Rescuer yazdı:Ben o kadar göçebe hayat yaşayamam ya, ben yerleşik hayata alıştım.
Konar göçer bir kavme mensupsun hala, istediğin kadar inat et. Güneş'in Öncüleri'nin azınlıkta olduğu bir yerde sen de daha fazla barınamayacaksın. :lol:
ARON yazdı:Uİhsan ağam da öğretmen olmuş yeni öğrendim, buradan hayırlı olsun demeyi ve benim de tek hayalimin o olduğunu belirtmek isterim..
Henüz atanamayan öğretmenler ordusunda görev yapıyorum Rıfat, Devlet-i Aliyye-i Tayyip bizi bir gün atarsa umarım biz de vazifeye başlayacağız. Allah senin de gönlüne göre versin, hedeflerin gerçek olur inşallah.
BilgeTonyukuk yazdı:
Henüz atanamayan öğretmenler ordusunda görev yapıyorum Rıfat, Devlet-i Aliyye-i Tayyip bizi bir gün atarsa umarım biz de vazifeye başlayacağız. Allah senin de gönlüne göre versin, hedeflerin gerçek olur inşallah.
Sesli güldüm vallahi devleti aliyye tayyip haha :mrgreen:
Bayramınız mübarek olsun, ihtiyarların ellerinden öperim.
İhsan abi amacımız güçsüzün yanında olmak, Güneş'in Öncüleri'ni her sunucuda hak ettiği yere, zirveye taşımak.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Arkadaşlar biraz olsun eski anları canlandırmak adina oyunu hala oynayan dostlarım varmı varsa hangi serverdesiniz eskiden kalan kel bi şifacimla tilsimda geziyorum kimse yok agah efendinin muhabbeti bile sarmiyor artık seviyorum sizi
Selamun aleyküm köhnemiş ve tozlu raflarda yitip gitmiş dostlar, dostluklar;
Üzeyir üstadım, Allah hayırlı tezkereler versin. Tez zamanda vatani borcunu ifa edip aramıza dönmen dileğiyle. Bizleri habersiz koyma, her şey gönlünce olsun.
Fatih, seni buralarda görmek ne güzel. Ben Eminönü'ne geçtim, orada devam ediyorum. Eskisi kadar sık olmasa da ara ara girip yokluyorum oyunu, gelirsen her daim yanımda bir yer var bilesin. Esen kalın.