Sivaslliyigido yazdı:OEn güçlü savasçı: Korleg...Kristalxanka...Geopal(Bıraktı oyunu)...
En güçlü şifacı: Megaxparker...Megaşifa...Kristalxkorleg...
En güçlü büyücü: Relaxefendyy...Kodadıxdevrim...Sivaslıyiğido...Delixkurt
NEDEN KENDİMİDE KATTIM?
Er meydanında kalkanlı ve etkilere sahip savascıya 10175 buz..Meteorda klan savasında kalkanlı savasçıya 11500 buz krtık vurdum..
Sizce az m?
Abartı demeyin... Ona kıskanmak denir vede bunu gören oyuncular var yalanım olsa itemim olmazdı.
BİLGE+ÇEVRİYE AYAKKABI.BİLGE PANT..BİLGE+SOLUCAN CEKET..NİTRO+RUH KOLYE..KAN+RUH YÜZÜK..NİTRO+RUH ELDİVEN..BİLGE ASA İLE YAPILAN VURUŞLARDIR..ŞİMDİ İSE EJDER ASA VAR..11500 NE Kİ O ZAMAN ))))
Beni de eklediğin için teşekkür ederim. Fakat vs sevmem açıkcası o yüzden de vs itemi dizmem konuya cevap verecek olursam savaşçıda Vipxstorm u tek geçerim büyücüde pek sevmesem de Kutuplarda ve bence son derece başarılı bir dönüş yapan Relaxeefendyy, ayrıca Sivaslıyiğido nun da sağlam kritiklerini gördüm fakat vs sini görmedim. Şifacıya gelince Hashxteryaki, Deathxmortal ın vs lerini gördüm son derece iyilerdi. Görmediklerim daha iyi olabilirler onları kötülemek amaçlı yazmadım bu yazıyı o yüzden o'nlar hakkında yorum yapmıyorum
Hashx az delı kanlı olsaydın 3-0 da vs den kacmazdın...Vs atalıp deyıpte 3 -0 oyundan kacarcasına cıkmak bence hıc hos bı dawranıs deıl.Xcakalx i vs de yendım dıyenler oyunda Choosensxcakalx e pm atabilir...
40 Yılın başında bır kere Benı 2 kere kesmışsın 3,0 dıe nişi yok Bacım Sız Kendınıze Yedıremıyosunuz çok Yakında Charı sıldırcem ozamn Nsl Yalan atcaksınız bılmıyorum Fotoların Tarıhını ıyı okuyon bu arada