Anahtar ve Kapı [44] Görevi ve Devamındaki Oyun Hatası!
Re: Anahtar ve Kapı [44] Görevi ve Devamındaki Oyun Hatası!
Belki 1 den fazla anahtar vardır ?
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Başka giriş vardır belki domuzun bildiği ve o girişten adamını sokmuş oraya bide yazmışsın domuzun senin kapıyi açabileceğini tahmin ediyor diye yani adamınada haber vermiş bizim o kapıyı açabileceğimize dair benceRetaliation yazdı:Merhaba Sevgili Arkadaşlar;
Hepimiz biliyoruz ki bu görev,Meran zincir görevlerinin bir halkası.Şİmdi saçma olan nedir diyecek olursanız,buradaki saçmalık şu;Arzuhalci önce bizi Kara Cin mağaradaki kalıntıya yolluyor ve medeniyet hakkında bilgiler topluyor.Daha sonra Dişi Örümcek mağarasına girerek anahtar buluyoruz.Arzuhalci bu anahtarın kapıyı açacak olduğunu anlatıyor.Fakat bir şeyin de altını kırmızı kalem emsali çiziyor.Bize bir şekil gösteriyor ve bunlardan üç numara olanının,kapının açılış şekli olduğuna kanaat getiriyor.Daha sonra kapı için prosedürleri uygularken tek bir hatada anahtarın yok olduğunu söylüyor.Yani tek seferde doğru iş yapmalıyız.Peki diyoruz ve yola çıkıyoruz.
Kapıya vardık,sağ tıkladık ve açtık.İçeri de girdik.Kafayı sağa bir çeviriyoruz Ana,(!) Domuz'un Adamı?Saçma olan kısım burası zaten.Asırlardır kapalı olan kapıdan nasıl geçtin.Biz o kadar anahtar için cebelleştik.Bir kapıya tıklasak bizi içeri alır mıydın?Anahtar olmadan nasıl içeridesin?Bir de kendisi ile konuştuğunuzda bir görev geliyordu hatırlarsanız ve görevin açıklamasında şöyle diyor ki:
Daha kapıyı yeni açtık,sen nasıl orada oluyorsun?Neyse sözü sizlere de bırakmak istiyorum.Zira bu beyin yakıcı şey hakkında her türlü fikir söylenmelidir.Son zamanlarda fazla meraklı dolaşıyordun.Domuz senin bu kapıyı açabileceğini tahmin ediyordu.
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Tek anahtar,tek giriş var tabi bizim bildiğimiz.Sizin de dedikleriniz mantıklı geliyor.Ancak bunu ispat edebilmek için tüm Meran Labirentini dolaşmalıyız.
Arkadaşlar görev metinlerini dikkatlice okumanızı tavsiye ederim.
Öncelikle olaya Aydınoğlu ile başlıyayım o adam gittiğimizde ölü değildi yaralı olduğunu söylüyordu. Büyük bir yılan tarafından 6 kişilik grubundan 5 kişiyi öldürdüğünü söyleyip o yılan Aydınoğlunu öldürmeyip küçük bir yara bırakmıştı ölümcül yara olduğunu söylemişti. Tabii bu adam nasıl girdi sorusuna gelecek olursanız bu adam araştırma yapacaktı ve Sahaf Necmiye haber edecekti lakin biz oradayken olayları bize anlatıp Necmi ile konuşmamızı istemişti. Zaten bu isteği yaptıktan sonra Aydınoğlu nefessiz kalıyor sonradan.
Necmiye gittiğimizde ise olanları anlatıyoruz ve Aydınoğlunun öldüğünü söyleyip Babasının kimliğini araştırıyoruz. Aydınoğlunun babası ise Beyazköşk döneminin ilk sürgünlerinden olduğu için Aydınoğlu araştırma peşinde koşmuştur.
Birkaç tane gönderilen cevapları okudum öncelikle onlara yanıt vereyim. Domuz zaten o kapının arkasında bir şehir olduğunu söylemişti o kapının arkasındaki labirentte tahmin ettiğim şey şehir ise yaşam var diyordu sanırım.
Neyse sadede geleyim bazı arkadaşlar sinematik olarak domuzun adamı oraya geliyor demiş. Ben o görevi yapmadan önce o adama tıklıyordum dışarıdan birşey demiyordu.
Domuz yer altında kendine özgü mekan yaptırırken Adamlarının yeraltının her yerinde dolaştığını söylemişti. Domuz bizim bu kapıyı başkası tarafından açacağımızı tahmin etmişti. Bunun üzerine bu adamı da oraya dikmiştir. Biz görevi yapmaya gittiğimizde o adam bizim gelmemizi beklemekteydi. Çünkü biz kapıyı Arzuhalci sayesinde açtık.
Ama domuz hazıra konmak için oradaki adamıyla bizi irtibata geçirip tüm bilgileri domuza verdik ve birgün o an gelip çatmıştı.
Domuz bu olayı umut dergisine vererek Efsane şehirin bulunduğuna dair haber yapmıştı.
Tabii her şey bizim üstümüze oynandığı için hiçbir şeyin farkında değildik. Ama tabii farkında olan tek kişi bendim.

Daha sonra zaten bankanın önündeki dedikoduları dinledik zaten teşkilat tarafından açığa alındık.
Saygılarımla...
Öncelikle olaya Aydınoğlu ile başlıyayım o adam gittiğimizde ölü değildi yaralı olduğunu söylüyordu. Büyük bir yılan tarafından 6 kişilik grubundan 5 kişiyi öldürdüğünü söyleyip o yılan Aydınoğlunu öldürmeyip küçük bir yara bırakmıştı ölümcül yara olduğunu söylemişti. Tabii bu adam nasıl girdi sorusuna gelecek olursanız bu adam araştırma yapacaktı ve Sahaf Necmiye haber edecekti lakin biz oradayken olayları bize anlatıp Necmi ile konuşmamızı istemişti. Zaten bu isteği yaptıktan sonra Aydınoğlu nefessiz kalıyor sonradan.
Necmiye gittiğimizde ise olanları anlatıyoruz ve Aydınoğlunun öldüğünü söyleyip Babasının kimliğini araştırıyoruz. Aydınoğlunun babası ise Beyazköşk döneminin ilk sürgünlerinden olduğu için Aydınoğlu araştırma peşinde koşmuştur.
Birkaç tane gönderilen cevapları okudum öncelikle onlara yanıt vereyim. Domuz zaten o kapının arkasında bir şehir olduğunu söylemişti o kapının arkasındaki labirentte tahmin ettiğim şey şehir ise yaşam var diyordu sanırım.
Neyse sadede geleyim bazı arkadaşlar sinematik olarak domuzun adamı oraya geliyor demiş. Ben o görevi yapmadan önce o adama tıklıyordum dışarıdan birşey demiyordu.
Domuz yer altında kendine özgü mekan yaptırırken Adamlarının yeraltının her yerinde dolaştığını söylemişti. Domuz bizim bu kapıyı başkası tarafından açacağımızı tahmin etmişti. Bunun üzerine bu adamı da oraya dikmiştir. Biz görevi yapmaya gittiğimizde o adam bizim gelmemizi beklemekteydi. Çünkü biz kapıyı Arzuhalci sayesinde açtık.
Ama domuz hazıra konmak için oradaki adamıyla bizi irtibata geçirip tüm bilgileri domuza verdik ve birgün o an gelip çatmıştı.
Domuz bu olayı umut dergisine vererek Efsane şehirin bulunduğuna dair haber yapmıştı.
Tabii her şey bizim üstümüze oynandığı için hiçbir şeyin farkında değildik. Ama tabii farkında olan tek kişi bendim.
Daha sonra zaten bankanın önündeki dedikoduları dinledik zaten teşkilat tarafından açığa alındık.
Saygılarımla...
Bir bilgiyi yazmayı unutmuşum. Ek olarak bunu da yazayım.
Domuz çünkü bir görevde burada bulduğun bilgileri benimle paylaşacaksın buradan dışarıya bilgi çıkmayacak diyordu.Domuz bizim bu kapıyı başkası tarafından açacağımızı tahmin etmişti. Bunun üzerine bu adamı da oraya dikmiştir. Biz görevi yapmaya gittiğimizde o adam bizim gelmemizi beklemekteydi. Çünkü biz kapıyı Arzuhalci sayesinde açtık.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
ahahaha, çok iyi ya
gerçekten iyi tespit, gelecek güncellemede anlarız desem forum ortamından dışlanmam umarım
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Güncelleme gelse bile orası ile bağlantı olacağını zannetmiyorum 
kedi
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Seven dostumun dediklerine harfiyen katılıyorum.Zaten Domuz Yeraltına gelirken bize "Benim haberim dahilinde burada bir şey yapmak,bulmak yasak,yoksa seni yeraltından atarım" demişti.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Demek ki ne yapıyormuşuuuuuzz görevlerin açıklamalarını okuyormuşuuzzzz
kedi
Okumayan var mıymış?BayTerapi yazdı:Demek ki ne yapıyormuşuuuuuzz görevlerin açıklamalarını okuyormuşuuzzzz![]()
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.