Evet arkadaşlar fikirlerinizi merak ediyorum.10.yılı devirecek ikv bu senenin son günleri içerisinde sizce oyunda herhangi değişiklik olur mu?Hikayenin devamı gelmese bile daha adil bir pvp olması için bazı ufak güncellemeler sunulabilirmi.Hol eklentisinin üzerinden 4 yıl geçecek bu aralık ayında,hakikaten yani bekleyelim,ama umutlar o kadar azaldıki yani ilgisizlik desen yinede beklerim foruma bir bakar çıkarım.Zaten oyunu adam akıllı oynamıyorum kaç yıldır.
25 Aralık 2016//
10.Yılda neler değişir?
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Re: 10.Yılda neler değişir?
Yok kardeşim hiçbirşey bekleme bu saatten sonra üzülerek soyluyorum ama maalesef ..
kedi
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Güncelleme beklemiyorum ama oyunun bittiğini düşünürsek bug fix'ler gelebilir ara ara.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Düşündüm ama zaten yazılır diye yazmadım. Beni haklı çıkardınRetaliation yazdı:10. yıl kutlaması altında oyunu kapatabilirler :?: :idea:
tt muhasebe departmanı hesap ediyor siz meraklanmayın
gelir ne zaman sunucu masraflarını eleman ücretlerini karşılayamayacak hale gelirse o zaman oyunun fişini çekecekler
(yaklaşık 1 sene sonra)
burdan nerull ağabeye selamlar
gelir ne zaman sunucu masraflarını eleman ücretlerini karşılayamayacak hale gelirse o zaman oyunun fişini çekecekler
(yaklaşık 1 sene sonra)
burdan nerull ağabeye selamlar
- Cotyora
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Aurora Borealis
ne kadarda çarımı dizemesem kenandan öte geçemesemde bu oyun bana zevk verıyor. İnşAllah kapatılmaz mini güncellemelerle oyunun devamlılığı sağlanır

İmzadaki görsel “Rotary” adlı kullanıcıya aittir. Emeklerine sağlık.
Kardeşim 25 Aralık 2016'da yenilik gelecek. Bn mc dumanist boy olaarak bunun garantisini veriyorum.YemeLik yazdı:Evet arkadaşlar fikirlerinizi merak ediyorum.10.yılı devirecek ikv bu senenin son günleri içerisinde sizce oyunda herhangi değişiklik olur mu?Hikayenin devamı gelmese bile daha adil bir pvp olması için bazı ufak güncellemeler sunulabilirmi.Hol eklentisinin üzerinden 4 yıl geçecek bu aralık ayında,hakikaten yani bekleyelim,ama umutlar o kadar azaldıki yani ilgisizlik desen yinede beklerim foruma bir bakar çıkarım.Zaten oyunu adam akıllı oynamıyorum kaç yıldır.
25 Aralık 2016//
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.