O arada fotoğraf alamadım ve günlük yazamamıştım şimdi kısa bir günlük yazayım.
Her zaman ki gibi çemberlitaş yolları gerçekten de oldukça taşlı ve zorluydu yine her gün üst üste çemberlitaş atıyordum ama artık yeter bir item ver diye isyan ediyordum yine item gelmiyordu. Sonra kısa süreliğine şansım açılmış olacak ki önce Transformatör zırh düştü ertesi gün de sıfır kelvin ceket düştü tabi trans ceket olsaydı mutluluktan havalara uçacağım kesindi
Şuana kadar 150 civarında çt grup bölgesinden madalyam oldu ve
- Sıfır kelvin ceket
- Sıfır kelvin eldiven
- Transformatör Zırh
- Transformatör pantolon
- Cehennem pantolon
olmak üzere ancak 5 item düştü bazen düşünüyorum bende mi şans yok acaba hesabımda mı bir sıkıntı var diye
Kıyamet pantolon ve kıyamet eldiven eksik diğer kıyamet setlerim tam
tabi kenan ve junondan hiç bir takı alamadım oralardan da toplam 100 civarında madalyam var sadece maraton ayakkabım var.
Şuan önceliğim kıyamet eldiven pantolon veya transformatör eksiklerimden item düşürmek umarım kısa zamanda bu itemleri düşürüp günlüğüme bu mutluluğumu yazacağım günler de gelir.

Oyunda olduğum süre boyunca ya çt bölge atıyorum yada para kasıyorum hala Orçun abime bir miktar para borcum var sağolsun sıkıntı yapmıyor ne zaman ödersen öde demişti bende elime para geçtikçe bekletmeden borcumu kapatmaya çalışıyorum.