

Oyunda ayak basmadığım yer yok
Aynıyız kardeşim bendensinARZLODOS yazdı:Çemberlitaş gaffarın orası yani kısaca çemberlitaş girş hariç. diger tüm yerler 7 yılda oyuncuyum. Utansammı utanmasammı.
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
Çemberlitaşa hiç girmedim. Er Meydanı'na bir kaç defa alışveriş için gittim. Holde raylardan sonrasına 2 yada 3 defa gitmişimdir. Saati hiç bilmiyorum
Kadim Hidra'yı görmek nasip olmadı
Onun dışında her yere gittim çok şükür
Olur ya, her şeyin bir sırası var
Olur ya, her şeyin bir sırası var
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Selamlar;
Aklıma gelmişken söylemeliyim.Çoğu oyuncu Meran Labirentindeki her yere ayak basmamıştır.Şahsen ben de.
Aklıma gelmişken söylemeliyim.Çoğu oyuncu Meran Labirentindeki her yere ayak basmamıştır.Şahsen ben de.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Retaliation, Aynen kardeşim olabilir bak benimde orası şimdi aklıma geldi görünce çook büyük illa ki vardır kuytu bir yer 
kedi
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Az önce şifacı ile giriş yaptım ve dolaşmaya başladım.Öyle ilginç şeyler var ki karanlıkta oynuyordum bir de az biraz tırstım hani.BayTerapi yazdı:Retaliation, Aynen kardeşim olabilir bak benimde orası şimdi aklıma geldi görünce çook büyük illa ki vardır kuytu bir yer
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Bende yarın bir turlardım sımdı cıkıcam ıyı geceler 
kedi