BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ; Fetih, Fatih Sultan Mehmet, İstanbul, Hz. Muhammed (s.a.s) efendimiz, İnanç, Başarı, Güç, ... vs.
Türkbey; Bir anda aklıma geldi, ama bana Milli kuvvet, namus, ahlak, azim , sebat, ideal, TÜRKÇÜLÜK ruhu, yurtseverlik, ilim, sanat teşkilatı, intizam gibi şeyleri hatırlattğı için seçtim.
1453 yazdı:BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ; Fetih, Fatih Sultan Mehmet, İstanbul, Hz. Muhammed (s.a.s) efendimiz, İnanç, Başarı, Güç, ... vs.
Türkbey; Bir anda aklıma geldi, ama bana Milli kuvvet, namus, ahlak, azim , sebat, ideal, TÜRKÇÜLÜK ruhu, yurtseverlik, ilim, sanat teşkilatı, intizam gibi şeyleri hatırlattğı için seçtim.
Turkbey;Şifacım
Türkbeyll;Büyücüm
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ;Hz. Muhammed (s.a.s) efendimiz, Fetih, Akşemsettin hoca, Fatih Sultan Mehmet, İstanbul, İnanç, Başarı, Güç, ... vs. Düzenleme ops:
Benimde nick imin anlamını sıksık sordukları için bu forum vesilesiyle açıklayayım.Oyuna ilk başladığım charın adı SERPİCO ydu.Başrolünü Alpacino nun oynadığı konusu bütün polis teşkilatındaki pisliklere bayrak açan bir polis karakterinin başından geçenler olan flimden çok etkilenmiştim.Alpacino 'nun canlandırdığı polis karakterinin adıydı SERPİCO.OCİPRES ikinci charımdır ve SERPİCO nun ters yazılışıdır .Forum sahibi arkadaşım açıklama fırsatı verdiğin için teşekkürler.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."