SeRRuh yazdı:Selam arkadaşlar,
Yorumlara göz attım da hemen hemen herkes aynı sorundan müzdarip ve bir arkadaş şöyle söylemiş " Kesme dersin keserse karakterini görmüş olursun." belki arkadaşın karşısındaki insanı tanıma şekli onun istediğini yaptığında " karakter sahibi " istediğinin aksini yaptığında " karaktersiz " olabilir. Bu konu ile yıllardır yakından ilgileniyorum sebebi benim de rakip klandaki kişileri kesiyor olmam sanırım. Öncelikle karşı klandaki kişi sizi kesti diye ne karaktersiz olur ne de başka bir şey... Sorulması gereken soru şu klana girerken kesilmeyi göze almış olmuyor musun? Klanlar görev yapmak için mi yapılmış? Tamam belki klanda değilken yardım bulamıyor olabilirsiniz lakin her durumu kendinize göre yaşayamazsınız. Kesme beni dediğinizde sizin sözünüz ile hareket etmeyenler illaki olacaktır. 5-10-15-40-48 lvl hiç biri fark etmez kesilmekten hoşlanmıyorsanız girmeyeceksiniz. Giriyorsanız da kesileceğinizi bile bile gireceksiniz. Bizzat kesiyorum 30-40 arası seviyeleri sebebi kimsenin haddine düşmez fakat kendimce belirteyim;
Gördüğüm halde dokunmadığım düşük seviyeler genelde rakip sayısı arttığında durdurma atıp öldürmeye çalışırlar, kestiğim rakibi enerjim azken kaldırır yine ölmeme sebep olabiliyorlar. Bu sebeple genelde savaştığım ortamlarda gördüğüm her seviye düşmanı kesiyorum. Görevlerden bahsedilmiş kimin ne görevi olduğu yazmıyor adının altında hatta geçenlerde yaşadığım bir sıkıntıyı anlatayım kendisi de bu konuya yorum yazmış hatırlayacaktır muhakkak.
Oyuna girdiğimde bölgeden Karakürk için engel olan lodosu kesmek üzere arz neferi arıyorlardı ben de yardım çağrılarına kulak verip karakürk e kadar gittim. Yanımda bir tane daha arz neferi vardı o köprü tarafından gitti ben ise devam ettim ruh taşından giriş yaptım. Karakürk e indiğimde arz klandaşımı öldürdüklerini gördüm. 5- 6 kişiydiler başladım kesmeye taa ki son 1 kişi kalana kadar. Tank bir savaşçıydı ben arkada grubunu keserken o karakürk ile uğraşıyordu ona dokunmadım ve karakürkü kaçırıp ilk vurmasını sağladım akabinde ilk o vurdu ve görevi olanları grubuna aldığı için kestiğim kişilerin görevinin olması için Karakürkü de kesiverdim. Herhangi bir karşılık beklemeden tamamen içimden geldiği için gitmiştim oraya lakin yanlış anlaşılmalar üzerine görev grubunu da kesiverdim. Amacım görevlerine engel olmak değildi aksine yardımcı olmak için onca yolu kat etmiştim. Neticede 1 tane düşük seviye savaşçının bana sert vuruş ve durdurma atması üzerine onu da kestim ve düşük seviyelere gücü yeten bir arz olup çıktım. Yetmez gibi bölge kanalından lonca adına kadar karalama kampanyasına giriverdi düşük seviye savaşçı arkadaş. Sonuç olarak yardım etme amacıyla gittiğim yerden düşük seviye kesen pis bir arz olarak çıktım. Konu orada kalmadı farklı yerlere taşındı o gün bu gündür yine gördüğüm düşük seviyeleri kesiyorum. Kaçabilenin arkasından gitmiyorum fakat kaçamayanlar için yapacak bir şey yok. Savaşta her şey mübahtır.
Olaylara bir de böyle bakın derim ve bu konuları aşalım artık.
Savaşta herşey mübahta sen durup dururken savaş çıkartıyorsan bu mübah değil.
Kardeşim beni anlamak mı istemiyorsunuz inadına mı yapıyorsunuz anlamış değilim ben kesilmekten yana ağlama taklidi yapmıyorum ağlamıyorum da bana inat illa ki beni bulup kesenleri diyorum bana odaklanıyorlar durmadan yanımdan benim gıbı adam geçerken 1 2 tane benı durdurup kesiyorlar onlar gidiyor olay bu yoksa kessinler umrumda değil ben sancaktan geldım ben oyuna yeni başlamadım bende biliyorum bu işleri fakat kesmek, ve inadına kesmek ayrı şeyler ben konuda belirttiğim yanıtları alamadım kı kimseden benim demek istediğim beni kes kardeşim sorun yok lodosum arzsın kesersın problem yok ben ağlamıyorum çocuk gibi yaşım 20 olmuş eski kaldı onlar . Benim demek istediğim zoraki ben kesmek kimseyle kavga etmek ıstemıyorum sunucuya yenı gelmısım benle uğrasıyor millet tanıyormuyum dıye bakıyorum hani bir kavgalım olur yok kımseyı tanımıyorum benim demek istediğim bu yoksa kessinler sıkıntı değil dediğim gibi LODOSUM ARZLAR keserler hakları .. lütfen yazdığım şeyleri dikkatli okuyun konuyu açtıgımdan beri aksi cevaplar geliyor ters cevaplar yazdığım şeyleri ıyı okursanız zaten ne demek istediğimi anlarsınız.
Arkadasi anladim ben. Beni kesin diyor ama art arda kesmeyin biraz zamana yayin diyor saka misin yahu klana girdiysen sopayi da yersin bu kadar basit. Tursunu mu kurucaklar tabi kesicekler. Yuz kere de keser 1 kere de takip eder yine keser her turlu keser millet seni hangi siklikla kesmesi gerektigini sana mi sorucak sapsik misin nesin sefil halinizle klana girmeyin olsun bitsin
SeRRuh yazdı:Selam arkadaşlar,
Yorumlara göz attım da hemen hemen herkes aynı sorundan müzdarip ve bir arkadaş şöyle söylemiş " Kesme dersin keserse karakterini görmüş olursun." belki arkadaşın karşısındaki insanı tanıma şekli onun istediğini yaptığında " karakter sahibi " istediğinin aksini yaptığında " karaktersiz " olabilir. Bu konu ile yıllardır yakından ilgileniyorum sebebi benim de rakip klandaki kişileri kesiyor olmam sanırım. Öncelikle karşı klandaki kişi sizi kesti diye ne karaktersiz olur ne de başka bir şey... Sorulması gereken soru şu klana girerken kesilmeyi göze almış olmuyor musun? Klanlar görev yapmak için mi yapılmış? Tamam belki klanda değilken yardım bulamıyor olabilirsiniz lakin her durumu kendinize göre yaşayamazsınız. Kesme beni dediğinizde sizin sözünüz ile hareket etmeyenler illaki olacaktır. 5-10-15-40-48 lvl hiç biri fark etmez kesilmekten hoşlanmıyorsanız girmeyeceksiniz. Giriyorsanız da kesileceğinizi bile bile gireceksiniz. Bizzat kesiyorum 30-40 arası seviyeleri sebebi kimsenin haddine düşmez fakat kendimce belirteyim;
Gördüğüm halde dokunmadığım düşük seviyeler genelde rakip sayısı arttığında durdurma atıp öldürmeye çalışırlar, kestiğim rakibi enerjim azken kaldırır yine ölmeme sebep olabiliyorlar. Bu sebeple genelde savaştığım ortamlarda gördüğüm her seviye düşmanı kesiyorum. Görevlerden bahsedilmiş kimin ne görevi olduğu yazmıyor adının altında hatta geçenlerde yaşadığım bir sıkıntıyı anlatayım kendisi de bu konuya yorum yazmış hatırlayacaktır muhakkak.
Oyuna girdiğimde bölgeden Karakürk için engel olan lodosu kesmek üzere arz neferi arıyorlardı ben de yardım çağrılarına kulak verip karakürk e kadar gittim. Yanımda bir tane daha arz neferi vardı o köprü tarafından gitti ben ise devam ettim ruh taşından giriş yaptım. Karakürk e indiğimde arz klandaşımı öldürdüklerini gördüm. 5- 6 kişiydiler başladım kesmeye taa ki son 1 kişi kalana kadar. Tank bir savaşçıydı ben arkada grubunu keserken o karakürk ile uğraşıyordu ona dokunmadım ve karakürkü kaçırıp ilk vurmasını sağladım akabinde ilk o vurdu ve görevi olanları grubuna aldığı için kestiğim kişilerin görevinin olması için Karakürkü de kesiverdim. Herhangi bir karşılık beklemeden tamamen içimden geldiği için gitmiştim oraya lakin yanlış anlaşılmalar üzerine görev grubunu da kesiverdim. Amacım görevlerine engel olmak değildi aksine yardımcı olmak için onca yolu kat etmiştim. Neticede 1 tane düşük seviye savaşçının bana sert vuruş ve durdurma atması üzerine onu da kestim ve düşük seviyelere gücü yeten bir arz olup çıktım. Yetmez gibi bölge kanalından lonca adına kadar karalama kampanyasına giriverdi düşük seviye savaşçı arkadaş. Sonuç olarak yardım etme amacıyla gittiğim yerden düşük seviye kesen pis bir arz olarak çıktım. Konu orada kalmadı farklı yerlere taşındı o gün bu gündür yine gördüğüm düşük seviyeleri kesiyorum. Kaçabilenin arkasından gitmiyorum fakat kaçamayanlar için yapacak bir şey yok. Savaşta her şey mübahtır.
Olaylara bir de böyle bakın derim ve bu konuları aşalım artık.
Savaşta herşey mübahta sen durup dururken savaş çıkartıyorsan bu mübah değil.
Klanlar ne için var biliyor musun? canım sıkıldığında savaş çıkartayım diye Benim için öyle keza oyunun mantığında da öyle olmasaydı klana girenler bir birlerini kesemezlerdi Ayrıca şöyle bir durum var " Savaşta her yol mübahtır." Baya kapsamlı bir cümle bu yani savaşı ben de çıkartabilirim sen de çıkartabilirsin. Savaşmak istemeyen klandan ayrılır.
BayTerapi yazdı:Kardeşim beni anlamak mı istemiyorsunuz inadına mı yapıyorsunuz anlamış değilim ben kesilmekten yana ağlama taklidi yapmıyorum ağlamıyorum da bana inat illa ki beni bulup kesenleri diyorum bana odaklanıyorlar durmadan yanımdan benim gıbı adam geçerken 1 2 tane benı durdurup kesiyorlar onlar gidiyor olay bu yoksa kessinler umrumda değil ben sancaktan geldım ben oyuna yeni başlamadım bende biliyorum bu işleri fakat kesmek, ve inadına kesmek ayrı şeyler ben konuda belirttiğim yanıtları alamadım kı kimseden benim demek istediğim beni kes kardeşim sorun yok lodosum arzsın kesersın problem yok ben ağlamıyorum çocuk gibi yaşım 20 olmuş eski kaldı onlar . Benim demek istediğim zoraki ben kesmek kimseyle kavga etmek ıstemıyorum sunucuya yenı gelmısım benle uğrasıyor millet tanıyormuyum dıye bakıyorum hani bir kavgalım olur yok kımseyı tanımıyorum benim demek istediğim bu yoksa kessinler sıkıntı değil dediğim gibi LODOSUM ARZLAR keserler hakları .. lütfen yazdığım şeyleri dikkatli okuyun konuyu açtıgımdan beri aksi cevaplar geliyor ters cevaplar yazdığım şeyleri ıyı okursanız zaten ne demek istediğimi anlarsınız.
:!: :!: :!: :!:
Bir an önce görevlerini bitirip savaştan zevk almanı umuyorum