SLOT HIZLARI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: SLOT HIZLARI

Mesaj gönderen YemeLik »

EYUNAL yazdı:
YemeLik yazdı:Bune Türk Telekom;
Sobee adlı Ar-Ge ekibinizi hiçmi kontrol etmiyorsunuz?İndirimden yararlanıp yüklü bir miktarda kutu aldık.Fakat paramızla rezil oluyoruz.Olmazki böyle sunucularla kim ilgileniyorsa bu sorun derhal üst birimlere bildirilmeli.Sunucular Türk Telekoma gittikten sonra bu sıkıntılar başladı.1.5 yıldır halledemeydiseniz yeni sunucu alın paramızla rezik olmak zorunda degiliz.
Bunların olduğunu ve olacağını bile bile para veriyorsan suç sende :D kimse zorlamıyor para vermenize ve para karşılığında hizmet alacağınızı da söyleyen yok
Tabi canım,suç bende slotları ben hızlandırdım.Aynı şekilde slotlarında bu şekilde kuduracagından daha önce kimseden bilgi almadım.Eskisine iyi kötü alışmıştık bu kadarda olmaz ama arkadaş burdan Türk Telekom yetkililerine duyurulur.Yine bu konu hakkında forumda uzunca bir cevap vermiştim sana yetmezse onuda okuyabilirsin.Satıcı-Müşteri ilişkisini iyi bir şekilde açıklamıştım.
Yüreğin varsa sobee istifa et.#Sobeeİstifa
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

YemeLik yazdı:
EYUNAL yazdı:
YemeLik yazdı:Bune Türk Telekom;
Sobee adlı Ar-Ge ekibinizi hiçmi kontrol etmiyorsunuz?İndirimden yararlanıp yüklü bir miktarda kutu aldık.Fakat paramızla rezil oluyoruz.Olmazki böyle sunucularla kim ilgileniyorsa bu sorun derhal üst birimlere bildirilmeli.Sunucular Türk Telekoma gittikten sonra bu sıkıntılar başladı.1.5 yıldır halledemeydiseniz yeni sunucu alın paramızla rezik olmak zorunda degiliz.
Bunların olduğunu ve olacağını bile bile para veriyorsan suç sende :D kimse zorlamıyor para vermenize ve para karşılığında hizmet alacağınızı da söyleyen yok
Tabi canım,suç bende slotları ben hızlandırdım.Aynı şekilde slotlarında bu şekilde kuduracagından daha önce kimseden bilgi almadım.Eskisine iyi kötü alışmıştık bu kadarda olmaz ama arkadaş burdan Türk Telekom yetkililerine duyurulur.Yine bu konu hakkında forumda uzunca bir cevap vermiştim sana yetmezse onuda okuyabilirsin.Satıcı-Müşteri ilişkisini iyi bir şekilde açıklamıştım.
Yüreğin varsa sobee istifa et.#Sobeeİstifa
Bak bunların olacağını bile bile alıyorsun sözleşmeye göre de bir şey deme hakkın yok bu yüzden yapacak bir şey yok . Hiç birisi de istifa etmez. Çünkü onlara sorsak bunların üzerinde çalışıyorlar....
Kullanıcı avatarı
Whiteis
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Kaygısızlar

Mesaj gönderen Whiteis »

Dayı benim arkadaşlar çeviriyor ama yapamayanlarıda görüyorum
Her ne kadar kabadayılıkta gözüm olmasada,dalımı kıranın ağacını kökten sökmesini i iyi bilirim.
Whitedes
AstaRI
"Kaygısızlar" Loncası

“Genel Etkileşim” sayfasına dön