Video koymayı bilmediğim için böyle oldu forum yöneticileri biraz yardımcı olursa çok sevinirim.
İKV PARA KASMA SERİSİ
- yusfcuk95
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
İKV PARA KASMA SERİSİ
Evet ikvdaşlar hoşgeldiniz para kasma serime başlamış bulunmaktayım,burada karacinlerde nasıl para kasabileceğimizi anlattım.Diğer kolay para kasma yollarınıda göstereceğim,beğeniler güzel gelirse daha seri çekerim atarım belki belli mi olur buyrun
/color]
Video koymayı bilmediğim için böyle oldu forum yöneticileri biraz yardımcı olursa çok sevinirim.
En son AFRASiYAB tarafından 27 Haz 2016 05:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Video linki düzeltildi.
Sebep: Video linki düzeltildi.
Kedimiiiiiiğ çaldılar kedimiiiiieeeğ çaldılar kedimiiiiiiğ çaldılar
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
Re: İKV PARA KASMA SERİSİ
Herşey iyi hoş olmuşta eldiven ve ayakkabıları almıyorsun zaten yolun az ilerisinde Cinnet'in mekanı var. 3 bin desek belki yok yerden 2 torbayı almadın. Cinnetin odasına gidene kadar tabi buda düz hesapla 6 bin diyelim. Diğer bir olay ise plusun var zaten toplam 8 bin diyelim. Bazen küçük para bile lazım olabiliyor. Yaşadığım şehir KAYSERİ olduğu için küçük para bile önemli benim için. 
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Adam büyük oynamak istiyor belki :mrgreen:Seven yazdı:Herşey iyi hoş olmuşta eldiven ve ayakkabıları almıyorsun zaten yolun az ilerisinde Cinnet'in mekanı var. 3 bin desek belki yok yerden 2 torbayı almadın. Cinnetin odasına gidene kadar tabi buda düz hesapla 6 bin diyelim. Diğer bir olay ise plusun var zaten toplam 8 bin diyelim. Bazen küçük para bile lazım olabiliyor. Yaşadığım şehir KAYSERİ olduğu için küçük para bile önemli benim için.
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
güzel devamını beklıyorum
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Mağarada böyle bir video çekmen güzel olmuş hem yeni arkadaşlara fikir verecektir. Hem de holde başta bir akrep ile saatlerce uğraşan arkadaşlara yol göstereceğini umuyorum.
O büyük oynasın oynamasına da yeni para kasmaya çalışan oyuncular için yoktan gelen bir para kaynağı onun için bu cevabımı inşallah okurlar. Her şeyi toplamalarını öneririm. Para etmez reçeteler hariç.KARADAVUTs yazdı:Adam büyük oynamak istiyor belki :mrgreen:Seven yazdı:Herşey iyi hoş olmuşta eldiven ve ayakkabıları almıyorsun zaten yolun az ilerisinde Cinnet'in mekanı var. 3 bin desek belki yok yerden 2 torbayı almadın. Cinnetin odasına gidene kadar tabi buda düz hesapla 6 bin diyelim. Diğer bir olay ise plusun var zaten toplam 8 bin diyelim. Bazen küçük para bile lazım olabiliyor. Yaşadığım şehir KAYSERİ olduğu için küçük para bile önemli benim için.
- NauTLiuS
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Hitap
Ben herseyi somuruyorum receteleri aliom atiom issizce
iksirlerin hepsini iciyom falan
- yusfcuk95
- Işık Hanım'ın Elemanı

Reis küçük müçük para önemlidir haklısın ama ben düşecek bir zırhın yerini eldiven yahut ayakkabıyla dolduramam,yani yapmıyorum.Hiç olmazsa alıyorum çantama sonra yere atıyorum.İksirleri içiyorum,ama işime yarayan iksir ise kasama koyuyorum,bu arada kanalıma destekleriniz önemli.Teşekkür ediyorum yorumun içinSeven yazdı:Herşey iyi hoş olmuşta eldiven ve ayakkabıları almıyorsun zaten yolun az ilerisinde Cinnet'in mekanı var. 3 bin desek belki yok yerden 2 torbayı almadın. Cinnetin odasına gidene kadar tabi buda düz hesapla 6 bin diyelim. Diğer bir olay ise plusun var zaten toplam 8 bin diyelim. Bazen küçük para bile lazım olabiliyor. Yaşadığım şehir KAYSERİ olduğu için küçük para bile önemli benim için.
En son yusfcuk95 tarafından 27 Haz 2016 20:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
- yusfcuk95
- Işık Hanım'ın Elemanı

Ahaha aynen üstad yere atıyorum ya satmasam bile.o torba yerde durmayacakNauTLiuS yazdı:Ben herseyi somuruyorum receteleri aliom atiom issizceiksirlerin hepsini iciyom falan
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
- NauTLiuS
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Hitap