Re: !!!! NEDEN !!!!
Yeni ileti Lathander 03 Mar 2010 11:53
Bu şekilde böyle bir üslup kullanarak hesap soramazsınız.
Lütfen İKV Destek sayfasını kullanarak şikayetinizi iletiniz.
Öncelikle merhaba,
doğru üslup kullandığım zaman iyimser davrandığımdan sanırım konularımı kaldırıyorsunuz. Sert tavır kullandığım zamanlar ise ne hikmet yanıt alıyorum.. Konuyu tekrar aydınlatayım,
IKVDESTEKe bundan 1.5 hafta öncesine dayanan bir mail attım;
Sunucumuzda görevli bir forum denetmeni var ve bu şahıs bazı kişilerle olduğunca samimi. Kişi(ler) bu durumu kötü yollarda kullanıyor / kullandırılıyor. 2 adet fotoğrafla bu e-mailimi paylaştım / gönderdim. Ne hikmetse bir yanıt GELMEDİ ! kişi(ler) adı geçen sunucu gorevlisini telefonla aradığını yanıt alıp gorevlinin ise panelde olduğunu söylüyor. isim vermek istemiyorum. ve panele giren yönetici tarafından kişi(ler) in arayıp söylediği kişilere ceza veriyor. bu görevi kötüye kullanmaktır. kişi(ler) in yaşı 17 nin üzerinde olmadığı kanısındayım. ve forum yetkilisi bildiğim kadarıyla 23 yaşında. biraz araştırırsanız 17 yaşındaki kişi(ler)in forum yetkilisi (23) le hitaplarını konuşmalarını görebilirsiniz. ben işletme mensubuyum. müşteri velinimetimdir. benden yaş ça küçük olan müşterim çok. saygıda kusur etmemeye özen gösteriyorum. bu konuda geliştiricilerin benimle pm yoluyla irtibat etmelerini rica ediyorum.
!!! NEDEN 2 !!!!
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Re: !!! NEDEN 2 !!!!
fabulo yalan söyleme fabulox in söylmeke istediği kişi Kindar(ilyas abidir) ve tamamn yalanır bence ilyas abi herekze eşit davranıyor
Ottomanxölümsüz anısına
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
İlyas Baba'ya laf yokefsaneottoman yazdı:fabulo yalan söyleme fabulox in söylmeke istediği kişi Kindar(ilyas abidir) ve tamamn yalanır bence ilyas abi herekze eşit davranıyor

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Nazikce sizi uzaklaştırmak istiyorum; sizden yanıt isteyen olmadı be gülüm :mrgreen:
Forum hesabı kapatılmıştır.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]