Sizce nasıl paramı arttırabilirim
Sizce nasıl paramı arttırabilirim
Arkadaşlar elimde 320m nakit para met 2 3 ve y2 tılsımım full büyücüm savaşçım ve şifacım var tılsım üretmek istiyorum 3-4 adet üçüncü seviye sizce nasıl yapayım xeno mu kasayım yoksa örümcek akrep gezip salgı peptit işporta mı yapayım yoksa maden mi çekeyim hangisi daha yararlı olur tılsım üretimi için.
- YankeeGoHome
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Exile
Re: Sizce nasıl paramı arttırabilirim
Şahsi fikrim : Maden çekmelisin .( Sivri Ada )
- Kabamsi
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: TÜRK İSTİHBARAT TEŞKİLAT
En kolay yolu büyücünle y2 kullanarak holde salgı peptit maden kasarak ve kasanı işportaya satarak para kasmandır
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
y2 var ise hole git sabahtan akşama salgı peptit işporta günlük gelirin 10 12m olur şahsen ben o kadar kazanıyorum + düşen salgı peptitleri'de satsan günlük kazancın katlanır ..
kedi
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <LIL>
Fazla zaman kaybetmek istemiyorsan, parada kazanmak istiyorsan eğer en az Loncada bulunan 5-6 karakterin varsa loncaya bir sarraf attırıcı çek diğer Lonca üyelerindende kendine düşen payı al her karakterini büyük holde nadir olan yerlerdeki safran madenine koy 15 dakikada bir gir çek günlük 2 3 tane çekersin. Vaktim bol dersende bu işi biraz daha yoğunlaşarak yapmayı dene.
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
İllegal Yollar VarkenVezirx27 yazdı:Fazla zaman kaybetmek istemiyorsan, parada kazanmak istiyorsan eğer en az Loncada bulunan 5-6 karakterin varsa loncaya bir sarraf attırıcı çek diğer Lonca üyelerindende kendine düşen payı al her karakterini büyük holde nadir olan yerlerdeki safran madenine koy 15 dakikada bir gir çek günlük 2 3 tane çekersin. Vaktim bol dersende bu işi biraz daha yoğunlaşarak yapmayı dene.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Bence arttırıcı al hem yol üzeri maden çek,kasanı doldur ve Salgı-Peptit kas.Ben bu sıralar öyle yapıyorum şahsen. 
Sen ciddi misin ben eminönü'nde günde 4-5 saat maden çekerek çok rahat günde 10m falan kasıyordum.BayTerapi yazdı:y2 var ise hole git sabahtan akşama salgı peptit işporta günlük gelirin 10 12m olur şahsen ben o kadar kazanıyorum + düşen salgı peptitleri'de satsan günlük kazancın katlanır ..
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)
Ben 3 ay gibi bir sürede sadece Eminönü'nde maden çekerek Kıyamet Asa+Ceket+Pantolon+Zırh+M1 üretmiştim. Holde daha fazlasını yapabilir miyim ki?
Gerçi daha fazla olmasa bile arttırıcı falan almaya gerek yok plus ile günde 4-5 saat oynarak herhalde ayda 400m falan kasabilirim.
Gerçi daha fazla olmasa bile arttırıcı falan almaya gerek yok plus ile günde 4-5 saat oynarak herhalde ayda 400m falan kasabilirim.
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
Şahsi fikrim : Fikrim yok : ) Sadece kendini fazla kasma bu kadar : )