Oyunu İndiremiyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Oyunu İndiremiyorum

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Yöneticinin dediği gibi de olmazsa dış linklerden indirmeyi dene belki sunucu değişince bir şeyler olur. http://www.gezginler.net/oyunlar/i/71/
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

AFRASiYAB yazdı:Selam Auril;

İndirme işleminizi kurulum dosyasını tek parça halinde IDM gibi programlar aracılığı ile denemenizi öneririm. Bunun haricinde sisteminizde herhangi bir antivirüs türevi program varsa indirmenize engel teşkil edebilir. İndirme işlemi esnasında lütfen devre dışı bırakınız. Yine Güvenlik Duvarı ayarlarınızdan ötürü de bir kısıtlama yaşıyor olabilirsiniz. Lütfen ayarlarınızı kontrol ediniz. Sonucu bizlerle buradan paylaşırsanız yine yardımcı olmaya çalışacağız. İyi eğlenceler.
selam indirmeyi tek parça olarak çeşitli programlarla denedım bilgisayarımda virus programı da bulunmuyor ancak hala sonuc olumsuz maalesef :( sanırım artık vazgeçiyorum...
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Auril yazdı:
AFRASiYAB yazdı:Selam Auril;

İndirme işleminizi kurulum dosyasını tek parça halinde IDM gibi programlar aracılığı ile denemenizi öneririm. Bunun haricinde sisteminizde herhangi bir antivirüs türevi program varsa indirmenize engel teşkil edebilir. İndirme işlemi esnasında lütfen devre dışı bırakınız. Yine Güvenlik Duvarı ayarlarınızdan ötürü de bir kısıtlama yaşıyor olabilirsiniz. Lütfen ayarlarınızı kontrol ediniz. Sonucu bizlerle buradan paylaşırsanız yine yardımcı olmaya çalışacağız. İyi eğlenceler.
selam indirmeyi tek parça olarak çeşitli programlarla denedım bilgisayarımda virus programı da bulunmuyor ancak hala sonuc olumsuz maalesef :( sanırım artık vazgeçiyorum...
İkv sunucusundan başka bir yerden indirdin mi
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön