OoNİKOLAxTESLAoO Günlüğü [ IıMABELııMATİZıI ] [ IıFOLLOWıIıMEıI ]
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: OoNİKOLAxTESLAoO Günlüğü [ IıFOLLOWıIıMEıI ]
Kardeşim Dereceye girmişsin Hayırlı olsun. Ödülünü güle güle kullan.
- selitelis1046
- Cin Avcısı
Teşekkür ederim.TOLGARDA yazdı:Tebrik ederim..
Sağolasın eksik olma dostum.KARADAVUTs yazdı:Kardeşim Dereceye girmişsin Hayırlı olsun. Ödülünü güle güle kullan.
Teşekkür ederim.selitelis1046 yazdı:Tebrik ederim .
Bir zamanlar günlüğümün bir köşesinde yazılı olan yazıyı arayıp sonunda buldum.Seven yazdı:İnşallah şansım yaver gider en kısa zamanda düşürmem lazım. Yorum için teşekkürler kim bilir belki bende etkinlik kazanırsam ödülü şaheser istemek olursa alırım bi dal.Vezirx27 yazdı:Bıçak Sırtı Kılıç bana ne sıkıntılar çektirmişti 1 buçuk ayda Çemberlitaş bölgesinden hiç bir alacak bırakmadığım Savaşçı karakterim belki 1 yılı aşkın süredir Kılıcı atmamıştıne çektiğimi bir ben bilirim işi inada bindirdiğim için üretmedimde fakat geçtiğimiz aylarda etkinlikden kazanmıştım, dilerim ki bendeki bu şansızlık seni bulmaz
![]()
Tarih hayal edenleri değil;
Gerçekleştirenleri yazar.
Konu linki: 28. sayfa viewtopic.php?f=137&t=132459&start=270
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Voice of Voiceless
Ben de bu sorundan müzdaripim.Seven yazdı:Tabi ne hikmetse gene fotoğraflar klasöre kaydedilmemiş.
Bu arada tekrar tebrikler
Teşekkür ederim. İnşallah sorunumuz düzelir. Çözüm yolu bulunca haber ederim.firaridadas yazdı:Ben de bu sorundan müzdaripim.Seven yazdı:Tabi ne hikmetse gene fotoğraflar klasöre kaydedilmemiş.
Bu arada tekrar tebrikler
Sevgili günlük 2 gündür günlüğüme bir şeyler aktaramadım çünkü enteresan işler yapmadım haliyle değişik birşeyde yapmadım. Bugün zaten oyuna girmedim.
3 gündür kazanmış olduğum etkinlikten gelecek olan şaheseri mi bekliyorum ve halen alabilmiş değilim.
Şaheseri mi almış olsaydım. Forum kanalındaki 700. gönderim ile beraber güzel bir anı olacaktı neyse 700. gönderim ve forumda lvl atladım. Şaheseri daha sonra kutlarız. Forum lvl'im hayırlı olsun.
699 Demirci Çırağı
700 Antrepo Bekçisi
3 gündür kazanmış olduğum etkinlikten gelecek olan şaheseri mi bekliyorum ve halen alabilmiş değilim.
Şaheseri mi almış olsaydım. Forum kanalındaki 700. gönderim ile beraber güzel bir anı olacaktı neyse 700. gönderim ve forumda lvl atladım. Şaheseri daha sonra kutlarız. Forum lvl'im hayırlı olsun.
699 Demirci Çırağı
700 Antrepo Bekçisi
Sevgili günlük her yaz geldiğinde benim alerjim tutuyor ve hapşurmalar oluyor ardından boğazımın içinde kaşıntı sonra değişik şeyler oluyor. Peki alerjik nezle neymiş diye o zamanlar araştırmıştım şimdide aynı olayı yaşadığım için bilgilendirme amaçlı bir yazı sunmak istedim.
Alerjik nezle (Rinit)
Rinit burun iltihabı, allerjik rinit ise iltihabın allerji kaynaklı olmasıdır. Allerjik rinit, hapşırma, burun akıntısı ve burun tıkanıklığı ile karakterizedir, Sıklıkla göz, burun ve damak kaşıntısı eşlik eder. Ülkemizde görülme sıklığı çocuklarda %2-37, erişkinlerde %8-30 arasında değişmektedir. Herhangi bir yaşta ortaya çıkabilirse de ilk belirtiler çoğunlukla çocukluk ve genç erişkin çağda ortaya çıkar. Allerjik rinitli kişilerde diğer allerjik hastalıkların (egzema, astım, oral allerji sendromu) görülme sıklığı daha fazladır. Örneğin hastaların üçte birinde astım gelişebilir.
Belirtiler
Allerjik rinitli hastalar hapşırık, burun akıntısı, burun tıkanıklığı ve burun kaşıntısı şikayetleri ile başvururlar. Ayrıca geniz akıntısı, öksürük, halsizlik, koku almada güçlük olabilir. Bazı hastalarda damak ve kulak içinde kaşıntı görülebilir.
Alerjik nezle (Rinit)
Rinit burun iltihabı, allerjik rinit ise iltihabın allerji kaynaklı olmasıdır. Allerjik rinit, hapşırma, burun akıntısı ve burun tıkanıklığı ile karakterizedir, Sıklıkla göz, burun ve damak kaşıntısı eşlik eder. Ülkemizde görülme sıklığı çocuklarda %2-37, erişkinlerde %8-30 arasında değişmektedir. Herhangi bir yaşta ortaya çıkabilirse de ilk belirtiler çoğunlukla çocukluk ve genç erişkin çağda ortaya çıkar. Allerjik rinitli kişilerde diğer allerjik hastalıkların (egzema, astım, oral allerji sendromu) görülme sıklığı daha fazladır. Örneğin hastaların üçte birinde astım gelişebilir.
Belirtiler
Allerjik rinitli hastalar hapşırık, burun akıntısı, burun tıkanıklığı ve burun kaşıntısı şikayetleri ile başvururlar. Ayrıca geniz akıntısı, öksürük, halsizlik, koku almada güçlük olabilir. Bazı hastalarda damak ve kulak içinde kaşıntı görülebilir.
Sevgili günlük oyuna her gün girdiğimde şaheserin geldi mi diye soranlar oluyor. Buna tanımadıklarım da dahil, bugün gene oyuna geçtim acaba şaheserim geldi mi diye ama malesef gene gelmemiş. Soranlara hayır gelmedi daha yazıyorum ne kadar hoşlarına gidiyorsa gülücük atıyorlar. Bende sinirleniyorum o esnada oyunu kapatıyorum. 
Forum moderatörlerine de sıkıntı veriyorum kusuruma bakmasınlar. 4 gözle bekliyorum. 4 gündür.
Forum moderatörlerine de sıkıntı veriyorum kusuruma bakmasınlar. 4 gözle bekliyorum. 4 gündür.
Sevgili günlük bugün bolca para kastım. Bir süre sonra arzlar tarafından saldırıya uğradım hepsini teker teker bulup asite boğdum.
Tabii ben asit karakterimdeyken hergün sorulan soruyu bugünde sordular.

Çemberlitaş önünde beklerken sürekli ayı koyarım ortaya birden bire bir baktım 4 tank olmuşuz. Ayım tek kalmasın kaynaşsınlar diye ayımın yanına arkadaş bıraktılar. Artık ayım tek değil 4 kafadar dolaşacaklar.

Ahmet kardeşim balta'yı soruyordu kaç gündür. Bugünde o soruyu sormadan ben espiri yapayım dedim.

Forum kanalında şans sistemini gördüm ve 2 kez denedim. Sanırım şans oranım baya yüksek.

Tabii ben asit karakterimdeyken hergün sorulan soruyu bugünde sordular.

Çemberlitaş önünde beklerken sürekli ayı koyarım ortaya birden bire bir baktım 4 tank olmuşuz. Ayım tek kalmasın kaynaşsınlar diye ayımın yanına arkadaş bıraktılar. Artık ayım tek değil 4 kafadar dolaşacaklar.

Ahmet kardeşim balta'yı soruyordu kaç gündür. Bugünde o soruyu sormadan ben espiri yapayım dedim.

Forum kanalında şans sistemini gördüm ve 2 kez denedim. Sanırım şans oranım baya yüksek.