Eşya İadeleri İKV BAK ARTIK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
GameMafiaIII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: TürkHis Mafia

Eşya İadeleri İKV BAK ARTIK

Mesaj gönderen GameMafiaIII »

Artık Şu eşya iadesi gerçekleştirin 1 aydan fazla oldu nerdeyse destege attıgım mesajlara bile cevap verilmiyor artık önceden böyle degildi. Çok Çok kısa bi zaman içinde oluyordu bu olay destege tarih verin diye mesaj atıyorum bana sürekli olarak aynı kelimeler Adınız alınmıştır oyunda olmasanız bile oyunda tarafından iade edilecektir. bunu anladım ben size gün verin diye yazıyorum. Bu kadarda umursamaz olunmaz 1 aydan fazla oldu tenezül edip cevap bile vermiyorsunuz maillere artk yazıklar olsun oyunun bitmesi için elinizden geleni yapıyorsunuz. Bu konuyuda silin olmassa Yani sizin yapacagınız Tek şey bu olur başka olamaz.
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Re: Eşya İadeleri İKV BAK ARTIK

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Selam GameMafiaIII;

Öncelikle eşya iade birimimizde incelenmeyi bekleyen başvurunun bulunmadığını belirtelim. Yani cevap verilmeyen, yanıt alamayan bir kullanıcımız bulunmamaktadır. Başvuru esnasında e-posta adresinizi doğru yazdığınızdan eminseniz, e-posta adresinizin gereksiz klasörünü kontrol etmenizi öneririm. Ya da dilerseniz yeni bir başvuru gönderebilirsiniz. Bir diğer husus ise; eşya iadelerin bayram tatilinden sonraki hafta içerisinde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Bilginize sunarız.

İyi forumlar.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön