MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
Aleyküm selam, duyuyoruz sesini
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Mahkum , alpaykan rescuer, bilgetonyukuk, vs diğerleri nerelerdesiniz baba dostları. Mesaj atan yok bakıyom son 1 aydır.
Biz buradayız efenim,sizler yoksunuz..
Üstadın da dediği gibi biz kıyametin bekçisiyiz.
Yakın zamanda Eminönü sunucusunda faaliyete geçmeyi düşünüyorum buradan ilgili kişilere duyurulur.
Üstadın da dediği gibi biz kıyametin bekçisiyiz.
Yakın zamanda Eminönü sunucusunda faaliyete geçmeyi düşünüyorum buradan ilgili kişilere duyurulur.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
Hayırlı olsun abi, seni aramızda görmekten mutluluk duyarız.ARON yazdı:Yakın zamanda Eminönü sunucusunda faaliyete geçmeyi düşünüyorum buradan ilgili kişilere duyurulur.
Konuyu günlük takip ediyorum da muhabbet dönmeyince kendi kendine konuşmaktan sıkılıyor insan. 
Biz Tılsım'a kazık çaktık, Eminönü falan bilmeyiz.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Aa olur mu öyle bak ben hala Tılsım'dayım ama Eminönü'nü de aksatmıyorum aynı zamanda Kuklacı benim için vazgeçilmez 
Tılsım'a kazık çaktık diyorsunuz ama sadece ben rast gelemiyorum size herhalde?Rescuer yazdı:Konuyu günlük takip ediyorum da muhabbet dönmeyince kendi kendine konuşmaktan sıkılıyor insan.
Artık size siz diye hitap ediyorum unutturdunuz kendinizi özel mesajlarını da mı bakmaz oldunuz..(FB) :roll: :roll:
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Ben o kadar göçebe hayat yaşayamam ya, ben yerleşik hayata alıştım.
Rıfat Bey, hal hatır sordunuz da cevap veren mi olmadı acaba?

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Rescuer yazdı:Ben o kadar göçebe hayat yaşayamam ya, ben yerleşik hayata alıştım.![]()
Uuuu, tamam bundan sonra sabah akşam hal hatır soracağım, çok pis alındım..
İhsan ağam da öğretmen olmuş yeni öğrendim, buradan hayırlı olsun demeyi ve benim de tek hayalimin o olduğunu belirtmek isterim..