Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü

Mesaj gönderen Retaliation »

-Kent ve Enerji Kaynakları-

Yaman,Arzuhalci sayesinde keşfettiği bu kenti,onunla paylaşmak istedi.Arzuhalci neferi kucakladı.

- Hoş geldin sevgili dostum.
- Hoş bulduk Arzuhalci.Yaman tüm olanları anlatır.
- Yılankavi bedenlerden bahsettin.Medeniyet seviyelerinin yüksek olduğunu gözlerinle gördün.Ve dahası;bu medeniyetlerini korumaya çalıştıklarından bahsettin ki bu zaten aşikar.Bütün bunlar tahmin edersin ki... bir yudum bir şeyler içmemi gerektiriyor.Bir saniye dostum,düşünmeliyim.Arzuhalci kadehini doldurur.Biraz aklımızı çalıştıralım.Domuz Bey bu haberi gazetede yayınlattığı zaman ortalık mezbahaya dönecek.Bütün maceracılar ortalığa dökülecek.Eski arayışçılar bir araya gelecek.Çok karışacak her şey çok...
- Peki ya şimdi ne yapmalıyım?
- Benim içinin bölgenin meydan gibi bir yerinden resimlerini çek.Kendine dikkat et.Etraf çok tehlikeli.
- Tamam Arzuhalci.

Ruh taşını kullanarak kente vardı genç nefer.İstihbarat elemanlarından birkaçı etrafta gözlemler yapıyordu.Yaman uygun bir mekan aradı ve fotoğraf için doğru bir yer bulup,fotoğrafı çekerek Çınar Altı'na gitti.

Resim

- Getirdiğin fotoğraflara bir bakalım.Arzuhalci bir süre fotoğraflara bakakalır."Mmmm.Göz kamaştırıcı ve ürkütücü!Fotoğraflarımızın olması iyi oldu.Senin yokluğunda biz de Işık'la beraber şehre bir yolculuk düzenledik.Bunu kimsenin bilmemesi gerekiyor.Bazı araştırmaları yerinde yapmam gerekiyordu.Ayrıca çok dikkatli ol.Seni izletiyorlar.Hem de tek bir grup değil.Biz şehirde buranın bir şehir olduğundan emin görülmeden yol alabilmek için değişik teknikler kullandık.
- Bilgilendirme için sağ ol Arzuhalci.
- Rica ederim dostum;Bu yılan ırkının,bazı hikayelerde rastladığımız,çok da yabancı olmayan bir mitosla bağlantısı olduğuna dair kuvvetli bir hissiyatım var.Bu hissiyattan dolayı onlara Meran diyeceğim.Açıkçası gördüğüm şeylerden çok etkilendim.Belki fark etmişsindir.Ortalıkta,elektrikten farklı bir enerji ile çalıştığını düşündüğüm bir sürü teknolojik aygıt var.Yazı dilini çok fazla kullanıyorlar.Ayrıca gördüğüm kadarıyla geleneklerine de saygılılar.Zira bazı binaların,çok çok eski olduğunu söyleyebilirim.
- Evet,bu görülebiliyor.
- Her neyse,duvarlardaki bazı yazıları tercüme etme şansım da oldu.Dillerini çözebildiğim kadarı ile ailelere dair çeşitli hikayeler var.Ayrıca bir çok yerden referans gösterildiği kadarı ile burası bir şehir.Sstans diyorlar buraya.İstanbul gibi yani.Enteresan değil mi?Ama heyecan verici olan şeylerden biri,o mavi duman.Bütün şehri garip bir şekilde dolaşıyor.Büyük sarı,gonga benzeyen şeyler var gördün mü?Onların bulunduğu bölgelere çıkamadım.O gonglarda yüksek manyetik enerji olduğunu tahmin ediyorum.Zira bak,senin resimde de görüldüğü gibi,duman onların etrafında çeşitli daireler çiziyor.
Yaman sadece kafa sallayarak onaylıyordu.Yavaş yavaş yapması gerekeni anlamıştı ancak Arzuhalci'nin konuşmasını bölmek istemediği için devam etti.
- Şimdi sana bir aygıt göstereceğim.Bu GBM-68-B.Yani Genç Bilgililerin,68 senesinde icat ettikleri bir makine.Ne işe yarıyor?Yüksek manyetizma kayıtları yapmaya yarıyor.Yani,enerjinin çeşitli formlarını ve yönünü tespit etmekte kullanılıyor.Beyaz Köşk,bunları,çok çeşitli işlerde kullandı.Kendileri hariç çeşitli büyücüleri yakalamaktan tut,dünya üzerindeki bazı önemli enerji merkezlerini tespit etmeye kadar.Arzuhalci nefere aygıtın kullanımını gösterdi.
- Nasıl başlamalıyım?
- Önce en alçaktaki gongun yanına gideceksin,rüzgarı yakalamalısın.İbre saptığı anda kayıt başlayacak,sen bu durumda koşarak bir yüksek gonga gideceksin,ibre sapmaya devam ederse,daha yükseklerde başka bir gong olmalı veya kaynağın kendisi.Gongların sadece yansıtıcı olduğunu tahmin ediyorum.Enerjinin kaynağını bulduğunda kayıt almayı unutma.Sonra o kayıtları bana getir,yorumlayalım.Yalnız bu çok dertli bir iş olacak söyleyeyim.Güvendiğin arkadaşlarını yanına al.Gizli bir şekilde gidebildiğin kadar git.Ancak saldıracaklarını tahmin ediyorum.Kendine çok dikkat et.Şimdiye kadar karşılaştığın ne varsa,daha güçlü olduklarından eminim.

Yaman "Meran" diye tabir edilen yere vardı.Aygıtı çıkardı ve biraz da olsa sinyal yakalamaya çalıştı.Sol taraftan bir rüzgar hissetti.Deparlayarak oraya vardı.En alçaktaki gongu görmüştü.Diğerlerinden farklı buz büyücüleri vardı.Sarsıldı ve kendini toplamak için bekledi.Kudretini toplayarak deparladı.İlk gonga vardı.İbre hareket ediyordu.İkinciye yöneldi.Oraya da varır varmaz ibre tekrar kımıldadı.Rüzgarı yakalamıştı artık.Sıra üçüncüde idi.İbre bu sefer girişin sağ kısmını gösteriyordu.Meran meydanından geçerek yukarıdaki droitleri öldürdü.Tam yukarı çıkarken ibre eskisinden hareketlendi,yakındı gonga.Depar attı.İçeride Buz büyücüleri ve lanetli büyücüler vardı.Gonga varır varmaz sarsıldı.İbre çılgınlar gibi dönüyordu.Ama hala maksimum seviyeye ulaşamamıştı.Yani daha yüksekte bir yerde bir gong daha vardı.Tek yol vardı o da taşla kaplı,havada duran yol.Koşarak oradan geçti.Artık enerjinin merkezine yaklaşmıştı.İbre artık hızdan görülemiyordu.Diğerlerinden daha büyük bir meran,nefere doğru yaklaşırken nefer,hızlıca kaydını yaparak oradan uzaklaştı ve Arzuhalci'nin yolunu tuttu.

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün önemli bir gelişme olmadı.Malum bayram ve ziyaretçim vardı.Ayrıca benim de ziyaret ettiklerim vardı.Ben de dışarıdayken hazır indirim var diyerek,tılsımda lazım olacak olan Kondritler için yükleme yaptım ve lazım olan 20 Kondirt'i temin ettim.Günü mizahi bitirmek istiyorum;Benim geçenlerde düşen Safrana alıcı çıkmayınca kolonyaya dönüştürdük. :)
Resim

Günün Sözü:
Bazı yıkılışlar, daha parlak kalkınışların teşvikcisidir. -W. Shakespeare (Şeyh Pir)

Pratik Bilgiler:
İnsan hayatında su önemlidir.Su içmezsek;vücudumuz,8 önemli organımızdan(Akciğer,karaciğer,böbrek,kalp,mide,beyin...) suyu çeker.Bu ise insan vücudunda ciddi hastalıklar meydana getirebilir.

Bugünlük böyleydi günlük,başka yazılarda görüşmek dileğiyle esen kal!
Resim
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

Retaliation yazdı:Pratik Bilgiler:
İnsan hayatında su önemlidir.Su içmezsek;vücudumuz,8 önemli organımızdan(Akciğer,karaciğer,böbrek,kalp,mide,beyin...) suyu çeker.Bu ise insan vücudunda ciddi hastalıklar meydana getirebilir.
Su içmezsek ölüyoruz diye biliyordum ben , demek hasta oluyormuşuz :mrgreen:

Güzel bir içerik.Öneride bulunayım.Bilgi yahut günün sözü kısmını farklı yazı tonuyla yazmalısın.Sonuçta farklı bir içerik.Günün sözüyle aynı renk tonu hoş görünmüyor Aydın'dan bakınca :)
Bol şans ;)
Kullanıcı avatarı
Flewz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Flewz »

Merhaba! Günlüğüne bir göz atmak istedim ve gayet de ilgi çekici buldum dikkat ile okudum, gönderilerinin devamını bekliyorum... İyi forumlar, hayırlı bayramlar :)
Resim

Resim

Resim

Lorem ipsum dolor sit amet.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

VoiceOfVoiceless yazdı:
Retaliation yazdı:Pratik Bilgiler:
Su içmezsek ölüyoruz diye biliyordum ben , demek hasta oluyormuşuz :mrgreen:

Güzel bir içerik.Öneride bulunayım.Bilgi yahut günün sözü kısmını farklı yazı tonuyla yazmalısın.Sonuçta farklı bir içerik.Günün sözüyle aynı renk tonu hoş görünmüyor Aydın'dan bakınca :)
Bol şans ;)
"ölümcül" kelimesini araya sıkıştırmayı unutmuşum.Ayrıca önerin için teşekkür ediyorum. :)

Flewz yazdı:Merhaba! Günlüğüne bir göz atmak istedim ve gayet de ilgi çekici buldum dikkat ile okudum, gönderilerinin devamını bekliyorum... İyi forumlar, hayırlı bayramlar :)
Teşekkür ederim,sizin de bayramınız mübarek olsun.Beğendiğiniz için teşekkür ederim. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

-Yeni Umut Işığı-

Aile ve Ben:

Yolculuk sırasında pek dikkate değer bir şey olmamıştı.Bu arada kendimden bahsetmedim ve ailemden;Ben Yamanıv.Yaman ailesinin 5. ve son evladı.Babamın akıbetini bilmiyorum.Çok gizli bir insandı.Ben 4 yaşımda iken ölmüştü.Ailede annemden başka hiç kimse onun ne iş yaptığını bilmez ve söylemezdi.Annem ise Eminönü dışından biri.Dış şehirlerde doğup büyümüş biri.Bir keresinde bize,sırf korunma amaçlı Eminönü'nde bulunduğumuzu söylemişti.Ben 9 yaşında iken o da ölmüştü.5 çocuk ortada kalıyorduk ki Teşkilat bize sahip çıktı.Yüce Teşkilat!Bunu anlatırken bile Teşkilat Marşı çalıyor kulaklarımda.

Mahşer devridir rûz u şeb yaşanan
Makberdir her yer uzviyetini saran
Ne bir makam, ne bir mekan
Malik olduğumuz her şey yalan
Vahit Teşkilat sana yadigâr kalan.

O hür kuşların yaşadığı lane
Seni koruyan kollayan baki hane
Mert bir sesle, tok ve sade
Sertçe haykır her daim makbere
Yüce Teşkilat ile ulaştık zafere.

En büyük ağabeyim 18 yaşına geldiğinde Teşkilat onu bizden aldı ve Eminönü neferi yaptı.Ağabeyimin biz kardeşlerinin her işine yetişmişti.Dediğine göre de Teşkilat'a "Kardeşlerime iyi bakın.Bakın ki,ileride ne denli neferler olacaklarını görün."Bu sözden sonra Teşkilat da geri kalan 4 çocuğu,Teşkilat'a nefer olması şartıyla himaye altına aldı.Bizim hikayemiz işte böyle.Şu an 18'ine girmek üzereyim.Sakalım yaşıma oranla baya gürdür.Bunun sebebi ağabeylerimle iddiaya girip pala ile sakal kesme yarışması yapmamdandır.(Gülüyorum)Ne sapkınlık ama!Örnek aldığım kişi en büyük ağabeyimdir.Onun ise İbn-i Sina ve Mevlana.Bana sürekli bu iki üstatın eserlerini getirirdi.Şifacı olmamdaki en büyük eserleri...

İbn-i Sina'dan;El-Kanun fi't-Tıb ve Kitabü'ş-Şifa'yı okudum.Öğrendiklerimle beraber ağabeyimle antrenmanlar yaptım.17 yaşında tüm ergin bilgilerime kavuştum.Aileden devam edecek olursam;2 savaşçı ağabeyim Balyoz Nazım hayranı.İkisi de savaşçı olabilmek için ağır testlerden geçmişler.Zamanında ikisi de Demirci Rüstem Ağabey'in yanında çıraklık yapmıştır.O savaşçı bedenine bürünmek için baya emek sarf etmişler.Tek büyücü ağabeyim,aileden isim dışında biraz bağımsızdır.Yabancı dile hayranlığı olduğundan lakabı da yabancı dildendir.Ve annem...1.60 boylarında,hafif kilolu bir kadındı.Dış şehirde yaşamış biri.Bildiğim kadarıyla 52 senelik yaşamının sadece 15 yılını Eminönü'nde geçirebildi,sırf evlatları için.Eminönü halkı ve heyeti,genelde dış şehirdekileri dışlarlar.Ancak Annem'in anlattığına göre Babam sayesinde buradayız.Babam eski İstihbarat'tanmış.Bizleri buraya,Eminönü'ne yerleştirebilmek için,her şeyi göze almış ve makamı düşürülmüş.Annem ölüm sebebi neydi biliyor musunuz?Dış şehirden bulaşan bir salgın hastalık.Ancak son dönemlerde sıra dışı hareketleri vardı.Bir gün ansızın aramızdan ayrıldı.Cenaze hiç kalabalık değildi.Biz 5 kardeş,Halime Teyze,Recep Dayı ve 2 Jandarma ile toprağa verdik.Teşkilat'a boynum kıldan incedir fakat Eminönü halkını sevmem.Sırf bizi dışladıkları için Teşkilat,bizi Cinlerin volta attığı Antrepo kısmındaki en yakın eve konuşlandırmıştı.Bazen keşke Dış şehirlerden birinde yaşıyor olsaydım diyorum kendime.Evet,bizim ailenin hikayesi bu.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

-Tercümeler...-

- Yaşıyorsun,inanılmaz bir şey.Enerjinin merkezini buldun mu?Heyecanımı bağışla.
Yaman olanları anlattı.
- Demek o ihtişamlı enerjinin merkezi,en tepedeki tapınak gibi binada.Ve orada daha önce görmediğin kadar büyük bir dişi var ve sana doğru geliyordu.Hımmm,Şimdilik şu enerjiyi bir inceleyelim bakalım.İnanılmaz bir yoğunlukta!Şu verilere bak.Çok güçlü ve garip bir enerji bu ve bu medeniyet bunu kullanmayı çok iyi biliyor.
- Bu enerji ile neler yapılabilir?
- Neler yapılamaz ki!Sana birkaç makarna film vereyim ve sen de,bu medeniyetin neyin nesi olduğunu öğrenebilmemiz için,şehirde çeşitli ilginç bölgeleri araştır ben de verileri incelemeye devam edeyim.
- Tamam Arzuhalci.

Yaman Sstans'a giderek meydana çıktı.Sstans'ın meydanından etrafa bakınıyordu.Mavi bulutun rüzgarı yüzüne vuruyordu.Elini gözünün üstüne getirerek ilerilere bakmaya çalışıyordu.Komalı ses kulağına tatlı bir his bırakıyordu.Büyülü bir şeydi sanki...Yavaş yavaş ve dikkatli bakınırken,havada duran 3 adet plazma dikkatini çekti.Bunların yakından fotoğrafını çekebilirdi.Bir deparla oraya gitti.Fakat ne yazık ki Yılankavi büyücüler ve ilk defa gördüğü beyaz savaşçılar oradaydı.Artık rahatça kullanabildiği fotoğraf makinesiyle etrafı kareledi ve Arzuhalci'ye geri döndü.

Resim

Arzuhalci bir süre metinleri inceledi.

- Hımm,büyük duvardaki metin şöyle diyor:

Erkek Göktü,Ateşti.Güç,hız,heyecan ve hırs erkeğin içindeydi.Kadın Topraktı,Suydu.Yaşam,sabır,sevgi ve kıskançlık kadının içindeydi.Kadın ve Erkek suda hayatı oluşturdu.Kadın sonsuz gibi uzun süreler hayatı besledi olgunlaştırdı.Sonunda yaşam toprağa bastığında,ilk annelerimiz toprak annenin kutlu kızları ve oğulları,soyumuz dünyaya geldi.Biz toprak anamızın kucağında yaşadık çoğaldık.Onun yaşama dair şeyleri öğrendik.Şifanın ve yaşamın irfanı ömürlerimizi uzattı.Biz hepimiz kardeştik,toprak ananın bize verdikleri hepimizindi.Böylece her şeyin paylaşıldığı ilk krallığımızı Tarshass'ı kurduk.

Arzuhalci diğer resme geçecekken aklına bir şey geldi:

- Ha,şu paketi al,lazım olabilir.Neyse,diğer resme geçelim.

İlk kraliçemiz Ustrahss toprak ve suyun büyülerini anlayan ilk soydaşımızdı.Kadınlarımız arasında toprak ve su büyülerinin irfanını anneden kıza geçirme geleneği ilk onun zamanında başladı.Bizler hep Ustrahss'ın öğütlediği gibi toprak ve su büyüleri ile hastalıkları ve yaraları iyileştirmeyi,ihtiyaç olduğunda erkeklerimizi güçlendirmeyi öğrendik.

- Şimdi başka bir anıt mezara geçiyoruz.Burada yatan kişi Ssemress adlı bir başka kraliçe.

İsriss ölmeden hemen önce yanındaki bir kadına buz büyüsünü öğretti.Ve ardından ona dedi ki 'Toprak anayı yaralayan ateşi ilk ben buzla tutuşturdum.Şimdi dünya bu ateşten yandı.Toprak ananın yaralarını sar.'O kadın gelmiş geçmiş en irfanlı kraliçemizlerden olan Ssemress idi.O felaket günlerinde hayatta kalan az sayıdaki kardeşini topladı.Buz büyüsünü hemen onlarla paylaştı.İlk olarak toprak ananın yanmakta olan göğüsünü buzlarla kapladık,toprak ana üstünde yaşam,uzun çağlar boyunca uykuda kalacak,toprak yaralarını saracaktı.Bizler Tarshass'ın bir bölümünü yeniden onardık.Bu sefer ateş ve hava büyülerinin lanetli olduğunun kanısına vardık.Tarshass'ın eski ihtişamına getirilmesi çok uzun zaman aldı.En zor geçen ilk birkaç yüzyılda Ssemress'in irfanı ve sakinliği sayesinde sağ kalan az sayıdaki kardeşimizden ölümcül yaraları olanlar dışındakilerin büyük bölümü kurtuldu.Çok sayıda soydaş yüz yıla yakın süreler yavaş yavaş şifa buldu.Bu zorlu dönemden ötürü Ssemress bugün bile uygarlığımızın gelmiş geçmiş en büyük şifacısı kabul edilir.

- Evet dostum büyük bir felaket olmuş,bu belli ve sürekli Tarshass diye bir şehirden bahsediyor.Tarshass...Hatta duvarlarda "Yok olmuş,Tarshass'ın anısına" diye bazı cümleler görmüştüm.Çok ilginç.Bu şehrin adı ise Sstans.Demek ki başka bir yer daha var.Duvarlara yazdıkları cümlelerin hepsi,kutsal kaya isimli bir bölgeye gönderme.O kayada,detaylı bir şeyler bulacağımıza eminim.Ama kim bilir nerede bu kaya?Evet arkadaşım,çok sağ ol şimdilik.Suzan'ın da senden bir ricası varmış,bir uğra istersen.
- Tamam Arzuhalci,görüşürüz.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

-Suzan'ın İhtişamı!-

Suzan neferi görünce göz kırpar.Ağzında çiğnediği sakızıyla baloncuk yapar.Nefer ihtişamına kapıldığı bayanın yanına gider.

- Hoş geldin tatlım.Sürekli buraya gelip gidiyorsun ama bana uğramıyorsun.Senden bir şey rica edeceğim canım.Latex diye yepyeni ve heyecan verici bir kumaş piyasalarda dolaşıyor.Sen dışarılarda çok dolanıyorsun.Eline geçerse bana getirebilir misin?Hem bende de sana verebilecek güzel şeyler olabilir.Suzan boynundaki kolyeyi işaret eder.
Alışık olmadığı konuşma tarzıyla karşı karşıya kalan Yaman heyecanlanır."Ta...Tabi...Eee.Elbette!"

Kısa bir uğraşın sonunda Latexler tamamdı.Yaman,Latexleri Suzan'a teslim eder.

- Ah hayatım çok teşekkür ederim.Ne kadar güzeller.Bunları hemen terziye göndereceğim.İşte bu da hediyen.
- Ri..Ric...Rica ederim.

Resim

Apar topar Çınar Altı'ndan çıktı nefer.Aklına Domuz'un Umut Gazetesine verdiği haber geldi.Savaş'tan gazete almak için onun yanına gitti.

- Yazıyooor!Çok gelişmiş ve çok tehlikeli Yeraltı Uygarlığı ile ilgili ilk haberler burada.Teşkilat yan gelip yatarken,yer altında şehrimizi koruyan güçlü lider kim?Okuyun öğrenin.Yazıyooor
- Savaş,bir gazete lütfen.

Haberi okuduktan sonra sivri adanın ifşa olduğu zamanlar geldi aklına.Bankanın önünde yapılan muhabbetler...Nefer hızla bankanın önüne gitti.Gittiğinde artık her şey çok geçti.Herkes keşfi ve Domuzu konuşuyordu.Aklına Agah Efendi geldi.Daha önce de böyle bir olay yaşadıkları için,Agah Efendi'nin bu konuda ne yapacağını sormak istiyordu.Cami'ye vardı.Agah Efendi'ye olanları anlattı.

- Sizden saklamayacağım,yer altındaki bazı güçler için çalışmaya başladığınızı duymak beni çok husursuz etti..Dış şehir,yüksek gelirli bir kazanç kapısı olabilir ancak,oraya giden insanlar,gittikleri gibi dönmüyorlar.Sözü dolandırmanın çok lüzümatı yok.Size olan güvenimde bir azalma yok.Ancak geçmişte yaşadığım acı tecrübelerden dolayı,artık her şeyi sezgilerime emanet etmiyorum.Bu yüzden,yer üstünde yaşamaya karar verene kadar,bir süre sizinle yollarımız ayrılıyor.Sesinde istemsiz bir acı vardır kör adamın."Bankacı'dan son emanetinizi alın lütfen."

Cevap veremeden boynu bükük biçimde Bankaya vardı ve son emanetini aldı.Üzülmüştü.Bu acısını biriyle paylaşması gerekti.Çok yakını Yasemin'e doğru yola koyuldu genç nefer.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün bahtsız bir gündü.Bir şey düşmedi tabi reçeteler dışında.Bir tur sığınaklardaydım.Büyücü'den zaten alacağım yoktu fakat zaten şanssız olduğum için Hol Bölgesinde kalabalık yapmak istemedim.Ayrıca "Prtaik Bilgiler" köşemi yarın ve nice günler ayrı bir iletide,Sempozyum düzenleyeceğim.İlk konumda Kimya'dan olacak.Neyse haydi başlayalım.

Dün indirime az kala dükkandan 2 adet Silah yükseltme satın aldım.Geleceğe yatırım amaçlı akçelerimi şu an muhafaza ediyorum.Birini kullanmış bulunuyorum bu yükseltmelerin.Ayrıca yönetimden biri bu iletimi okuyorsa;forumda indirimin son günü Pazar yazarken,Playstore'da son gün yarın olarak gözüküyor.Bilginize.
Resim

Böyle ilginç bir çanta açmayalı uzun zaman oldu.
Resim

İş görebilecek kalitede bir reçete.Bunun dışında bir tane daha var ama sürpriz. :)
Resim

Ve bugün Buğra,Muhammet/Halil(?) ve Ben,bir arkadaşın Islah [46] görevinde yardımcı olduk.O sırada tam örümcek kestim Buğra'ya Salgı düştü.O ben kestim örümceği dedi,ben ise kendimde ısrarcıydım.Kim düşürürse düşürsün Salgı bana lazım olduğundan dolayı ondan satın aldım. :)
Resim

Günün Sözü:(Tam etkinliği anlatan bir söz paylaşmak istedim.)
Kalemin harfleri çizdiği vakittir,mürekkebim olmasa duygularım göbek yapacak. -Sagopa Kajmer

Pratik Bilgiler:
Limon,saça sürüldüğünde saç köklerini besleyip saç rengini açabilir.Ancak kendisi asidik olduğundan aşırı kullanımı kaşıntı ve ciltte yanıcı özellik gösterebilir.

Bugünlük böyleydi günlük,başka yazılarda görüşmek dileğiyle esen kal!
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Merhaba Sevgili Günlük;

Bugün yine hırsızlık olayı ile karşı karşıya kaldık.Neyse ki karşı tarafı Hasan dostum sayesinde fark ettim,kendisi kendisini akıllı sanıyor,bir arkadaşımızın hesabını almaya çalışıyor ve bizlerin.Ama biz bu oyuna gelmedik şükür ki.Oyunda sizden hesap isteyen,arkadaşınız gibi gözüken hırsızlara kanmayın.Varsa arkadaşınızın telefon numarasını arayın.WhatsApp'tan mesaj atın veya Facebook'tan.

Keyifli Forumlar.
Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön