yenıden başlıyorum madenler hakkında
yenıden başlıyorum madenler hakkında
meraba arkadaşlar onceden menekse gano filan vardı para eden sımdı o tarz para eden ne var oyunda hangılerıne vermelıyım puanları bırde okse otuymus cıvan percemıymıs tane 10kdan fılan satılırdı sımdı otarz alanlar varmi
Re: yenıden başlıyorum madenler hakkında
10k etmiyor ama hala değerliler. Eminönü bölgesinde saf altın, menekşe, akik, sibir falan hala değerli. Ganoderma, kadim, meran en değerli materyaller.
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
O madenler çöp olarak adlandırılıyor ve ortalama 5bin gibi fiyata gidiyor.
Hol ve Sivri Ada madenleri en değerlileri şuan madenler arasında.
Hol ve Sivri Ada madenleri en değerlileri şuan madenler arasında.
- NauTLiuS
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Hitap
Hol Madeni Cekersen Ve Sunucunuz Olmusse Biraz Zamlayarak Satmanizi Tavsiye Ederim.Ayri TOLGARDAnin dedigi gibi saf altin menekse sibir akik falan iyi para ediyor ben mesela 2 mantardan 3 gano cektim sadece ramazan paketiyle 1 mantardan 2 paket dustu ve 2 side ganoydu dier cektigim mantarda 1 paket cikti bide yapilan etkinliklerdende aldim 1 tane Ve Sana Bir Onerim Daha Var Mesela Saf Altin 1.5m Diyelim İndirmeye Calis 9m harcadin 6 tane aldin diyelim onu 10 m ye veya cenen varsa 12.5m ye bile satabilirsin ben dun 6 saf altini 12.5m ye sattim olay tamamen akilda bitiyor iyi forumlar
Akıl değil ben çok çabuk ikna olabiliyorum. piyasanın altında veriyorum bazen.NauTLiuS yazdı:Hol Madeni Cekersen Ve Sunucunuz Olmusse Biraz Zamlayarak Satmanizi Tavsiye Ederim.Ayri TOLGARDAnin dedigi gibi saf altin menekse sibir akik falan iyi para ediyor ben mesela 2 mantardan 3 gano cektim sadece ramazan paketiyle 1 mantardan 2 paket dustu ve 2 side ganoydu dier cektigim mantarda 1 paket cikti bide yapilan etkinliklerdende aldim 1 tane Ve Sana Bir Onerim Daha Var Mesela Saf Altin 1.5m Diyelim İndirmeye Calis 9m harcadin 6 tane aldin diyelim onu 10 m ye veya cenen varsa 12.5m ye bile satabilirsin ben dun 6 saf altini 12.5m ye sattim olay tamamen akilda bitiyor iyi forumlar
- KARADAVUTs
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Adada gano ve yonca çekmeye bak .holde ise jadeit ve kondrit
- NauTLiuS
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Hitap