Windows 8.1 Pro oyun içi kasma problemi...
- ogunseyban
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
Windows 8.1 Pro oyun içi kasma problemi...
Bugune kadar windows 7 kullanıcısı olarak ikv den yana bir şikayetim yoktu. Haliyle uzun süre kullanınca sıkıldım ve 8.1 pro yapmaya karar verdim pc'yi. Oyunda acayip derecede kasma var kullanan varsa veya yaşayan varsa daha iyi anlar anlatılmaz yaşanır denecek kadar büyük bi problem. Mesela oyuna giriş için e posta ve şifre yazarken ben e posta ve şifremi yazıyorum pc hala e posta bölümünde tek tek giriyor harfleri. Bilgisayarda sorun olmadıgına eminim tertemiz bilgisayar sorun oyunda.
Re: Windows 8.1 Pro oyun içi kasma problemi...
Selam ogunseyban;
Burada ve burada yanıtladığımız konular ile; oyuncularımızın tartışıp, tecrübelerini paylaştığı bu konuyu incelemenizi öneririm. İyi eğlenceler.
Burada ve burada yanıtladığımız konular ile; oyuncularımızın tartışıp, tecrübelerini paylaştığı bu konuyu incelemenizi öneririm. İyi eğlenceler.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- ogunseyban
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
Bu sorunuma çözüm olmadı konuya hakim oldugunuza emin değilim. Kimi sistemi güncelle diyor kimi arka plandaki uygulmalardan bahsediyor hiç biri çözüm değil. Olayı bizzat yaşayan tecrübeli ve kesin çözüm sunabilecek birileri varsa lüfen yardım bekliyorum.
Oyuna girerken ki şifre ekranındaki donma olayı flash eklentisi ile alakalı
Razer Cortex kullanaral (oyun hızlandırıcı olarak geçer) bu sorunu çözebilirsin
Oyun içi donma sorunu için ise Win 8 de ortaya çıkan Hdd en iyi duruma getirme diye bi özellik var ve bu özellikle ikv de ciddi sıkıntı yapıyor.
Şuanda elimde pc olmadığı için o düzeltme kısayolunu bulamam ama araştırırsan bulursun.Ayrıca yine bilgisayarını açtıktan sonra hizmetlerdeki hızlı getirme denen özelliği kapatmanı tavsiye ederim Bilgisayar ilk açıldığında görev yöneticisinden performans sekmesinden duruma bak ram ve cpu kullanımı min seviyelere düştüğünde oyuna gir bu açıldıktan sonra ortalama 1_3 dk arası sürebilir.
Razer Cortex kullanaral (oyun hızlandırıcı olarak geçer) bu sorunu çözebilirsin
Oyun içi donma sorunu için ise Win 8 de ortaya çıkan Hdd en iyi duruma getirme diye bi özellik var ve bu özellikle ikv de ciddi sıkıntı yapıyor.
Şuanda elimde pc olmadığı için o düzeltme kısayolunu bulamam ama araştırırsan bulursun.Ayrıca yine bilgisayarını açtıktan sonra hizmetlerdeki hızlı getirme denen özelliği kapatmanı tavsiye ederim Bilgisayar ilk açıldığında görev yöneticisinden performans sekmesinden duruma bak ram ve cpu kullanımı min seviyelere düştüğünde oyuna gir bu açıldıktan sonra ortalama 1_3 dk arası sürebilir.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
3 gün öncesine kadar 8.1 pro kullanicisi idim, bir kasma problemi ile karsilasmadim
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
-
askorozlu53
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Çağana
üyelik şifreyi yavaş yazması windows 8 ve üstü sürümlerde görünen bir durumdur eğer hızlı yazmasını istiyorsan arkada youtube sayfası açıkken yazmayı dene bu sefer hızlı yazar dahası windows 10 yükseltminden sonra bilgisayarın kasıyorsa özelliklerim düşük dür veya önceki windows 7 sürümünden kalan güncellemeler yüklenmemişdir o yüzden kasıyordur güncelleştirmeleri denetle yüklse olay çözülür.