MevDinç'in Açiklamalari

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Babylon

Re: MevDinç'in Açiklamalari

Mesaj gönderen W0IkaN »

KraToSs yazdı:Yukarida bir arkadasin sozlerine katilmamak elde degil. Maaslarini tikir tikir aliyorlar dusunsene hala ortinin developerlik yaptigini? (bu ortiyi kotulemek degil forum kullanicilarini sorgulatmak) ortinin kod bildigi asiri muamma bir durum .. bir arkadas konu acmisdi bi aralar sobee maaslari ile ilgili sanirim 5bin tl kusur maas aliyorlar. yine bu kisi bu sahis bu birey sorumsuzca -hala nasil devlik yapabiliyorsa- ogluna devlerin sadece uretiminde bulunan sobee yuzuk hediye etmis en nihayetinde ise bu 14 yasinda kucuk kardesimiz kuklacida teror estirmisdir ama ne ban ne ceza
ayrica bkz; ESCULOPE . neyse bu ayri konu

bunda aylar once laggende bulent birsenin mesajini paylasmisdim guncelleme gelmesi yok denecek kadar az cunku bir kere eski calisanlar yok mevdinc de aynisini soyledi bak hele , oyunun bir numarali ismi lagendary si zwartan . arif cinar turken, zamanin gm kubilayligindan terfi edinmis ve demirden kardesler sonuc ortada .. madem eski yonetim yok bunlar bu oyunu yapmayi nasil becermis? demekki kursat karamahmutoglu gercekten caliskan biri ama basarilimk tartisilir .. hol bolgesinide o getirmisdi tanitmisdi.

şöyle link atıyımda arkadaşın dedikleri havada kalmasın
kanıt http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic. ... 5bf7dc9074
:)
Kullanıcı avatarı
aytit
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen aytit »

Sevindim. Lisede pek oynayamadığım için oyunda çok geri kalmıştım. 1-2 yıl oyuna yenilik gelmesin yeter.
Türk ve Türkçülük düşmanlarını ezeceğiz.(K.Atatürk)
eskibirdost169
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen eskibirdost169 »

aytit yazdı:Sevindim. Lisede pek oynayamadığım için oyunda çok geri kalmıştım. 1-2 yıl oyuna yenilik gelmesin yeter.
6. sınıfta başladım.Çocuktuk ozamanlar.Şimdi lise bitti.Üniv başladı.
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kurtcuozii »

DreamCatcheR yazdı:Kendisine gidin sadece şunu sorun: "Niye Zwartan zamanında Actor'ü yenileyelim ya da İKV'yi yeni bir oyun motoruna entegre edelim" dediği zaman sunucuların bir süre kapalı kalacağını ve para akışının duracağını bildiği için bu teklifi kabul etmemiş?

Hala aranızda Mevlüt Dinç'i Robin Hood gibi görenler var. Ulan Sobee'nin bu hale düşmesinde en büyük payı olanlardan birisi o. Nasıl da tatlı tatlı boyuyor gözünüzü böyle ajitasyon yaparak. Koyunsunuz yemin ediyorum. (Laflarım konuyu açan arkadaşa değil yorum yazıp herifi ilahlaştıran üç beş sazana)

Şunu kafanıza sokun arkadaşlar. Sobee artık sırtını Türk Telekom'a yaslamış ve kurumsallaşmış bir firma. İKV'nin kapanması söz konusu değil. Geliştirmesi de ne Nerull'a ne de Orti'ye bağlı. Tepeden talimat gelecek ki bu adamlar bir şey yapacak. Eskiden olduğu gibi özel bir kurum yok ki ortada "Siz bunu istediniz biz de yaptık alın!" desinler. Zaten oyunun gelişiminde gönüllü ekibin katkısı veya parmağı olanları düşünenler şuraya bir geçsin. Onları ayrı bir şekilde saygıyla anacağım.

Evet yeni bir motora aktarmak için sunucular bir süre kapalı kalmak zorunda. Anlattıkların mantıklı geliyor. +1
Resim

Afanesiyevo
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen EklentiPaketi »

DreamCatcheR yazdı:Kendisine gidin sadece şunu sorun: "Niye Zwartan zamanında Actor'ü yenileyelim ya da İKV'yi yeni bir oyun motoruna entegre edelim" dediği zaman sunucuların bir süre kapalı kalacağını ve para akışının duracağını bildiği için bu teklifi kabul etmemiş?

Hala aranızda Mevlüt Dinç'i Robin Hood gibi görenler var. Ulan Sobee'nin bu hale düşmesinde en büyük payı olanlardan birisi o. Nasıl da tatlı tatlı boyuyor gözünüzü böyle ajitasyon yaparak. Koyunsunuz yemin ediyorum. (Laflarım konuyu açan arkadaşa değil yorum yazıp herifi ilahlaştıran üç beş sazana)

Şunu kafanıza sokun arkadaşlar. Sobee artık sırtını Türk Telekom'a yaslamış ve kurumsallaşmış bir firma. İKV'nin kapanması söz konusu değil. Geliştirmesi de ne Nerull'a ne de Orti'ye bağlı. Tepeden talimat gelecek ki bu adamlar bir şey yapacak. Eskiden olduğu gibi özel bir kurum yok ki ortada "Siz bunu istediniz biz de yaptık alın!" desinler. Zaten oyunun gelişiminde gönüllü ekibin katkısı veya parmağı olanları düşünenler şuraya bir geçsin. Onları ayrı bir şekilde saygıyla anacağım.

Mevlüt Dinç in göz boyamaya çalıştığını düşünmüyorum. Oyunu güncellemenin artık çok geç olmasıyla, geçmişte ise maliyetli olması birbiriyle çelişen durumlar değil sonuçta. Oyuna anlamlı boyutta destek vermenin pek anlamlı olmadığını belirtmiş kanımca
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Sobee şirketi ile hiç bir ilişkisi bağlantısı kalmayan birinin açıklamaları ne kadar anlamlı olabilir ki? Bence konuyu saptırmayın, yeni ekip işini bilir elbette yenilikler gelir..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

Güncelleme falan gelmesin , geçmişte gelen güncellemelerin bu oyuna katkıda bulunduğunu zannetmiyorum.Gördüğüm kadarıyla da katkıda bulubmadı.Her güncellemede oyuncu kaybetti bu oyun.
Söz konusu olan güncelleme gelirse oyun "puf" olur uçar gider.Bulamayız oyunu.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Esedullah bir suredir yorumlarina denk geliyorum ve bir turlu iflah olamadiginin sonucuna ulasiyorum .. kendini oyle bir kandirmisinki oyle bir mantiksizlikl oyle bir kendini kandirmayla oyle bir akil tutulmasi ve akla ziyansinki kelimeler kifayetsiz kaliyor 2013 den beri bir umut bekliyorsun
bekleyisler.. bekleyisler... bekleyisler ..

surekli olumlu bakiyorsun surekli ama sonucunu bir turlu goremiyorsun 4 yil gecti evet bir 4 sene daha gecse bu umudunu surdureceksin eminim cunku 4 sene umut etmisin.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

KraToSs yazdı:Esedullah bir suredir yorumlarina denk geliyorum ve bir turlu iflah olamadiginin sonucuna ulasiyorum .. kendini oyle bir kandirmisinki oyle bir mantiksizlikl oyle bir kendini kandirmayla oyle bir akil tutulmasi ve akla ziyansinki kelimeler kifayetsiz kaliyor 2013 den beri bir umut bekliyorsun
bekleyisler.. bekleyisler... bekleyisler ..

surekli olumlu bakiyorsun surekli ama sonucunu bir turlu goremiyorsun 4 yil gecti evet bir 4 sene daha gecse bu umudunu surdureceksin eminim cunku 4 sene umut etmisin.
Dile kolay 4 SENE..
Bir lisans programı demek.
Bir lise demek.
Bir asskere gidip gelip , iş kurmak , evlenmek için yeterli süre demek.
DÖRT SENE ve oyunda 1 taş bile değişmedi bu sürede.
Fiberlemeye devam :D
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Göz boyama olayına değil ama diğer yorumlarınıza kesinlikle katılıyorum.
Never beleive someone who tells who they are.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön