Nasıl yaparım ?
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Nasıl yaparım ?
İyi akşamlar dostlar, benim bir sıkıntım var bu forumda biliyorsunuz imzaya oyundaki nickler'i falan şekil olsun diye yazanlar oluyor ben bir türlü beceremedim onu copy yapıyorum olmuyor destek bekliyorum .
En son AhiEvran tarafından 03 Ağu 2016 14:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: İleti, sahibinin isteği üzerine düzenlendi.
kedi
Re: Nasıl yaparım ?
İmza koyma kısmında yukarıdaki img tuşuna bas resim linkini yapıştır olur. Ayrıca upload ettiğin site hangisiyse upload etttiğin yerde forumlar için link var. Ayrıca istersen ben de sana imza yapabilirim.BayTerapi yazdı:İyi akşamlar dostlar, benim bir sıkıntım var bu forumda biliyorsunuz imzaya oyundaki nickler'i falan şekil olsun diye yazanlar oluyor ben bir türlü beceremedim onu copy yapıyorum olmuyor destek bekliyorum .
Dostum kusura bakma, iletiyi görmemişim hemen yapmaya başlıyorum 
Bunları kullanabilirsin ayrıca hoşuna gitmediyse tekrar yapabilirim.

BayTerapi yazdı:Olabilir Bayterapi nick'i hazırlarmısın ? sana zahmet .
Bu arada renk belirtirsen mutlu olurummstfmrt yazdı:Dostum kusura bakma, iletiyi görmemişim hemen yapmaya başlıyorumBayTerapi yazdı:Olabilir Bayterapi nick'i hazırlarmısın ? sana zahmet .
Bunları kullanabilirsin ayrıca hoşuna gitmediyse tekrar yapabilirim.

En son AhiEvran tarafından 03 Ağu 2016 14:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bu arada renk belirtirsen mutlu olurummstfmrt yazdı:Dostum kusura bakma, iletiyi görmemişim hemen yapmaya başlıyorumBayTerapi yazdı:Olabilir Bayterapi nick'i hazırlarmısın ? sana zahmet .