Bugün fazla oyundan olmadım yani anlayacağın aksiyondan uzaktım.Dün sebebini belirtmiştim.Sınav güzel geçti inşallah 4 senelik üniversiteyi tuttururum.Neyse aksiyon yok zaten,başlayalım.
Yunus'un(Artflow) savaşçısının Taş Kanat görevi varmış.Benden ricada bulundu ben kabul ettim ve onu tepelerde bekliyordum.Kel başıma güneş vurdu.Kafam yanmaya başladı.Oruçluyuz da,ben de bulduğum ilk ağacın altına uzandım boylu boyunca.
Son olarak,uzun zamandır ziyaret edemediğim,oyundaki en çok sevdiğim yer olan Ufkabakan'daydım.Temiz nefesini içime çektim.Fenere kireçle yazılmış Ufkabakan yazısını elimle kontrol ettim.Evin içerisine girdim.Evde bulduğum bir plağı çalarak,Ufkabakan'ın uç kısmına gittim.Gözlerimi kısarak uzaklara daldım.Plak bitince kendime gelmiştim ve oradan ayrıldım.
Günün Sözü: Sevgi; sevdiğin kişinin mutlu olduğunu gördükçe, O'nun mutluluğu ile mutlu olabilme sanatıdır. -Balzac
Son olarak,uzun zamandır ziyaret edemediğim,oyundaki en çok sevdiğim yer olan Ufkabakan'daydım.Temiz nefesini içime çektim.Fenere kireçle yazılmış Ufkabakan yazısını elimle kontrol ettim.Evin içerisine girdim.Evde bulduğum bir plağı çalarak,Ufkabakan'ın uç kısmına gittim.Gözlerimi kısarak uzaklara daldım.Plak bitince kendime gelmiştim ve oradan ayrıldım.
Umarım sınav sonucunda hayırlısı olur.
Sadece kendine mi yani, ben gittiğimde manzaranın da fotoğrafını paylaşmıştım tabi böyle mavili kıyafetlerim yok benim manzarayı kirletiyor gibi durdum.
Umarım sınav sonucunda hayırlısı olur.
Sadece kendine mi yani, ben gittiğimde manzaranın da fotoğrafını paylaşmıştım tabi böyle mavili kıyafetlerim yok benim manzarayı kirletiyor gibi durdum.
Yok Estağfurullah ne kirliliği.Bir gün beraber yan yana dururuz malum yerde.
Bugün 3 saat kadar oyundaydım.Bu süre zarfında karakterlerimden birinin görevini yaptım.Dün sol gözüm ağrıyordu ayrıca,sabah kalktığımda gözüm şişmişti.Allah'ım son 3 günde ne drama bu. .Hasan dostumun İfliss'ini kestik.Benim karakterimin olmadı,Teknik sounlardan dolayı. .Fotoğraf yok,ben de nostalji amaçlı olması dileğiyle bir müzik paylaşmak istedim.Aklımıza geldiğinde YouTube'da "dıdıdı dıtdıtdıt dıdıdı dıtdıtdıt" diye aradığımız şarkı.Buyrun.