oyuna girince hata veriyor
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
oyuna girince hata veriyor
Ip şifre yazıyorum oyuna girmesi geroekirken ikv nin resmi internet sitesi açılıp hata mesajı geliyor 4 5 kere deniyorum en fazla 1 kere giriyor diğerlerinde hep bu ahtayı veriyor . sandboxi kullanıyorum acaba ondan mı kaynaklanıyor bilemiyorum daha önce böyle birşey yoktu. ikv sitesinden desteğe mesaj atmak istiyorum ondanda aynı hatayı veriyor mesaj da atamıyorum. Acana pc de mi bir hata var diye telden ikv sitesine girip desteğe yazmaya çalıştım gene aynı hatayı aldım. Yardımcı olurmusunuz bu hatayı neden alıyorum.
Re: oyuna girince hata veriyor
Aldığın hata internet bağlantının zaman aşımına uğraması yüzümden olmalı, kullandığın tarayıcı eklentilerini söyleyebilir misin
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı

Avira Browser Safety IDM Integration Module Tureng Dictionary bunlar var başka bi eklenti yok. Ama daha önce böyle bir hata ile karşılaşmıyordum. Birde sanboxie kullanıyorum ondan olabilirmi. Burda foruma bile oturum açıyorum kendi kendine geri çıkıyor. En son oturumu açık bırak deyicne çıkmadı.
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Zaman aşımından kaynaklı muhtemelen.Chrome öneririm.
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı

telefondan face girmeye çalışıyorum pc den girmeye çalışıyorum facede girmiyor. Vodafone neti kullanıyorum acaba vodafone netindemi bir sorun vardır. Vodafone kullanan varmı?