ELVEDA DOSTLAR Estergonxemre

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Estergonxemre
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

ELVEDA DOSTLAR Estergonxemre

Mesaj gönderen Estergonxemre »

arkadaşlarım dostlarım artık veda zamanı geldi benim için....
öncelikle estergon loncası üyeleri
Estergonxreis (kardeşim)
Estergonxfikret (değerli ağbim)
Estergonxsoner (kankam)
sizlerle aynı ortamda bulunmaktan her zaman buyuk haz duydum cok keyif aldım bu oyuna 3 yılımı verdikten sonra kendimden ödün verdiğimi farkettim evime ve aileme yeterli zaman bulamadığımı anladım sadece kişisel sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum...
oyunun bana kattığı en büyük sey dostlar oldu
reisss mirasımı sana bırakıyorum gerci ben ölmeden yedin paralarımı ama:D
soner knk sanada ceke ceke bitirip tüketemediğim madenleri bırakıyorum kimseye bırakma tamammı:)
fikret abim Estergonxemre duruyo şifre muratta var ne zaman isterseniz murata haber edin o acar carı beni çok özlerseniz arada düşer iki kelam sohpet ederiz insallah loncaya yeni katılmıs olan Estergonxedalım :) eda fırsat bulup cok zaman geciremedik senle umarım mutlu zaman gecirirsin sana hoşgeldin bana elveda:)
bu zamana kadar elbette kalbini kırdığım arkadaşlar vardır oyundu oyunda kaldı benim için hepiniz sağlıcakla kalın

Crayzghosttwo...... Truvaxledar......Doomwitch......Styx...... ve Estergonxemre

tüm teskilat halkı mutlu ve huzurlu oyunlar arkadaşlar
Resim
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: ELVEDA DOSTLAR Estergonxemre

Mesaj gönderen Ocipres »

Bir oyun oynuyoruz beraber.Farklı yaşlarda,farklı düşüncelerde insanlar biradayız.Bu oyun oynayan insanlar arasında herkesin şanslı olduğunu düşündüğü anlar vardır.Kimi çok iyi bir item bulmuştur,kimi çok değerli madenleri peşpeşe çekmiştir,kimide çok iyi bir arkadaş bir dost bulmuştur.Bunlar olduğu anda kendisini şanslı hissetmiştir.Oysa benim kadar şanslı olanının olduğunu sanmıyorum.Düşünebiliyormusunuz 3 tane pırlanta gibi insan bir ailedeler ve bana tosluyorlar.Bune ne güzel bir şanstır.Ender ,Murat ve Emre bu oyundaki en iyi itemim en iyi madenimdi.Hiçbirşey bu oyunda beni onları bulduğum kadar sevindirmedi.Saygılarını sevgilerini hiç eksik etmediler. Aramızda kurduğumuz güzel arkadaşlığı hiçbirşeye tercih etmediler hep sağlam durdular.Ender bir sene evvel oyunu bırakıp bizlerden ayrıldı.Şimdide Emre.Kişisel nedenlerden dolayı zorunlu bu ayrılıklara müdahale edemiyor insan.Ama üzülmemek mümkün değil.Çoğu insan bu oyunda gayri insani,ciddiyetten,samimiyetten uzak davranışlar sergilerken charının kendisini temsil ettiği bilinciyle onurlu ve şahsiyetli tavrında taviz vermeyen arkadaşlarımız dostlarımız bizi terkedince hüzünleniyoruz ister istemez.Emrecim seni ve abilerini tanıyıp sizlerle bu oyunu oynamak benim için onur vesilesidir.Bir abi olarak beni sevdin saydın çok mutlu ettin beni.Umarım ailenle bir ömür boyu sağlıklı ve huzurlu yaşarsın.Sevgiler Saygılar.

Ocipres/Estergonxfikrett
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
Estergonxemre
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

sağol fikret abim ne mutlu banaki hakkımda böyle düşündürebilmişim az zaman gecirmedik abi beraber arkadastan cok aile olduk:) ben oyunu bıraktım sizleri değil bunu bilin allaha emanet olun abi bol bol itemli oyunlar sana:)
Resim
Kullanıcı avatarı
Estergonxsoner
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Estergonxsoner »

nevet gelelim fasulyenin faydalarına :mrgreen:
gece konuşmuştuk knk duygusala bağlamadım işi gırgır yapmıştık güleleim hesabı.
bırakma sebeblerini bana anlattığında hak vermiştim sana,önemli olan aile tabi oyunu bir yere kadar oynarsın bir yerden sonra bayar keşke ikv mizde seçenekler çok fazla olsaydı ve baymasaydı bakalım ben nereye kadar dayanıcam la ne güzel bırakmıştım geri döndürdünüz :mrgreen:
sende biliyosun knk betadan beri oynarım bu oyunu o zamandan bu zamana tanıyıp muhabbet ettiğim,sevdiğim,saydığım insanlar arasında
sen varsın murat knk fikret abi eda kurtbluee ve 4.mehmet(pot kırdım ama idare edin arklar isimlerinizi unuttum eşşek ben) 3 senede neden 6 tane arkadaşım olmuş çünkü sizler gibi delkanlı insalara rastlamadığım için sizleri tanımak benim için birgururdur.diğer oyuncular sakın alınmasın elbette tanımadığım insanlar arasında dürüst olanda vardır ben tanıdıklarımı yazdım sadece.
bana sizler bir dost olarak yetipte arttınız knk maddi manevi yanımda oldunuz hepinizden allah razı olsun.
knk tek içimi acıtan şey senin parandan yemek nasip olmadı :mrgreen:
oyuna gelmeyi unutma sakın,görevlerde şifacı desteğine ihtiyacımız olabilir her daim hazırlıklı ol ayrıca urban eldvni vermedin bana bu kazığını unutmuycam :mrgreen:
allaha emanet ol knkam ailenle bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
beni yaşda kemale erdi artık ne zaman evleniceksem :mrgreen:
(bana sizler bir dost olarak yetipte arttınız) la nasıl bi cümle kurmuşum ya sanki yettiniz ulen sizin yüzünüzden hayatım mahvoldu çıkın gidin hayatımdan allah be. neyse fazla uzağa gtmeyeyim yazmışım artık değiştirmiyim o cümleyi idare edin önemli olan ana teması siz anladınız onu :mrgreen:
Resim
Kullanıcı avatarı
Estergonxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Estergonxreis »

kardesim oyunu bırakmana elbette cok üzüldüm ama biliyorumki bu şekilde daha iyi olucak sebeplerin var.
carına gözüm gibi bakar kollarım aklın kalmasın merak etme:))
keşke bana sinirlenip truva carını silmeseydin içindekilerlede bende ejder asamı şu an taşısaydım beleşten ama napalım işte sinirlensende kızsanda benim öz kardeşimsin atsan atılmazsın satsan satılmazsın oyunda inan seni çok arıycam sanal bankam benim :mrgreen: :mrgreen:
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim
Resim Resim
cerkezoglu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen cerkezoglu »

canım kardesım inan senin gibi değerli bir kardesımı de oyunda göremeyecegım ıcın çok üzüldüm. su oyunda en değer verdıgım en saydıgım kısılerden bırısıydın..oyunda seninle sohbet etmek o kadar güzel oluyordukı anlatamam..sana reel hayatında başarılar diliyorum Allaha emanetsin =((( ÇERKEZOGLU
Kullanıcı avatarı
Estergonxemre
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

sağolun dostlar hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim
knk seni oyuna geri döndürürken benim bırakmam tabi sana hakaret gibi gelebilir ama lonca iki elvedayı kaldıramaz die düşündüm bu sebeple önceliğide kendime verdim :D
reis bilirim ne kadar üzüldüğünü tahmin ederim :D hadi len 1 senedir oyunu bıraksamda carlar sana kalsa die bekliodun:D
ama emeline tam kavusamadın:D
cerkezoğlu sağolasın kardesim guzel görüşlerine ben yokken kafanı bunaltan olursa reisi bul ben gibi derdini anlat oda yardımcı olur kimseyle kavga etme küfür yasak :mrgreen: oyuna gelme dolmusa binme kardes:D
hadi herkez allaha emanet olsun sağlıcakla kalın
Resim
edaxmaral
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen edaxmaral »

emrecim gidişine cok üzüldüm elbette ama dediğin gibi böyle daha mutlu olacaksan yapıcak bişey yok ne yazıkki :cry:
umarım eşin ve ailenle cok mutlu olursun .
evet bi oyun oynuyoruz hebimiz birer sanal kahramanız belki ama emin ol bizim loncamızın şifacı kahramanı sendin ve de öyle kalıcaksın :P
insanların sanal bi ortamda kurduğu dostluk ne kadar guzel olabilirki?
eminim ki bir arada duran bu kücücük loncada ki dostluklar ve arkadaslıklar kadar güzelini kimse bulamaz.
kendine çok iyi bak ve ara ara oyuna gir lütfen burda dostlarını unutma....

Aisa

Msxeda

Estergonxedalım
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Estergonxemre
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

sağolasın eda bu güzel sözlerin için
içinde bulunduğun loncanın kıymeti bil hepsi cok değerli ve cok karakterli insanlar
kahraman seçmişsin beni:D teşekkür ederim edacım sende loncanın tek bayanı olarak prensesi sin:)
lafı fazla uzatmıyım hepinize mutlu ve huzurlu oyunlar diliyorum
bol bol itemli ve saf madelerle dolu zamanlar gecirirsiniz umarım

saygı ve sevgilerimle......
Resim
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen MORDuMan »

yolun açık olsun kardeşim mutluluklar dilerim reel hayatında başarılar