megaxsoul asıl bak kime yazıkMeGaStaR yazdı: Başarılar . .
bu mesajın nisbet için atıldığını hepimiz biliyoruz
megaxsoul asıl bak kime yazıkMeGaStaR yazdı: Başarılar . .
Reqion yazdı:Tabiki Kardeşim . . .!SoulofxTeam yazdı:Sana lafım yok Emrullah sadece biraz sinirliydim senin yaşattığın arkadaşlığı karrdeşliği kimse yaşatmadı hakkın çok bnde ! :::Reqion yazdı:Şimdi başlim ben konuşmaya Hasan bak benim saha karşı bi lafım yok yanlış anlaşılma olmasın benim Lafım Platiniye senin de dediğin gibi kaç kere gördünüz platiniyi lonca çarında Adm lonca başkanı ama lonca çarında bulunmuyor.Senin Hakkın ödenmez Bunuda söylim.He bişey daha var ben loncaya girerken çok istekli bi şekilde katıldım ve de bunun yanında Çok sevdigim Kardeşlerimide Aynı loncada görmek istedim ve amacıma ulaştım Ve ben Kimseyi Yarı yolda bırakmadım Loncanın gelişmesi için Elimden geeleni yapdım ama Olmadı Hatta Loncaya Sokdugum kişilere bile en büyük destegi ben sagladım sırf lonca iyi olsun diye.Soulofx karani yani veyselin çarının çalınmasından sonra en büyük destegi ben çıktım ona Hem Maddi hem Manevi. Diyeceklerim bukadar.Yeni Loncan Hayırlı Olsun Sadece beni yanlış anlama.
Deathxreqion
Saol Kardeşim Senin de bende Hakkın Çok.Sadece Beni Yanlış anlamamanı İstedim.Seninle İyibi sohbetimiz oldu ve Olucakda.
SoulofxTeam yazdı:Sana lafım yok Emrullah sadece biraz sinirliydim senin yaşattığın arkadaşlığı karrdeşliği kimse yaşatmadı hakkın çok bnde ! :::Reqion yazdı:Şimdi başlim ben konuşmaya Hasan bak benim saha karşı bi lafım yok yanlış anlaşılma olmasın benim Lafım Platiniye senin de dediğin gibi kaç kere gördünüz platiniyi lonca çarında Adm lonca başkanı ama lonca çarında bulunmuyor.Senin Hakkın ödenmez Bunuda söylim.He bişey daha var ben loncaya girerken çok istekli bi şekilde katıldım ve de bunun yanında Çok sevdigim Kardeşlerimide Aynı loncada görmek istedim ve amacıma ulaştım Ve ben Kimseyi Yarı yolda bırakmadım Loncanın gelişmesi için Elimden geeleni yapdım ama Olmadı Hatta Loncaya Sokdugum kişilere bile en büyük destegi ben sagladım sırf lonca iyi olsun diye.Soulofx karani yani veyselin çarının çalınmasından sonra en büyük destegi ben çıktım ona Hem Maddi hem Manevi. Diyeceklerim bukadar.Yeni Loncan Hayırlı Olsun Sadece beni yanlış anlama.
Deathxreqion
Sivaslixcemal yazdı:Olum Gidecek Başka Lonca Bulamadın mıTm Başka Loncaya Gitte O Loncaya Gitme :S
SoulofxTeam yazdı:Sana lafım yok Emrullah sadece biraz sinirliydim senin yaşattığın arkadaşlığı karrdeşliği kimse yaşatmadı hakkın çok bnde ! :::Reqion yazdı:Şimdi başlim ben konuşmaya Hasan bak benim saha karşı bi lafım yok yanlış anlaşılma olmasın benim Lafım Platiniye senin de dediğin gibi kaç kere gördünüz platiniyi lonca çarında Adm lonca başkanı ama lonca çarında bulunmuyor.Senin Hakkın ödenmez Bunuda söylim.He bişey daha var ben loncaya girerken çok istekli bi şekilde katıldım ve de bunun yanında Çok sevdigim Kardeşlerimide Aynı loncada görmek istedim ve amacıma ulaştım Ve ben Kimseyi Yarı yolda bırakmadım Loncanın gelişmesi için Elimden geeleni yapdım ama Olmadı Hatta Loncaya Sokdugum kişilere bile en büyük destegi ben sagladım sırf lonca iyi olsun diye.Soulofx karani yani veyselin çarının çalınmasından sonra en büyük destegi ben çıktım ona Hem Maddi hem Manevi. Diyeceklerim bukadar.Yeni Loncan Hayırlı Olsun Sadece beni yanlış anlama.
Deathxreqion
Olum Benim Hakkım Yok mu?Veda Ettik Kimse Üzülmedi Geri Dönmücem Böle Giderse
Lonca dedigin böyLe olur yeah Soulofxteam la dur eski forumda güzel bişi yapmıstım bulabilrsem koyiyim XDmorukkelleci yazdı:Lonca Başkanı
Soulofxhoplite (Geçici)
Tam Güncel Üye Listemiz !
Soulofxmvp
Soulofxdeli
Soulofxhoplite - Agemennon - Myrmidon = Forum Sorumlusu
Soulofxberk
Soulofxceza
Soulofxkrnlk
Soulofxsabbath - Lucetria - Respitexjunkie = Üye Sorumlusu
Soulofxhypnos
Güncel Üye Listemiz
Soulofxteam Yönetimi
yok lo sen baskan ol benide bi yere yaz xD yrdmcı mı yaparsın ne yaparsın artıkmorukkelleci yazdı:![]()
loncamızı tekrar kaldıralım üye alımı vardır başkan istek üzerine değişebilir