Kişisel sebeblere dayalı olarak verilen ağır cezalar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
erkek
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Mevla Aşkı

Kişisel sebeblere dayalı olarak verilen ağır cezalar

Mesaj gönderen erkek »

Merhabalar.

2007 yılından bu yana İstanbul Kıyamet Vakti oyuncusuyum.bu 9 yıl süre içerisinde oyuna bulunduğumuz katkılar ve devamında oyuna ödediğimiz ücretler bariz ortada.Fakat daha bıyığı terlememiş , şahısların Denetmen yapılması ve oyun içi arkadaşlarının bildirisiyle ben bu adamı sevmiyorum buna bir ban atalım talebiyle ağır cezalar alıyorum.Susturma cezası olabilecek cezalar bile yasaklama cezası olarak bize sunuluyor.İletişim formunda itiraz dilekçesi olarak yazdığımızda ise sistemin otomatik olarak bu cezaları verdiği tarafımıza dalga geçilerek iletiliyor.Defalarca bildirmemize rağmen cezalar düşürülmüyor ve aksine alay konusu ediliyor.Ben artık Kişisel sebeblerle ceza veren bu denetmenlerin bu ilgili şahısların isimlerinin açıklanmasını ve adli mercilerde bu yönetici bozuntuları ile karşı karşıya gelmek istiyorum.Kim ilginiyor ise tarafıma mail atabilir ve ya isimleri buradan paylaşa bilir.

Konunun kapatılması ve tarafıma verilecek haksız en ufak bir cezadan sorumlu olan ve ya olanlara da gerekli cezaların verilmesi için adli makama avukatım ile birlikte talepte bulunacağımı bildiririm.
En son AFRASiYAB tarafından 23 Haz 2016 18:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Güvenlik sebebiyle kişisel iletişim bilgisi kaldırıldı.
erkek
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Kişisel sebeblere dayalı olarak verilen ağır cezalar

Mesaj gönderen erkek »

Suçta ve cezada kanunîlik ilkesi
MADDE 2. - (1) Kanunun açıkça suç saymadığı bir fiil için kimseye ceza verilemez ve güvenlik tedbiri uygulanamaz. Kanunda yazılı cezalardan ve güvenlik tedbirlerinden başka bir ceza ve güvenlik tedbirine hükmolunamaz.
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

erkek yazdı:Suçta ve cezada kanunîlik ilkesi
MADDE 2. - (1) Kanunun açıkça suç saymadığı bir fiil için kimseye ceza verilemez ve güvenlik tedbiri uygulanamaz. Kanunda yazılı cezalardan ve güvenlik tedbirlerinden başka bir ceza ve güvenlik tedbirine hükmolunamaz.

Bilişim suçları çok karmaşık bir yapıya sahip belirtmek isterim. Ava giderken avlanmak da var yani.Dava Açarsan haklılığını ispat edemezsen haksız durumuna düşüp davalı da olabiliyorsun.Elinde çok kayda geçer bir kaç delil olması lazım kardeşim.Yoksa Hukuku 5 para etmez Türkiye'de Hukuk beni kucaklar diyorsan yanılırsın.

Hatta Bazen bizim bile Açtığımız Başka Başka davalar var ( oyun harici başka davalar). Bu davaların delilleri çok çok güçlü olmasına rağmen Takipsizlik kararının verildiğini bile gördüm ben. Ordan o kadar emin konuşuyorum. Hukuk sistemi Sadece Dilde uygulanıyor.Hakeza anayasa sadece kağıtta kalıyor.Uygulama da 0
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
erkek
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen erkek »

KARADAVUTs yazdı:

Bilişim suçları çok karmaşık bir yapıya sahip belirtmek isterim. Ava giderken avlanmak da var yani.Dava Açarsan haklılığını ispat edemezsen haksız durumuna düşüp davalı da olabiliyorsun.Elinde çok kayda geçer bir kaç delil olması lazım kardeşim.Yoksa Hukuku 5 para etmez Türkiye'de Hukuk beni kucaklar diyorsan yanılırsın.

Konuya dahil olduğun için teşekkür ederim, fakat elimde kanıt olması pek önemli değil çünkü ilgili mahkeme tarafıma ceza veren şahsiyetten bu cezaya karşılık delil isteyecektir.Deliller incelenecek olursa tarafımınn haklı olduğu ortaya çıkacaktır.Sadece bana cezayı uygulayan şahısların ve onları kontrol eden şahısların tarafıma bildirimde bulunması gerekmektedir.
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

erkek yazdı:
KARADAVUTs yazdı:

Konuya dahil olduğun için teşekkür ederim, fakat elimde kanıt olması pek önemli değil çünkü ilgili mahkeme tarafıma ceza veren şahsiyetten bu cezaya karşılık delil isteyecektir.Deliller incelenecek olursa tarafımınn haklı olduğu ortaya çıkacaktır.Sadece bana cezayı uygulayan şahısların ve onları kontrol eden şahısların tarafıma bildirimde bulunması gerekmektedir.

umarım kazanırsın kardeşim.bizimde ağzımız Sözümüz yüreğimiz olursun.
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
erkek
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen erkek »

Destek ekibininin bıyığı terlememiş denetmeni tarafından,tarafıma gönderilen mail;

(Merhaba,

İtirazınız neticesinde konuşma kayıtlarınız incelenmiş ve cezanızın doğru olduğu görülmüştür. İKV oyun evreninde, diğer oyunculara adres, telefon numarası, Skype adresi vermek; kendilerini tehdit ederek oyun ortamında rahatsızlık vermek ceza sebebidir.

Bu sebeple hesabınıza moderasyon uygulanmıştır.

Daha dikkatli olmanızı temenni ederiz)

Bana cezayı uygulayan şahıs olmalı ne zaman dan beri oyun içi iletişim bilgilerini paylaşmak Yasaklama sebebi oldu bknz;Yasaklama sebebi diyorum,Susturma değil !!

Devamında konuşmaları incelediğinde karşı tarafın , tarafımdan ısrarla iletişim bilgilerimi istemesi de görmemezlikten gelinmiş.Şimdi soruyorum kedi burdaysa kıyma nerde kıyma burdaysa kedi nerde.
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Merhaba erkek;

İstanbul Kıyamet Vakti ceza sistemi katlanarak artan bir yapıya sahiptir. Eğer ki sıralı cezanız bu katlanarak artan sistemde uzaklaştırma cezasına denk geliyorsa, oyun içerisindeki söylemleriniz uzaklaştırma cezası gerektirmese bile sıralı cezanız ne ise o uygulanır.

İlaveten; şikayetleri inceleyen alt birimlerin oyuncuların isimlerini görmediğini, sadece "Şikayet Eden - Şikayet Edilen" şeklinde görerek bildirimlerini incelediğini ve işlem uyguladığını da defalarca dile getirdik. Ayrıca her birimden sorumlu kaptanların ve yardımcıların bulunduğunu, gerçekleştirilen tüm işlemlerin günlük rutin bir şekilde kontrol edildiğini de belirtmeliyiz. Yani sizin tabiriniz ile "Ben bu adamı sevmiyorum buna bir ban atalım" şeklinde bir itham mesnetsiz kalır. Zira kurallar dışında, keyfi bir şekilde herhangi bir işlemin uygulanması söz konusu değildir.

Eğer ki işi hukuki boyuta taşımak isterseniz; mahkemeye başvurarak karakterinizin ceza aldığı esnalardaki konuşmalarınızın kaydını talep edebilir ve herhangi bir usulsüz işlem uygulanmış ise rahatlıkla bu kayıtlarda görebilirsiniz. Neticesinde ortada bir yanlışlık varsa hak iddia edebilirsiniz.

Tarafınıza destek biriminden verilen yanıtta da "Sistemin otomatik olarak bu cezaları verdiği" ibaresi kat'iyen yer almamaktadır. Bu sizin hayal dünyanızın bir ürünü olsa gerek, zira ceza sisteminin nasıl işlediği hakkında yukarıda biraz bahsettik. Son olarak; madem ki destek birimimizden aldığınız yanıtı yetersiz bularak konuyu forum kanalına taşıdınız, size son aldığınız 3 günlük uzaklaştıma cezasının sebebini buradan açıklayalım:

Oyun içerisinde kişileri tehdit ve taciz ederek; telefon numarası, açık adres veya diğer iletişim platformlarında bulunan adreslerin verilmesi oyuna üye olurken okumuş, kabul ve taahhüt etmiş bulunduğunuz Kullanım Sözleşmesi'nin ikinci kısmı olan Kullanım Koşulları gereğince ceza gerektiren bir davranıştır. Siz ise; 22.06.2016 tarihinde saat 03.40 civarında Eminönü sunucusunda bulunan SİYAHveBEYAZ adlı karakteriniz ile diğer oyunculara açık bir şekilde telefon numaranızı vererek tehdit etmeniz sebebiyle bu cezayı almış bulunmaktasınız. İlk paragrafta da belirttiğim gibi; ceza geçmişinizin bir hayli kabarık olması nedeniyle katlamalı ceza sistemimize göre cezanız 3 gün uzaklaştırmaya tekabül etmektedir. Bu açıkça tehdit içerikli tavrınızdan sonra hem destek, hem de forum kanalına böyle yazmanız; sizlerin ceza sistemini basit görerek alay konusu ettiğiniz izlenimini oluşturmaktadır.

İyi forumlar.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön