Tolgarda'nın Günlüğü [Kuklacı]
- Kabamsi
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: TÜRK İSTİHBARAT TEŞKİLAT
Re: Tolgarda'nın Günlüğü [Kuklacı]
Baştan sona sıkılmadan okudum. Anlatış üslubun çok kibar ve akıcı. Umarım yazmaya devam edersin çünkü bir okur daha kazandın nefer dostum.
- selitelis1046
- Cin Avcısı
Oyunda olduğum takdırde imzamdakı nıcklere pm atarsan yardımcı olmaya çalışırım .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
unutMADIMAKlimda
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Ben senın günlüğünü severek takip ediyorum kardeşim, oyunda yokken de foruma girip okuyordum :lol: aynısını sanada söyliyeyim cevep vermediğim, günlüğünü takip etmediğim anlamına gelmezTOLGARDA yazdı:Ya, Mehmet Abi nereden bilsin Tolgarda'yı.
Bu arada BeyazKöşk'e de bekliyoruz ziyarete! ben uzun bi süredir yokdum fakat ramazan boyunca buralardayım
Buradan YaMaN ve ESASADAM'a da selamlar muhabbetle kalın..
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Selamlar günlüğünüzü okumaya başladım bile çok güzel bir başlangıç yapmışsın umarım benim bıraktığım gibi bırakmassın
Beyazköşke gelir veya hesap açarsan yardım etmeye her zaman açığım bi ÖM bırak yeter
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Aleykum Selam usta.Oyuna döndüğünü öğrendiğimde çok sevindim.Bir gün mutlaka ziyaret edeceğim.vahdet yazdı:Ben senın günlüğünü severek takip ediyorum kardeşim, oyunda yokken de foruma girip okuyordum :lol: aynısını sanada söyliyeyim cevep vermediğim, günlüğünü takip etmediğim anlamına gelmezTOLGARDA yazdı:Ya, Mehmet Abi nereden bilsin Tolgarda'yı.
Bu arada BeyazKöşk'e de bekliyoruz ziyarete! ben uzun bi süredir yokdum fakat ramazan boyunca buralardayım:lol: Sonrasını Allah bilir Kader kısmet ...
Buradan YaMaN ve ESASADAM'a da selamlar muhabbetle kalın..
Çok teşekkür ederim, senin günlüğüne de bakmıştım baya kopuk olmuş ama devam edersen takip edeceğim.Luighy yazdı:Selamlar günlüğünüzü okumaya başladım bile çok güzel bir başlangıç yapmışsın umarım benim bıraktığım gibi bırakmassınBeyazköşke gelir veya hesap açarsan yardım etmeye her zaman açığım bi ÖM bırak yeter
![]()
Teşekkürler karşılaşırsak biraz muhabbet etmek isterim.selitelis1046 yazdı:Oyunda olduğum takdırde imzamdakı nıcklere pm atarsan yardımcı olmaya çalışırım .
Böyle yorumlar hepsinden daha güzel bana kendimi özel hissettiriyor.Kabamsi yazdı:Baştan sona sıkılmadan okudum. Anlatış üslubun çok kibar ve akıcı. Umarım yazmaya devam edersin çünkü bir okur daha kazandın nefer dostum.
Abi öncelikle tekrar ileti yazdığını görünce heyecanlandım sonra bi baktım benim günlüğüme yazmışsın hemen ne yazdığını görmek için konuya tıkladım yüklenmedi. Bunu görene kadar baya bi uğraştım, çokta hoştuvahdet yazdı:Ben senın günlüğünü severek takip ediyorum kardeşim, oyunda yokken de foruma girip okuyordum :lol: aynısını sanada söyliyeyim cevep vermediğim, günlüğünü takip etmediğim anlamına gelmez
Dün ve öncesinde baya hasta olduğum için ne oyunu ne forumu ziyaret edebildim daha ancak buraya yazabilecek hale geldim. Şimdi moderatörler içlerinden beter ol diye geçiriyorlardır.
Plus Paketin üzerinden 16 gün geçtiğini ve oyuna girmeyip hepsinin boşa gitmesine sebep olduğumu fark ettim.
Sadece maden ocağına gelmeye çalışırken çanta doldu ve deneme yapmak için ölüp tüccara gittim.

Sadece 10 dakikadan kısa bir sürede 300bin kadar para kazanmışım o zaman plus yokken oynamanın bir manası yok bu çok saçma!

Sonra arkamı döndüğümde yerde yatan bir Lodos neferi gördüm Arzlar'ın arasında

Sadece maden ocağına gelmeye çalışırken çanta doldu ve deneme yapmak için ölüp tüccara gittim.

Sadece 10 dakikadan kısa bir sürede 300bin kadar para kazanmışım o zaman plus yokken oynamanın bir manası yok bu çok saçma!

Sonra arkamı döndüğümde yerde yatan bir Lodos neferi gördüm Arzlar'ın arasında

Birde maden toplamaya, ya da şuradan geçmeye çalıştım. buz tutmuş yerlerde şansım yaver gitmiyor galiba

En son AhiEvran tarafından 28 Haz 2016 22:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: İleti, sahibinin isteği üzerine düzenlendi.
Sebep: İleti, sahibinin isteği üzerine düzenlendi.
17 Nisan'da yazmış olduğum bir yazı;

Hesaplayalım;
Büyücüde 90m
Savaşçıda 12m
Olmak üzere 102m nakitim bulunuyor. Elimdeki materyaller ise 40m falan edebilir.
Tam olarak 10 hafta geçti ve m1'in yarısına gelemedimTOLGARDA yazdı:Bu hafta bir tane "Safran" düşürmeyi başardım ve 1m kadar para kastım. Ek olarak gözcü de aldım. Ancak bu hızda gittiğim sürece m1'i tamamlamak için 20 haftaya ihtiyacım var.
Hesaplayalım;
Büyücüde 90m
Savaşçıda 12m
Olmak üzere 102m nakitim bulunuyor. Elimdeki materyaller ise 40m falan edebilir.