NauTLiuS yazdı:
Ve Forumda Bır Arkadasımız Benden Hesabın On Tarafından Yuzumu Çekmemı Istemıstı Onuda Kırmayıp Çektim
Bu Hesap 2015 Yılında Holde Kasıldı
Ben Bunu NauTLiuS la Kasmak Icın Ne Lodoslarla Svastım
Ates Cemberını Bunun Sayesınde Ogrendım
Ve Simdiki Hali Bu Bu Hesap En Sevdiğim Hesaplardan Birisi
Resmide Su
Yok benim karakterde bıyık var,hilal şeklinde bir bıyık benzemiyor bu.
Bir de hata düzeltmek isterim,ki moderatör yetkililer küfür sanmasın; Lavuklu(?#&+-)=Yavuklu.
NauTLiuS yazdı:
Ve Forumda Bır Arkadasımız Benden Hesabın On Tarafından Yuzumu Çekmemı Istemıstı Onuda Kırmayıp Çektim
Bu Hesap 2015 Yılında Holde Kasıldı
Ben Bunu NauTLiuS la Kasmak Icın Ne Lodoslarla Svastım
Ates Cemberını Bunun Sayesınde Ogrendım
Ve Simdiki Hali Bu Bu Hesap En Sevdiğim Hesaplardan Birisi
Resmide Su
Yok benim karakterde bıyık var,hilal şeklinde bir bıyık benzemiyor bu.
Bir de hata düzeltmek isterim,ki moderatör yetkililer küfür sanmasın; Lavuklu(?#&+-)=Yavuklu.
Keyifli forumlar.
Senin karakterin kafasında at kuyruğu yok zaten galiba, varsa saçı var ikisinden biri şimdi tam çıkaramadım
Yetkililer zaten mesajının moderasyona uğramamış orjinal halini görebilirler.
Sevgili Günlük Bugün Uyandım Ve Oyuna Gırp JUnon Attm Hiç Birşey Atmadı
Sonradan Para Lazım oldugu Icın Madenlerımden Jadeiti Sattım Ardından Bunu Gece Yaptık Gece 2 Ve Sabah 6 ya Kadar Oyundayıdım Full Gaffar Attık
Sadece Loncamızla Lonca Olarak Duruyorduk Stu reçete Attı Semiha ve Gaffar Madalya İkinci Kez Girdik Stu Gene Reçete Attı Semiha Madalya Gaffar İseeeeee çOK mUTLU oLDUM çÜNKÜ kIYAMET cEKET uRETMEK ıCIN mALZEme ArıyorDum
Ve de Hesabımın Son Hali İksirlerimizide ALıp CIktık vE kLANA yAZDIGIM Yazı Ve En Sonda HİTAP Olarak Resim Çekindik Ayrıca Bugün loncamıza Gaffar Arttırıcı Alındı Ve Gördüğünüz Üzere Bendede Plus Var
Bir Sonraki Günlüğümde Görüşmek Üzere HOŞÇAKALIN
Bugun oyunda fazla acik deildim bu gece 2 den 6 ya kadar gaffardaydik fulle girdim sifacimla ve siyanur ayakkabi aldim. Sonra uyudum ve 16 da uyandim 17 de oyuna girdim sifacim ile gene gaffar attim ve item yoktu 80 adet kk harcadim 2 giriste ve bu bana cok dokundu cok uzgunum basim agriyor bugun erkenden yatmayi planliyorum
NauTLiuS yazdı:Bugun oyunda fazla acik deildim bu gece 2 den 6 ya kadar gaffardaydik fulle girdim sifacimla ve siyanur ayakkabi aldim. Sonra uyudum ve 16 da uyandim 17 de oyuna girdim sifacim ile gene gaffar attim ve item yoktu 80 adet kk harcadim 2 giriste ve bu bana cok dokundu cok uzgunum basim agriyor bugun erkenden yatmayi planliyorum
Aldığın item h.olsun 80 kudret baya çok içmişsin kafa yaptımı
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR . AHMET ÖZ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Biz sizin kadar aktif olamıyoruz iş güç çok fazla yoruyor bizi . Haliyle bölge de atamıyoruz . Ulan be eski günlerimi ozledim . Sürekli oyundaydik :geek: