Sıfırdan Başlamak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Sıfırdan Başlamak

Mesaj gönderen erbayyy »

Merhaba arkadaşlar, böyle sorular çok soruldu biliyorum fakat benim sorum biraz farklı

Oyunun bu dönemlerde biraz sıkıntı yaşadığını biliyorum fakat yinede belki eski günlerdeki gibi zevk alırım düşüncesi ile oyuna başlamaya karar verdim.

Önceki hesaplarıma ulaşamadığımdan dolayı sıfırdan başlayacağım ama sadece zevk amaçlı oyuna hiç para yatırmadan oynayacağım,yani sorum; bu şekilde oyuna tutunma şansım varmıdır yada ne bileyim grup bölgelerinde kendime yer bulabilirmiyim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
.....
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Re: Sıfırdan Başlamak

Mesaj gönderen BayTerapi »

Kardeşim kısacası İMKANSIZ denilebilir grup bölgesi falan tılsım istiyorlar meteorit 1 istiyorlardı artık oda yetmiyor meteorit 2 3 olayı çıktı yani tabii para yatırmadan oynayabilirsin fakat zevk alamassın grup bolgeleri falan kenan mıgrat olabilir ama tılsımsız tabi tılsımın varmı bılmıyorum yenı baslıyorsun tekrardan tılsımsız çemberlitaş imkansız gibi birşey tanıdığın olmadıgı sürece .
kedi
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Şifacı karakteri ile bir kuruş harcamadan rahatça oynayabilirsin.
Resim
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen erbayyy »

Çevrem olmayacak çünkü ben meran sunucusunda oynuyordum şuan orda oyuncu az olduğu için eminönünde başlamayı düşünüyordum ama başlamasam daha iyi olur o zaman :)
.....
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen erbayyy »

Retaliation yazdı:Şifacı karakteri ile bir kuruş harcamadan rahatça oynayabilirsin.
Asa parlatma falan gerekmez mi?
.....
Kullanıcı avatarı
Kabamsi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: TÜRK İSTİHBARAT TEŞKİLAT

Mesaj gönderen Kabamsi »

Sadece kesilmek için oynucaksan oynayabilirsin. Şifaya 1 kuruş gerekmez ama şifacıda savaşmak için tılsım gerekli. Tılsım içinde büyücü ile para kasmak gerekli bunlar zincirleme bir olay. Zamanım çok diyosan şifacı dizeceksin tank savaşçıyla maden çekip para kasacaksın. O paralarla şifacına tılsım yapacaksin. Tabi tüm bunlar yazılıp okunduğu gibi kolay olmayacak. Bol şans.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

erbayyy yazdı:
Retaliation yazdı:Şifacı karakteri ile bir kuruş harcamadan rahatça oynayabilirsin.
Asa parlatma falan gerekmez mi?
İlla ki sistemin kölesi olursun fakat fullenene kadar illa da parlatmak farz değil sadece ekstra güç.
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Tılsımsız oynayamazsın ancak tılsımı olmayan oyuncuları kesersin çile çekersin kahrolursun sıkıntıya girersin. bir döngü gibi tekrar bırakırsın ..

bu arada 39 seviye bir topluluk oluşursa bu başlangıç forumda başlarsa 4 sene ara verdiğim oyuna şuan başlıyabilirim ikv'yi indirip sunucu farketmez ama 49'ların çok olmadığı bır sunucu olursa iyi olur dedirten durum .

Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

Şifacı yada savaşçıyla başlarsan rahat olur.
Ada , yeraltı ve eminönüde güzel madenlerle para kazanabilirsin.Bunlar zor şeyler değil.Şans sadece.
Mesela benim şifacımda sadece 1 tane asa parlak o da Hidro asa.Mevlana ruh döven falan parlatmak boşa masraf.Aslında silah parlatmak başlıca boş masraf ama sistemi öyle kurmuşlar.Velhasıl şifacı ve savaşçı kolay dizersin.Para da harcamana gerek yok.
Savaşçına 2-3 taşkanat item düşürürsen sivri adada güzel madenlerden para kazanıp , 2. kademe tılsım alabilirsin.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

bu oyunda 10-15 t parası olan insanlar bilirim adamlar okadar bıkmıştı para artık işime yaramıyor gidip reel satıyorlar niye ? 49daki astronomik rakamdaki paralar artık zevk vermiyor sen istiyorsan bu oyunun en zengini ol ama bir noktada artık sıkılacak olman gün yüzü gibi ortaya çıkacaktır. yani madende çeksen 10 numara 5 yıldız karakterinde olsa sanmıyorum zevk alacağını .
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön