Yeni bir güncelleme kapıda
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni bir güncelleme kapıda
Bug Fix'ler geliyor olabilir.
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Gelcekmiş gelcekmiş 
Kardeşim aynı cevaplar 2013 yılındada veriliyordu tıpa tıp ları hatta 3 yıl oyalandı ikv oyuncuları o şekilde Türktelekom reklamı seven bir firma zaten öyle birşey olsa 1 yıl önceden her yerde görürdük reklamları playstoreden başka hiç bir yerde adı geçmeyen bir oyun şayet gelse bile oyuncusunu kaybetti şimdi çoğu kişinin fikri güncelleme gelse oyuncu sayısı baya artacak tersini yazsam herkes bana yüklenir orasını bilemem artık herkesin kendi fikri ama beni hiç bir güncelleme hiç bir şey bu oyuna artık geri döndüremez iyikide bırakmışım bilmiyorum ben gibi aynı düşüncede olan arkadaşlarm varmı
Kardeşim aynı cevaplar 2013 yılındada veriliyordu tıpa tıp ları hatta 3 yıl oyalandı ikv oyuncuları o şekilde Türktelekom reklamı seven bir firma zaten öyle birşey olsa 1 yıl önceden her yerde görürdük reklamları playstoreden başka hiç bir yerde adı geçmeyen bir oyun şayet gelse bile oyuncusunu kaybetti şimdi çoğu kişinin fikri güncelleme gelse oyuncu sayısı baya artacak tersini yazsam herkes bana yüklenir orasını bilemem artık herkesin kendi fikri ama beni hiç bir güncelleme hiç bir şey bu oyuna artık geri döndüremez iyikide bırakmışım bilmiyorum ben gibi aynı düşüncede olan arkadaşlarm varmı
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
çok sevindim
heyecanla bekliyoruz 
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Büyük ihtimal "Öğeyi Denetle"ilterisbey yazdı:Destek birimine öneri başlığı altında ettiğim siteme karşılık ( işportacıya çok sayıda çöp item satışı yapmanın zahmeti ) aldığım cevap mail' ini sizlerle paylaşıyorum, sanırım güncelleme vb tarzı bir yenilik olacak.
https://radyo-game.blogspot.com/b/post- ... &type=POST
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
abi adamlar diyo yenilik diyo sizde bunu kötülüyonuz amacınız ney eğer ben yenilik getircek biri olsam sizin gibi oyunu kötüleyen oyunculara yenilik falan getirmem .
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
ILeTyouRI yazdı:abi adamlar diyo yenilik diyo sizde bunu kötülüyonuz amacınız ney eğer ben yenilik getircek biri olsam sizin gibi oyunu kötüleyen oyunculara yenilik falan getirmem .
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
Hiçbir Sobee çalışanı böyle bir cevap vermez. Kesinlikle öğeyi denetle olayını yapmışsın. Bu oyuna güncelleme felan gelmez. İsterlerse ilan verip 100 tane eleman alsınlar, yine boş.
- zamanvakti
- Cin Avcısı
- Lonca: -.-
DİKAKT DİKKATTTTTTTTTTTTTTTTTTT ÖĞEYİ DENETLEDİR.... :?

BUYRUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ÖĞEYİ DENETLE YAPMIŞ ARKADAŞ LİNK BURADA:
viewtopic.php?f=100&t=136722

BUYRUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ÖĞEYİ DENETLE YAPMIŞ ARKADAŞ LİNK BURADA:
viewtopic.php?f=100&t=136722
Beyazköşk (50) Tuğrabey (Şifacı)