Es Selamun Aleyküm
Arkadaşlar buğün IAKLISELIMI adlı hesabım çalınmıştır.Belli çabalar sonucunda hesabım geri alınılmış olunmaktadır.
Çalınılma sebebi S...b..e olduğu düşünülmektedir.Bazı Youtube kanalları üzerinden alt tarafta bulunan link üzerinde bilgisayarıma indirdim ve bilgisayarıma erişilip hesabıma girildiği düşünülmekte bu bana 500 m gibi zarara patladı ancak erken fark edildiği için arkadaşlarım sağolsun hesabımı geri çok zarar olmadan ele aldım.
Klan yazışmalarında hesabımı çalan kişi bazı kişilere küfür ettiği belirtilmektedir .
Bunun benle hiçbir alakasının olmadığını belirtir.
İyi oyunlar dilerim.
IAKLISELIMI
Aklıselım
Aklıselımı
Tüm Eminönü Serverine duyurulur...
- YankeeGoHome
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Exile
Re: Tüm Eminönü Serverine duyurulur...
Geçmiş olsun .
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Geçmiş olsun hocam.Bu tarz programlarda KeyLogger olabileceğinden Türklere bu konuda maalesef ki güvenemiyorum.Bu tarz şeyleri varsa orijinal sitelerinden indirmelisiniz.
Geçmiş olsun kardeşim.
Sıklıkla görülen bu tür hırsızlık vakalarına çok dikkat edilmeli. Mesela: İnt. cafelerde oyuna girmeme bakmalıyız, Skype vb. gibi iletişim araçlarından hiçbir resim, video, mp3 vb. dosya almamamız gerek.
Ek olarak,
Bilmediğimiz sitelerden genellikle çoğunluk bildmediğimiz programlar indiyoruz. Örneğin: Sandboxie ve Ekran Video Çekme programları. Bunlara da çok dikkat etmeliyiz.
Hayırlısı olsun, tekrardan geçmiş olsun kardeşim. Yardım edebileceğim her hangi bir konu varsa imzamda bulunan karakterlerden bana ulaşabilirsin.
Sıklıkla görülen bu tür hırsızlık vakalarına çok dikkat edilmeli. Mesela: İnt. cafelerde oyuna girmeme bakmalıyız, Skype vb. gibi iletişim araçlarından hiçbir resim, video, mp3 vb. dosya almamamız gerek.
Ek olarak,
Bilmediğimiz sitelerden genellikle çoğunluk bildmediğimiz programlar indiyoruz. Örneğin: Sandboxie ve Ekran Video Çekme programları. Bunlara da çok dikkat etmeliyiz.
Hayırlısı olsun, tekrardan geçmiş olsun kardeşim. Yardım edebileceğim her hangi bir konu varsa imzamda bulunan karakterlerden bana ulaşabilirsin.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN