İKV PARA KASMA SERİSİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yusfcuk95
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: İKV PARA KASMA SERİSİ

Mesaj gönderen yusfcuk95 »

Kabile yazdı:güzel devamını beklıyorum
Öncelikle yorumun için teşekkürler,devamı gelecektir elbet ama şu beğeni biraz artsında öyle çekmeyi düşünüyorum,hedef 20 beğeni. :D
Kedimiiiiiiğ çaldılar kedimiiiiieeeğ çaldılar kedimiiiiiiğ çaldılar
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
Kullanıcı avatarı
NauTLiuS
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Hitap

Mesaj gönderen NauTLiuS »

Bende youtubede video cekiodum ama skci is gereksiz
Kullanıcı avatarı
yusfcuk95
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

TOLGARDA yazdı:Mağarada böyle bir video çekmen güzel olmuş hem yeni arkadaşlara fikir verecektir. Hem de holde başta bir akrep ile saatlerce uğraşan arkadaşlara yol göstereceğini umuyorum.
Holde kasmayıda deneyip onuda göstermeye çalışacağım,(düşük hasar ile)ama biraz zamanı var.Dedim ya hedef 20 beğeni :) Ve unutmadan belirteyim aklımda bayağı fikir var,yani savaşçıyla seri para kasmayıda göstermeyi düşünüyorum.
En son yusfcuk95 tarafından 27 Haz 2016 20:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
Kullanıcı avatarı
yusfcuk95
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

NauTLiuS yazdı:Bende youtubede video cekiodum ama skci is gereksiz
Neden sıkıcıymış ki :D ikv camiasının güzide bir liselisi olarak ben çekmek istedim yani fena mı ? :D
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
Kullanıcı avatarı
yusfcuk95
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

NauTLiuS yazdı:Yerde Durunca Rahat Edemiom Geri Gelince Ne Biliyim Fake Yiyip Habire Aciyorum :D
Beni özellikle sinir eden bi durum var,ayağımın altına torba düşüyor bi açıyorum eldiven. :D
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
Kullanıcı avatarı
NauTLiuS
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Hitap

Mesaj gönderen NauTLiuS »

Yaratik skisiyor ondan dolayi youtubede video cekiosun kameraymis green arkaplanmis caet curt rpsini aldim skildim ama cekmiorum artik 200 lerde abone flan vardi :D
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Seven »

yusfcuk95 yazdı:
Seven yazdı:Herşey iyi hoş olmuşta eldiven ve ayakkabıları almıyorsun zaten yolun az ilerisinde Cinnet'in mekanı var. 3 bin desek belki yok yerden 2 torbayı almadın. Cinnetin odasına gidene kadar tabi buda düz hesapla 6 bin diyelim. Diğer bir olay ise plusun var zaten toplam 8 bin diyelim. Bazen küçük para bile lazım olabiliyor. Yaşadığım şehir KAYSERİ olduğu için küçük para bile önemli benim için. ;)
Reis küçük müçük para önemlidir haklısın ama ben düşecek bir zırhın yerini eldiven yahut ayakkabıyla dolduramam,yani yapmıyorum.Hiç olmazsa alıyorum çantama sonra yere atıyorum.İksirleri içiyorum,ama işime yarayan iksir ise kasama koyuyorum,bu arada kanalıma destekleriniz önemli.Teşekkür ediyorum yorumun için
Demek istediğim o değil cin mağara girişte 2 paket bıraktın gittin Cinnet'e gidene kadar 4 eşya aldın çantana o 2 parçayıda alsan zaten yolda satış yapacaktın işin özü şu 8 bine 20 cin kesmek mi istersin yoksa direk parasını mı almak istersin?

Bu arada dönüş yolunda zırh düşürdün çantadan pantolonu attın. Onun yerine 1 adet çıban vardı sanırım çantanda şuan mobilim videoyu açmakla uğraşmayacağım. :D Pantolonu atmak yerine çıbanı atsan daha makul işlere imza atabilirdin. :D

Emeğine saygı duyarım lakin. Güzel bir atasözümüz var.

Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldun kısacası. ;)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
eskibirdost169
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen eskibirdost169 »

yusfcuk95 yazdı:Evet ikvdaşlar hoşgeldiniz para kasma serime başlamış bulunmaktayım,burada karacinlerde nasıl para kasabileceğimizi anlattım.Diğer kolay para kasma yollarınıda göstereceğim,beğeniler güzel gelirse daha seri çekerim atarım belki belli mi olur buyrun :[/color]

Video koymayı bilmediğim için böyle oldu forum yöneticileri biraz yardımcı olursa çok sevinirim.

Bak kardeşim ben bu oyunda çok vakit harcadım.Sen cinlerde fizik+buz+fizik yapıp kesıyorsun ama zaten fizik+fizik yapsanda cini kesebilirsin.Buz için fazladan kudret harcıyorsun.
Kullanıcı avatarı
yusfcuk95
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

eskibirdost169 yazdı:
yusfcuk95 yazdı:Evet ikvdaşlar hoşgeldiniz para kasma serime başlamış bulunmaktayım,burada karacinlerde nasıl para kasabileceğimizi anlattım.Diğer kolay para kasma yollarınıda göstereceğim,beğeniler güzel gelirse daha seri çekerim atarım belki belli mi olur buyrun :[/color]

Video koymayı bilmediğim için böyle oldu forum yöneticileri biraz yardımcı olursa çok sevinirim.

Bak kardeşim ben bu oyunda çok vakit harcadım.Sen cinlerde fizik+buz+fizik yapıp kesıyorsun ama zaten fizik+fizik yapsanda cini kesebilirsin.Buz için fazladan kudret harcıyorsun.

İkinci fiziğe ölmüyor sanırsam
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

yusfcuk95 yazdı:
eskibirdost169 yazdı:

İkinci fiziğe ölmüyor sanırsam

Kritik gelmezse muhtemelen ölmeyecektir. Zamanında ben de çok denedim.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön