?

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

?

Mesaj gönderen BayTerapi »

Selam, kısa süre önce eminönü sunucusuna yerleştim ve çar açtım 0'dan arkadaşlar bu oyundaki ınsanların benle ilgili bir problemimi var Nick'im Akide daha yeni geldim düşman edinmek istemem ama millet bana düşman oluyor inadına beni bulup kesiyorsunuz hani kafanızdaki düşünceyi anlayamıyorum bu benle uğraşmanızı anlayamıyorum bir sorun varsa lütfen bildirin buranın altına çözelim klandan cık diyeceksiniz şimdi şöyle diyim 2 dakika rahat bırakamıyormusunuz 49 olsam tamam hadi kesersiniz, ama kardeşim 44 leveliz görevi zar zor 1 saatte anca teslim ediyoruz herneyse lütfen yazın .
kedi
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: ?

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

Lodossun galiba , klan kanalında görmüştüm.
Alışman gerekli bunlara malesef.Özellikle komutanda arzlar 5 level dahi kesiyorlar.Neden diyoruz girme klana diyorlar.
O görevler nasıl yapılacak diyoruz cevap vermiyorlar.
Arzlar diyerek onları zan altında bırakmayalım.Lodos arz alayı böyle yapıyor.
Ben de kesiyorum artık artık kaç level olursa olsun.Kısasa kısas.
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Teşekkürler kardeşim yanıtın için
kedi
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Seven »

Akide dostum sunucuda bazen böyle adamlar çıkabiliyor. Örnek vereyim holde raylarda çar kasıyorum neyse arzın biri geliyor kesiyor hadi bunu anladım 1 sefer hevesini alsın bakıyorum gene kesiyor. Savaşçıya bana dokunamaz diyor. Hemen çar değişip gazap ile geliyorum. Adam diyor ben sana ne yaptım. Madem yalvaracan büyücümü neden kesiyon. Neyse böyle tipler ara sıra çıkıyor.

Sana tavsiyem görev teslimine gideceksen klandan çıkıp öyle teslim etmendir. Yanlış anlaşılmasın sadece fikrimi sundum. Oyun içinde zaten bugün chat alanında muhabbetimiz geçti. Görev veya başka bir şeylere ihtiyacın olursa pmlemen yeterli. Latex ve ipek harici onları işportacıya satıyorum. :D
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
eskibirdost169
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen eskibirdost169 »

Böyle insanlar 6 sene öncede vardı şimdide var.Şimdi daha yoğun olarak var o ayrı.Sorunları senle değil emin ol lodos kesip kendilerini tatmin ediyorlar.Arkadaşın dediği gibi güçlü çarlada gelincede neden vuruyorsun insanmısın müsade et demeye başlıyorlar.
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Sağolun arkadaşlar değerli yanıtlarınız için alışıcaz artık bir an inanılmaz sinirlerim bozuldu yapacak birşey yok bekliycez .
kedi
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Yıllardır olan bir sıkıntı zamanında ben de az çekmedim bu yüzden. Yapacak bir şey yok işim var kesme dersin. Buna rağmen keserse karakterini görmüş olursun.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen selitelis1046 »

Herkes düşük levellere dalanları karaktersiz olarak nitelemeye başlamış . Bir kişiyi aşşağılamak bu kadar kolay olmamalı . Düşük levelken dalma diyip sağlam bişi olunca o kişinin daldığını düşünün size . Bu olaydan sonra düşük levellere nasıl bir bakış açısına sahip olursunuz . Herkes aynı değil diyebilirsiniz . Kusura bakmayın ama o olay bir defa yaşanınca oluşan önyargıyı kırmak çok zor olur . Bu çok doğal bişey bence . Klansız bir şekildede kasılabilirsiniz . Klana girmek düşman klandan gelicek saldırıları kabul etmek demektir . Ancak bu düşüncenin zihninde oluşmadığı birçok klan mensubu var . Dostum senide anlıyorum ancak sana daldıklarında sinirlenmemen lazım . Bunu oyunun bir parçası olarak görmen lazım . Sağlam bişi olunca aynı önyargının sendede oluşacağını görür gibiyim .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Ben dalıp dalmasına birşey demiyorum bende biliyorum kardeşim klana gırınce savaşlarada açık olacaksın ama inadıyla benı kesiyorlar yazdım ben oraya sıkıntı orda yoksa umrumda değil kessınler olur boyle .
kedi
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Selam arkadaşlar,
Yorumlara göz attım da hemen hemen herkes aynı sorundan müzdarip ve bir arkadaş şöyle söylemiş " Kesme dersin keserse karakterini görmüş olursun." belki arkadaşın karşısındaki insanı tanıma şekli onun istediğini yaptığında " karakter sahibi " istediğinin aksini yaptığında " karaktersiz " olabilir. Bu konu ile yıllardır yakından ilgileniyorum sebebi benim de rakip klandaki kişileri kesiyor olmam sanırım. Öncelikle karşı klandaki kişi sizi kesti diye ne karaktersiz olur ne de başka bir şey... Sorulması gereken soru şu klana girerken kesilmeyi göze almış olmuyor musun? Klanlar görev yapmak için mi yapılmış? Tamam belki klanda değilken yardım bulamıyor olabilirsiniz lakin her durumu kendinize göre yaşayamazsınız. Kesme beni dediğinizde sizin sözünüz ile hareket etmeyenler illaki olacaktır. 5-10-15-40-48 lvl hiç biri fark etmez kesilmekten hoşlanmıyorsanız girmeyeceksiniz. Giriyorsanız da kesileceğinizi bile bile gireceksiniz. Bizzat kesiyorum 30-40 arası seviyeleri sebebi kimsenin haddine düşmez fakat kendimce belirteyim;
Gördüğüm halde dokunmadığım düşük seviyeler genelde rakip sayısı arttığında durdurma atıp öldürmeye çalışırlar, kestiğim rakibi enerjim azken kaldırır yine ölmeme sebep olabiliyorlar. Bu sebeple genelde savaştığım ortamlarda gördüğüm her seviye düşmanı kesiyorum. Görevlerden bahsedilmiş kimin ne görevi olduğu yazmıyor adının altında hatta geçenlerde yaşadığım bir sıkıntıyı anlatayım kendisi de bu konuya yorum yazmış hatırlayacaktır muhakkak.
Oyuna girdiğimde bölgeden Karakürk için engel olan lodosu kesmek üzere arz neferi arıyorlardı ben de yardım çağrılarına kulak verip karakürk e kadar gittim. Yanımda bir tane daha arz neferi vardı o köprü tarafından gitti ben ise devam ettim ruh taşından giriş yaptım. Karakürk e indiğimde arz klandaşımı öldürdüklerini gördüm. 5- 6 kişiydiler başladım kesmeye taa ki son 1 kişi kalana kadar. Tank bir savaşçıydı ben arkada grubunu keserken o karakürk ile uğraşıyordu ona dokunmadım ve karakürkü kaçırıp ilk vurmasını sağladım akabinde ilk o vurdu ve görevi olanları grubuna aldığı için kestiğim kişilerin görevinin olması için Karakürkü de kesiverdim. Herhangi bir karşılık beklemeden tamamen içimden geldiği için gitmiştim oraya lakin yanlış anlaşılmalar üzerine görev grubunu da kesiverdim. Amacım görevlerine engel olmak değildi aksine yardımcı olmak için onca yolu kat etmiştim. Neticede 1 tane düşük seviye savaşçının bana sert vuruş ve durdurma atması üzerine onu da kestim ve düşük seviyelere gücü yeten bir arz olup çıktım. Yetmez gibi bölge kanalından lonca adına kadar karalama kampanyasına giriverdi düşük seviye savaşçı arkadaş. Sonuç olarak yardım etme amacıyla gittiğim yerden düşük seviye kesen pis bir arz olarak çıktım. Konu orada kalmadı farklı yerlere taşındı o gün bu gündür yine gördüğüm düşük seviyeleri kesiyorum. Kaçabilenin arkasından gitmiyorum fakat kaçamayanlar için yapacak bir şey yok. Savaşta her şey mübahtır.
Olaylara bir de böyle bakın derim ve bu konuları aşalım artık.

“Genel Sohbet” sayfasına dön