Malesef bu yorumda sana katılmıyorum. Onu diyen kişinin yapımcılık ile bir alakası yok sadece bir oyuncu. Bu yüzden böyle bir öneride bulunması normal.VoiceOfVoiceless yazdı:Ben şimdiye kadar başka hiç bir oyun yapımcılarının oyunu oynarken grafik ayarlarınızı kısın dediğini gördüm , duydum.
İnsanlar para verip oyunlarını oynuyor.Adamlar diyor ki ayarlarınızı kısın.
Senin görevin ayarları kısın demek değil , o hatayı ortadan kaldırmak.
Neyse her kritik hata iyi oluyor bazen.Tekrar oyuna girmek zor geliyor
Kritik hata
Re: Kritik hata
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Onların imzaladıkları sözleşmede 1.dereceden ttnete bağlılık maddesi var.Dün okumuştum sözleşmelerini.TOLGARDA yazdı:Malesef bu yorumda sana katılmıyorum. Onu diyen kişinin yapımcılık ile bir alakası yok sadece bir oyuncu. Bu yüzden böyle bir öneride bulunması normal.VoiceOfVoiceless yazdı:Ben şimdiye kadar başka hiç bir oyun yapımcılarının oyunu oynarken grafik ayarlarınızı kısın dediğini gördüm , duydum.
Sonuçta burdaki elemanlar ne kadar gönüllü olursa olsun sobeenin ttnetin sözcüsü.
Bu gönüllülük başa bela zaten neden bunu yaptıklarını anlayamıyorum. Çok zor bir şey üstelik.VoiceOfVoiceless yazdı:Onların imzaladıkları sözleşmede 1.dereceden ttnete bağlılık maddesi var.Dün okumuştum sözleşmelerini.TOLGARDA yazdı:Malesef bu yorumda sana katılmıyorum. Onu diyen kişinin yapımcılık ile bir alakası yok sadece bir oyuncu. Bu yüzden böyle bir öneride bulunması normal.VoiceOfVoiceless yazdı:Ben şimdiye kadar başka hiç bir oyun yapımcılarının oyunu oynarken grafik ayarlarınızı kısın dediğini gördüm , duydum.
Sonuçta burdaki elemanlar ne kadar gönüllü olursa olsun sobeenin ttnetin sözcüsü.
TOLGARDA yazdı:Malesef bu yorumda sana katılmıyorum. Onu diyen kişinin yapımcılık ile bir alakası yok sadece bir oyuncu. Bu yüzden böyle bir öneride bulunması normal.VoiceOfVoiceless yazdı:Ben şimdiye kadar başka hiç bir oyun yapımcılarının oyunu oynarken grafik ayarlarınızı kısın dediğini gördüm , duydum.
ezme bu kadar dışarda görsen suratına bakmazsın.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Zaten aynı anlama gelmiyor mu0LIVERA yazdı:TOLGARDA yazdı:Malesef bu yorumda sana katılmıyorum. Onu diyen kişinin yapımcılık ile bir alakası yok sadece bir oyuncu. Bu yüzden böyle bir öneride bulunması normal.VoiceOfVoiceless yazdı:Ben şimdiye kadar başka hiç bir oyun yapımcılarının oyunu oynarken grafik ayarlarınızı kısın dediğini gördüm , duydum.
ezme bu kadar dışarda görsen suratına bakmazsın.
- NauTLiuS
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hitap
Bilemem artik yardimci oldigum kadar oldum kismayi bilmiosaniz anlatabilirim
- Whiteis
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kaygısızlar
Hala devam ediyorum bu hata
Her ne kadar kabadayılıkta gözüm olmasada,dalımı kıranın ağacını kökten sökmesini i iyi bilirim.
Whitedes
AstaRI
"Kaygısızlar" Loncası
Whitedes
AstaRI
"Kaygısızlar" Loncası
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
sorunun sebebi bazı pc lerde 2 ekran kartı var enerjı tasarrufu acısından. bende yenı pc aldım ozellıkler uçuyor. ama ıkv de hol bolgesınde hemen düşüyor. bu sebepten pc bıle degıstım sorun aynı oldu. sonra pc de ıkı ekran kartı olduğunu farkettım. bos sayfada sag tıklayın bır ıntelın ekran kartı var pc bunda çalışıyor. bırde nvıda ekran kartı var. sorun burda varsayılan degıl. bır cok oyunu tanıyıp otomatık nvıad çalışıyor. ama ikv tanımıyor. entegre basit ekran kartı ile sizlerı oynatıyor. hol bolgesı daha guclu kart ıstedıgı ıcın hole gırer gırmez düşüyorsunuz. kasa acınca bıle dusebılıyorsunuz. yapacağınız sey ya wın 10 dan vazgecmenıze gerek yok. sag tıkla bos yerde nvıad ekran kartı ayarlarına gır. orda entegre kart secılıdır hıc elleme yan sayfa yani 3d ayarlarının yonetılmesı deyın. genel ayarlardan progam ayarı secın. orda bul a gelıp ikv yı bulun yoksa ekle deyın. ekledikten sonra ikv için nvıda yüksek performanslı ıslemcısı secersenız. oyun bundan sonra açıldığında nvıad ıle calıssır dusmezsınız. ama gene holde arz lodos savasında düşmeler oluyor. bunun cozumu tam bulamadım. bıde ıkv luncher de sag tıkla uyumluluk ozellıgını xp yapmanızı onerırım.