İkv için Youtube oyun kanalı ?
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı 
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
İkv için Youtube oyun kanalı ?
İyi geceler arkadaşlar bir aralar konu'dan anlayacağınız üzere bir youtube kanalı açmayı düşünmüştüm İkv serileri vs'ler vs oyun içi aktiviteler grup bolgesı herneyse kafama koydum bunu bir ara yapmayı dusunuyorum fakat şöyle kanala bir kereliğine değilde her gün videolar gelmesi daha uygun olacak gibi şimdiye kadar ben ikv serisi çeken bir kanal'a rastlamadım varsa kusura bakmasın .. Siz ne düşünüyorsunuz ? .

kedi

Re: İkv için Youtube oyun kanalı ?
Oyuncuların arada vs falan attığı kanallar dışında yok, en fazla abonesi olan ise 600 yani bunu yaparsan zamanını boşa harcamış olursun.

- Tertip
- Teşkilat Neferi 
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Yumruk
Kanalın içeriği sadece İKV olacaksa, bunu hobi olarak yapmalısın. İzleyici kitlesi seni hayal kırıklığına uğratabilir.

- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi 
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Youtube kanalı zaman kaybı olur.Günlük tavsiye ederim.

Eskiden olmuş olsaydı tutma ihtimali vardı mesela 39 lvl ws videoları benim en çok keyif aldığım ikv videolarındandır fakat şuanki sistem benim gibi birçok arkadaşında hoşuna gitmediği için tutacağını sanmıyorum

.....

- 
				EklentiPaketi
- FareAdam Düşmanı 
Anlaşılan bu işe hevesli birisin. Üretmek için heves ve azim her şey demek Dümdüz oynadığın oyundan video atacaksan yüzüne bakıp geçerim. Ama farklı bir şeyler deneyebilirsin. Ne gibi farklı? Mesela sims, skyrim gibi oyunları kullanarak diziler, filmler, klipler çekenler var. Mesela machnimanın skyrim movilerine bakabilirsin, çok eskiden manganın bir kadın çizeceksin sims 2 klibini görmüştüm. Veya Necdet komutan diye bir eleman var, hesoyam tv youtuhebe kanalının adı, cs 1.6 videolarına bakabilirsin, sesini değiştirip çocuk sesi yapıyor, cs 1.6 da milleti trollüyor, bir videoda gta sa daki sarı kıyafetli çete elemanlarını  (oyuna green screen modu{ videodaki yeşil rengi yok ediyosun geriye koymak istediğin animasyon, adam, araba, zombi, kuş börtü vs kalıyor} ve free camera modu yükleyerek) gerçek hayatta çektiği bir görüntüye koymuştu. Bir videoda gta sa'da at yarışı oynayıp spikeri canlandırmış.
Yani bu örneklerden sonra ne yapacağın hayal gücüne kalmış, uğraşması hatta düşünmesi bile zevkli. İlgi çekici içerikler ortaya koyarsan güzel bir takipçi kitlesi edinirsin. İsterse 15 20 kişi izlesin, ister 500 , ister 5000 eğlenceli bir iş, bu seni tatmin edecektir ve katacagı tevrübe de bar tabi. Denemesi bedava, orta halli bir bilgisayar ve internet istiyor sadece. Ha mutlaka bu işe başlayacaksan her videonu atma, en azından önce 3 5 video üretip kendini geliştir, malum ilk izlenim çok önemli

Yani bu örneklerden sonra ne yapacağın hayal gücüne kalmış, uğraşması hatta düşünmesi bile zevkli. İlgi çekici içerikler ortaya koyarsan güzel bir takipçi kitlesi edinirsin. İsterse 15 20 kişi izlesin, ister 500 , ister 5000 eğlenceli bir iş, bu seni tatmin edecektir ve katacagı tevrübe de bar tabi. Denemesi bedava, orta halli bir bilgisayar ve internet istiyor sadece. Ha mutlaka bu işe başlayacaksan her videonu atma, en azından önce 3 5 video üretip kendini geliştir, malum ilk izlenim çok önemli
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi 
- Sunucu: Eminönü
Bunu bir ara ben de düşündüm ancak videoları kaydedince boyutlarının aşırı büyüklüğü ve upload etmekte güçlük çıkacağından maalesef ki vazgeçmiştim.

- Whiteis
- İskele Babası 
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kaygısızlar
Yararı dokunucaksa el at kardeşim takip eden olur .

Her ne kadar kabadayılıkta gözüm olmasada,dalımı kıranın ağacını kökten sökmesini i iyi bilirim.
Whitedes
AstaRI
"Kaygısızlar" Loncası

Whitedes
AstaRI
"Kaygısızlar" Loncası