Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

Retaliation yazdı:
Merhaba Sevgili Günlük;

İletide fazla fotoğraf olduğundan dolayı,şarkıyı paylaşamadım.Fazla uzun olunca sıkıcı görülebilir.Bu yüzden parçalara ayırıyorum.Şarkıyı bilen bilir.Bilmeyenler için;Bravehart(Cesur Yürek) filminin müziğidir kendisi.Savaşırken veya bir iş yaparken havaya girmek istiyorsanız,bu şarkı birebir.

Keyifli Forumlar.
Şşşş....Dur orda...Bizi mi koparıyon :D
Cesur Yürek fasa fiso , bu varken Cesur Yürek de kimmiş !

Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

VoiceOfVoiceless yazdı:
Retaliation yazdı:
Merhaba Sevgili Günlük;

İletide fazla fotoğraf olduğundan dolayı,şarkıyı paylaşamadım.Fazla uzun olunca sıkıcı görülebilir.Bu yüzden parçalara ayırıyorum.Şarkıyı bilen bilir.Bilmeyenler için;Bravehart(Cesur Yürek) filminin müziğidir kendisi.Savaşırken veya bir iş yaparken havaya girmek istiyorsanız,bu şarkı birebir.

Keyifli Forumlar.
Şşşş....Dur orda...Bizi mi koparıyon :D
Cesur Yürek fasa fiso , bu varken Cesur Yürek de kimmiş !

Bak inan o cümlenin arasına aynı müziği Fenerbahçe Taraftarları şimdi kullanıyor diyecektim.Ancak yanlış anlaşılma olur diye yazmadım tıpkı şimdiki gibi. ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

-Yeni Umut Işığı-

Meranlar Hakkında

- Evet dostum Çemberlitaş.Her şeyi bağdaştıracağız sevgili dostum.
Şaşkınlığımı hüzün devraldı."Tamam Arzuhalci."
- Şimdi elimizdeki verileri dahilinde konuya devam edeceğiz."

Arzuhalci tomar kağıtları karıştırdı.Aralarından birkaç fotoğraf ve kağıdı ayırarak,diğerlerini sıraya dizdi ve masaya bıraktı.Arzuhalci kağıtlardan birini alarak okumaya başladı,ayrıca kağıdı ve kağıttaki yazı resimleri bana da gösteriyordu.Ortalıkta,elektrikten farklı bir enerji ile çalışan bir sürü teknolojik aygıt var.Yazı dilini çok fazla kullanıyorlar.Geleneklerine saygılılar.Bazı binalar çok eski."Arzuhalci bir başka kağıt alıp yanıma geldi.Gözlerini,benim şaşkın gözlerime dikerek "İşte şimdi enerjiyi bulacağız.Şehirde keşfettiğimiz mavi bulut ve gonglara bir bağ olduğunu düşündüğümüz için araştırma yaptık.Meranlar,enerji olarak bu Gongları kullanıyorlardı.Biz de Genç Bilgililerin,1968 yılında çıkardığı enerji manyetizma bulma konusundaki makine olan GBM-68-B'den yararlandık.Bu aletle gongların enerjisini ve rüzgarını yakalayarak,en alçaktan en yükseğe doğru kayıtlar yaptık."

- Tercüme metinlerine gelecek olursak;Erkek Göktü,Ateşti.Güç,hız,heyecan ve hırs erkeğin içindeydi.Kadın Topraktı,Suydu.Yaşam,sabır,sevgi ve kıskançlık kadının içindeydi.Kadın ve Erkek suda hayatı oluşturdu.Kadın sonsuz gibi uzun süreler hayatı besledi olgunlaştırdı.Sonunda yaşam toprağa bastığında,ilk annelerimiz toprak annenin kutlu kızları ve oğulları,soyumuz dünyaya geldi.Biz toprak anamızın kucağında yaşadık çoğaldık.Onun yaşama dair şeyleri öğrendik.Şifanın ve yaşamın irfanı ömürlerimizi uzattı.Biz hepimiz kardeştik,toprak ananın bize verdikleri hepimizindi.Böylece her şeyin paylaşıldığı ilk krallığımızı Tarshass'ı kurduk.

Arzuhalci,bir başka sayfaya geçerek:

- İlk kraliçemiz Ustrahss toprak ve suyun büyülerini anlayan ilk soydaşımızdı.Kadınlarımız arasında toprak ve su büyülerinin irfanını anneden kıza geçirme geleneği ilk onun zamanında başladı.Bu büyülerle yaraları iyileştirmeye,ihtiyaç olduğunda erkeklerimizi güçlendirdik.İsriss ölmeden hemen önce yanındaki bir kadına buz büyüsünü öğretti.Ve ardından ona dedi ki 'Toprak anayı yaralayan ateşi ilk ben buzla tutuşturdum.Şimdi dünya bu ateşten yandı.Toprak ananın yaralarını sar.'O kadın gelmiş geçmiş en irfanlı kraliçemizlerden olan Ssemress idi...

Arzuhalci tüm her şeyi anlatmıştı.Yaşadıklarımla işittiklerimi kafamda canlandırdım.Bir an yine başka bir dünyaya geçecek gibi olurken Arzuhalci'nin son cümleleri ile kendime geldim.

- İşte sevgili dostum,elimdeki tüm "Meran" kaynakları bunlar.
- Rica ederim dostum.Haa bu arada,sırtındaki at motifini sonra yorumlamak isterim.Zira yazıları çevirdim...Yani sırtındaki,kolunun arkasındaki dövmedeki yazılar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

-İsmetname-

İsmet Bey ustası Balyoz Nazım'ın uğradığı suikast sonucu Lidersiz kalan Lodos Klanına lider olmuştu.2000lerin başı idi.Tutumu aynı ustası Balyoz Nazım'ın ki gibi olacaktı.Arz Klanı ile çok savaş geçirdi.Ancak takvim 1992-1993 yılları olunca Çeteci baskınlarıyla Klan savaşları durulmuş,iki klan da ateşkes imzalamıştı.Bu yaralar sarıldıktan sonra,1994-1995 da büyük savaşlar olmuş ve çok kayıp verilmişti.1996 yılında gerçekleşen Hidra faciasından sonra da tekrar Ateşkes imzalanmış ve Eminönü'nün tekrar düzeltilmesi için birlik beraberlik sağlanmıştı.O sırada yeni yeni keşfedilen Meteor Bölgesi tehlike saçıyordu.İsmet Bey ve yanına aldığı birkaç sayılı adamı ile Meteor'un giriş bölgesine yakın yere bayrağını dikerek Meteor'u insanlar için refah hale getireceğine ant içmişti.Ayrıca bir sözü daha vardı;Ustasının suikastçilerini bulmak.Meteordaki yaratıklara kan kusturan ve zamanla Bab-ı Ali halkı ile de ilişkiler haline giren İsmet Bey,büyük ilgi görmüş ve takdir edilmişti.

Bir gün ekibiyle Bab-ı Ali'yi ziyarete giderken bir mağaradan koşarak kaçan insanları gördü.Birine "Neler oluyor?" diye sorduğunda koşuşturarak kaçan biri cevapladı "Kurtlar...Kurt Adamlar..."Adamın sesi uzaklaştıkça inceliyordu.İsmet Bey,mağarayı kontrol etmek için hareketlendi.Adımları ustası gibi yeri titretiyor,çıkan ses gökte yankı yapıyordu.Mağaraya girdiklerinde karanlıktan başka bir şey göremiyorlardı.Karanlığın içinden 6 çift göz parladı ve hırlamaya başladı.İsmet ekibine sırt sırt gelmeleri için komut verdi.Kurtlar karanlıktan çıktı ve uladı.İsmet ekibine atak yapmaları için komutlandırdı.Karşısındaki kurtun kafasına doğru yatağanını savurdu.Kurt pençesiyle yatağanı savurdu.İsmet boşta kalan eli ile sıkıca yumruk yaparak,kurtun kafasının üstüne indirdi.Sersemleyen hayvan,İsmet Bey'den gelen ikinci yatağan hamlesine karşı koyamadı ve boğazı kesilmiş bir halde yere yığıldı.İsmet Bey arkasına döndüğünde ekibinden iki kişinin yerde cansız bedenlerini gördü.Bir nara ile tüm mağarayı kurtlar daha etkin biçimde inletti.Sırt sırta gelerek savunmaya çekildiler.Kurtların ataklarına karşı koydular ve ikinci atağı yaptılar.Şimdi insan sayısı kurt sayısından 1 fazlaydı.Korkan bir kurt uladı.Ulamanın ardından iki grup kurt daha gelerek Lodos ekibini çembere aldı.İsmet Bey'in gözü çıkışa yöneldi.Ekibine "Savuna savuna,yavaş adımlarla çıkışa yöneleceğiz"dedi.İçlerinden en çelimsizi "Pala ve Zülfikar öldü İsmet Bey"dedi."Görüyorum Sıska,görüyorum!"Planladıkları düşünceyi harekete geçirirken Sıska,ani hamleyle koşmaya başladı.İki kurt hemen Sıskanın yolunun önüne atladı.İkisi de tek pençe hamlesiyle Sıska'yı yere serdi.3 kişi kalmışlardı.Artık kurtlar çıkışı da tutuyordu.İsmet Bey acı ile bağırmaya başladı."Allahım,arkadaşlarım öldü.Fakat beni burada öldürme.Onların intikamını alabileyim.Ölümüm Er Meydanı'nda olsun Ya Rabbi!Hiç değilse Ustamın da intikamını alayım.Fakat ölümüm bu köpeklerden olması"dedi.Saatlerce savunmanın ardından fısıldaşan diğer iki Lodos İsmet Bey'e "İsmet Bey,siz ve Lodoslar için ölmeye hazırız.Biliyoruz siz intikam için her yolu denersiniz.Biz burada intihar ateşine kalkışacağız Karga'yla.Siz fırsattan kaçın.""Olmaz Demirci,sizi asla bırakamam."Karga söze girerek "Siz ne derseniz deyin efendim,intikamımızı alın,bu bizim için yeterli!"dedi ve ikili karşı saldırıya geçti.Birkaç kurtu yere serdiler ancak birkaç kurt da onlara arkadan saldırarak boyunları ısırdı.Acı içinde yere serildi ikili ve Kurtlar pençeleriyle vücutlarını paramparça etti.İsmet Bey günışığını görmüştü.Kurtlar hızlıca onu çevreledi.Çıkışa yakın olan Kurtları kışkırttı ve onları öldürdü.Geri geri giderken,günışığı gören Kurtlar inlerine geri dönmek zorunda kaldı.

Sancağa döndüğünde saatlerdir arayışta olan Lodos Muhafızları durumu sordu.İsmet her şeyi anlattı.Biraz dinlendi ve ertesi güne tüm Lodosları Eminönü'ndeki Kale etrafına topladı.

"Ey ağalar,dün yaşamış olduğum talihsiz olay ve kayıplarımız için intikam yemini etmiş bulunuyorum.Hiçbir destek istemem sizlerden.Sakın peşimden de gelmeyesiniz!Daha fazla kayıp verdirtmek istemem Lodos klanı üyelerine.Kararım kesindir;Kurt Mağarayı basarak ilerleyebildiğim kadar ileriye gideceğim ve gittiğim yere kadar olan tüm Kurtları öldüreceğim.

Ey şifacılar,Bana en kuvvetli büyülerinizi okuyun,iksirlerinizden borç verin.Dün yanımızdan ayrılan Karga,Pala,Demirci,Sıska ve Zülfikar için kurtlara kan kusturacağım.Onların derilerini yüzüp kendime elbise diktireceğim.Yünlerinden yastık yorgan yapacağım.Allah,tüm Lodos Klanı üyelerine yardımcı olsun."

İksiriyle,silahıyla ve zırhıyla hazır olan İsmet Bey,tüm Lodos neferlerinden helallik istedi ve Kurt Mağaraya girdi.Mağara içerisinde duvarları sarsacak bir nara attı.

"Ey Köpekler!Arkadaşlarımı,silah arkadaşlarımı öldürdünüz.Ben de sizlerin tüm kökünüzü kazıyacağım."

Resim

[Devamı gelecek...]
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün ne yazık ki ana karakterlerimde değildim.Hasan arkadaşım Hayyan Vahşi Ceket'in görev ganimetleri listesinde yer aldığını,bunu çok istediğini ve karambolde kendisinde var olanın işportaya gittiğini söyledi.Ben de yeni şifacım ile ona yardımcı olabileceğimi söyledim.Daha 5.seviye görevleri duran karakterimin,zincir görevlerinin bir kısmını yaparak ilerledik.Ayrıca yeğenim eve gelince oyundan çıktım.Biraz onu sevdim.Çok tatlı bir şey günlük,çok güler yüzlü. :D

Velhasıl paylaşım yapamayacağım için,günü güzel bir şarkı ile kapatalım.Ben denizde bir gemi...

Günün Sözü:
İnanç, hayatın kuvvetidir. -L.Tolstoy

Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

-Bilgi Köşesi(Bilgi Şöleni)-

Safran Nedir?

afran (Crocus sativus), süsengiller (Iridaceae) familyasından, sonbaharda çiçek açan, 20–30 cm boyunda, çiğdem (Crocus) cinsinden soğanlı bir kültür bitkisi ve bu bitkiden elde edilen baharat. Bitkinin yaprakları şeritimsi, mor çiçekleri üç tepeciklidir. Çiçeği ve tepecikleri bitkiye bağlayan yaprak sapı da dâhil olmak üzere erkek organları kurutularak özellikle gıda boyası ve tat verici olarak kullanılan safran bitkisi daha çok İspanya, Fransa, İtalya ve İran'da yetiştirilir. Türkiye’de ise safran Safranbolu’da üretilmektedir. Ağırlığına göre dünyanın en pahalı baharatı, (bir gramı 5 ile 6 € arası),olan safranın ana vatanı Güneybatı Asya’dır.Yetiştiriciliğine ilk olarak Yunanistan civarında başlanmıştır.Yarım kilogram safran 80.000 çiçekten çıkarılabilir. Kendi ağırlığının 100.000 katı suyu sarı renge boyar.

Safran baharatının keskin bir tadı ve iyodoform ya da saman benzeri bir kokusu vardır. Bunların sebebi, bileşiminde bulunan pikrokrosin ve safranal kimyasallarıdır.Aynı zamanda içine konduğu yemeklere altın gibi sarı bir renk katan, krosin adı verilen karotenoit bir boya maddesi de içerir. Bu özellikler safranı dünya çapında çok aranan bir baharat yapar. Ayrıca tıpta da kullanılır.

Kültür bitkisi olan safran C. sativus, sonbaharda çiçek açan ve doğal yaşamda kendi başına bulunmayan çok yıllık bir bitkidir. Sonbaharda çiçek açan Doğu Akdeniz’in Crocus cartwrightianus bitkisinin kısır bir triploid mutantıdır.[8] Botanik araştırmalarına göre C. cartwrightianus bir zamanlar düşünüldüğü gibi Orta Asya’da değil Girit’te ortaya çıkmıştır.

Keyifli Forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

-Yeni Umut Işığı-

Elçi?

- Sakin ol dostum.Sol taraftakinden başlarsak bu Meranların kullandığı dil.Metin şunu diyor.Arzuhalci net görebilmek için gözlük takmıştı."Hımm."

Bizler onlardan eskiyiz
Ama onlar bizi daima yıktı.
Kendilerine elçi verdik
Kendileri elçilerini öldürdü.
Tarshass gibi Ssstanss da
Yıkıldı onlar yüzünden

Onları yok etmemek için
Elçi bizi ikna etti.
Onlar kenti bozunca
Eskiler sinirlendi.
Elçi de yok olunca
Anlaşmalar bitti!

Ancak birileri farkına vardı
Tüm yaptıkları ve yıktıklarının.
Pişman olan bir insanı elçi yapacaktık
Akıbeti bilinmez oldu.
Biz de son bir anlaşma için
Onların soyundan birini aldık.

- Aman Allah'ım dostum seni elçi yapmışlar.
Bu olaya sevinmeli miydim yoksa üzülmeli miydim.Ağzımdan ne döküleceğini ben bile merak ediyordum.Titrek bir sesle "Bu..Şimdi...Nasıl...Arzuhalci?Neler oluyor?
Arzuhalci de benim kadar şaşkındı."Gaffar Bey dostum.O,eskilerle anlaşma yapmıştı.
- Daha sonra ne oldu?
- Gaffar Bey,İstihbarat tarafından yok edildi.Çemberlitaş bölgesine çok güvendiği birçok adamı gönderdi İstihbarat.Bu gönderdikleri adamlar için ağabeyinin de olduğunu düşünüyorum.
- Nasıl?
- Ağabeyin Çemberlitaş'tan geldikten sonra,kimseyle konuşmaz oldu.Çok tuhaf görünüyordu.Yaşayan ölü gibiydi.Sürekli gözleri bir yere dalıyordu.Birkaç gün sonra İstihbarat'tan ayrıldığını söyledi bize ve müsadeyle Çınar Altına yerleşti.Hala kendisinden haber alamıyoruz.
Şaşkınlığım iki katına çıktı.Arzuhalci anlatmaya devam ediyordu.Lafını bitirdikten sonra araya girerek "Ağabeyim burada yaşıyor demiştin değil mi?"
- Evet dostum.Öbür tercümeye de sonra bakabiliriz.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

-İsmetname-

Yatağanını eline alarak mağara içlerinde yavaşça yürümeye başladı.Önüne iki kurt çıktı.İkisini de öfkeden paramparça etti.Önüne çıkan küçük kurt birimlerini teker teker öldürdü.İki yolun bitişiğinde 4 kişilik kurt birimi arasında kalmıştı.Bir anda birisi üstüne atladı,eğilerek bu kurttan kurtuldu.Öbür kurt iki ayağı üzerinde pençe hamlesi yaptı.Kafasını eğerek bundan kurtuldu ve yatağanı kurtun karnına sapladı.Kurt yere yığıldı ve can çekişerek inlemeye başladı.Bir diğeri de üstüne atladı.Kurtu havada yakalayan İsmet Bey,Kurtu duvara vurdu.Bir diğeri arkadan hamle yaptı.Vücut dönüşü ile kurtulan İsmet Bey,yatağanı kurtun kafasının arkasına sapladı ve çekti.Kurt dizlerinin üstünde yere yığıldı.Bir diğeri üstüne atladı ve İsmet Bey'i yere yıktı.İsmet Bey elleriyle kurtun pençesini tutuyordu.Kafası kurtun dişleriyle bütünleşmek üzereydi.Kurtun salyası suratına aktı.Öfkelenen İsmet Bey,bacaklarıyla kurtu üstünden attı.Yatağanı kaptığı gibi biraz önce duvara vurduğu kurtun kafasına sapladı.Sona kalan kurt tekrar sıçradı.İsmet Bey havada olan kurtun karnına tekme atarak uzaklaştırdı ve kafasını vücudundan ayırdı.
İleride diğerlerinden daha iri kurt birlikleri gördü.İki tanelerdi.İsabet etse belki de tek vuruşta İsmet Bey'i yere serebilirlerdi.Savunmaya çekilen İsmet Bey,artık köşeye sıkışmıştı.Kurtlardan biri hamle yaptı,İsmet Bey kolunun altından geçerek sıkıştığı köşeden çekilmişti ki öbür kurt sırtına pençe atmıştı.İsmet Bey'in anı dakikasında sırtı kanamaya başlamıştı.Sonra ikisi birden atak yaptı.İsmet Bey kurtuldu ve bir Küheylanın göğe şah etmesi gibi kılıcını intikam gücünde havaya kaldırarak birinin kafasına indirdi.Öbür kurt 2 saniye kadar şaşırmıştı ama sonra kendini topladı.Ard arda pençe darbeleri yapmaya başladı.İsmet Bey bu darbelerden ustalıkla kurtularak sol kolunun dirsek kısmıyla kurta yumruk attı ve geri itti.Sersemleyen kurt kafasını kaldırınca yatağanın darbesini kafasında buldu ve yere serildi.Bir kudret iksiri içerek yoluna devam etti.

İleride bayan Kurt birimlerini gördü ve ellerinde asa vardı.Anladı ki bunlar büyücü veya Şamandı.İsmet Bey'i zehirlediler,fakat İsmet Bey yavaş adımlarla hedefine varmaya çalışıyordu.Tek vuruşta yere serilmişlerdi.Çok zayıf bir birimdi ama sürekli okuduğu büyülerle etrafına şifalı büyüler saçıyorlardı.Rakiplerine ise siyanür etkili zehirleri...

Resim

[Devamı Gelecek...]
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün yine yeni şifacıda koşuşturduk.Neyse ki bugün bitti.Aslında hoşuma gitti de diyebilirim.Tek kötü yanı ne biliyor musunuz?Taaa geçmişten kalan görevler ve bunları bazıları da oyunun hikayesine etki eden zincir görevler olunca "Ufff bitmiyor" denmesi.Neyse aylar önce ben kendim kaşındım böyle olması için.Fakat yeni karakterler açıp oynamak çok zevkli.Oyundan sıkılan tüm dostlarıma önerim;oyunu defalarca oynayıp,hikayeyi çözümlemek.Neyse biraz kısa olacak,başlayalım.

Zincir görevler malum,Meran kısmı da başlamışken tüm hepsini yapalım dedim.Buz Büyücülerine koşarken şöyle bir şey geldi aklımıza Mustafa ile.Kimse birbirine söylememişti fikrini.İkimiz de aynı anda uygulamaya koyunca anlaşıldı her şey.Akıl akıla eşit olunca,vücut halay çekermiş(#?!- Mahmut Tuncer)
Resim

İfliss'i kestik.Sonra intihar etmek için İfliss'in bulunduğu Nodus Kulesinde beklerken İfliss'in kanı bana ısındı galiba saldırmadı.
Resim

Hasan dostum sonunda istediğine kavuştu.Kendisi günlüğe ara vereyim diye bence saçma bir karar verdi ve paylaşmadı.Bunu okuyorsan ne olur günlüğüne geri dön!
Resim

Günün Sözü:
Çalışma uçup gidebilen bir alışkanlıktır; bırakması kolay, yeniden başlaması zor bir alışkanlık. -Victor Hugo

Bugünlük böyleydi günlük,başka yazılarda görüşmek dileğiyle esen kal!
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

-Bilgi Köşesi(Bilgi Şöleni)-

Celp Nedir?

Celp uygulamaları Havas İlminin içinde bulunan ve bu ilmin mihenk taşlarından birini oluşturan bir işlemdir. Vefk ve Muska gibi, Celpuygulamalarında da Aşk Celbi, Bağlama Celbi, Evlilik Celbi, Muhabbet Celbi gibi işlemler uygulanır.

Oyunda Celp

Celp büyüsü,oyunda Taş Kanat görevlerinde geçmektedir.Hikayeye göre Taş Kanatlar,celp edilmiş varlıklardır.Arzuhalci bu konu hakkında fikirlerini beyan etmiş,nasıl yapıldığı hakkında da bilgi vermiştir.Aşağıda da bu konu hakkında bir alıntı mevcuttur.
Fare ve İnsanın büyü ile birleşimi.Şu ana kadar bilinen başarılı tek celp büyüsü bu büyü ve gerçekleştiren kişiyi gayet iyi biliyoruz:Kuklacı.Celp büyülerinin,inorganik nesnelerle,organik nesneler arasında da uygulanabileceğine ilişkin teoriler var.Bir taş ve başka bir şey yeterli belki de buna.
Keyifli Forumlar.
Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön