ARKADAŞLAR ACİL YARDIMMM/karakter aktarımı
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ARKADAŞLAR ACİL YARDIMMM/karakter aktarımı
arkadaşlar geçen karakter aktarımı yapim dedim ve kuklacı sunucusundaki bi karakterimi aktardım fakat sabah oyuna girdiğimde karakterimin olmadını farkettim ve ttnet bana ttnet kullanıcı adımın şifremin hatalı oldunu söylüyor acil yardım arkadaşlarrrrr lütfen acaba karakter aktarımı yüzünden midir beklemem gereken zaman mı var karakterim yokkk

Aşkxadamı/Aşkxreco/Pecerr/Pecer/Karamürselli/Aşkxbaşkan
Re: ARKADAŞLAR ACİL YARDIMMM/karakter aktarımı
her pazar saat 12'de oluyo die biliyom 
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Hesabın kilitlenmiştir tekrar aktar eski hesabına
Ottomanxölümsüz anısına
-
- Sahaf Yardımcısı
nasıl yani kardeş :SSS kilitlenmiştir derken yani nasıl oluyor?

-
- Sahaf Yardımcısı
bakın ttnet oyuna giriş yaptığımda şöle bi hata ile karşılaşıorum
*Siteye girişiniz gerçekleşmedi! Lütfen kullanıcı adı ve şifrenizi kontrol edip tekrar deneyiniz. Eğer şifrenizi hatırlamıyor iseniz Şifre Hatırlatma servisimizi kullanarak yeni şifrenizi alabilirsiniz. Eğer, TTNET Müzik kullanıcı adınız ve şifreniz ile TTNET OYUN’a ilk defa giriş yapıyorsanız Aktivasyon Yenileme işlemi yapmanız gerekmektedir.
*Siteye girişiniz gerçekleşmedi! Lütfen kullanıcı adı ve şifrenizi kontrol edip tekrar deneyiniz. Eğer şifrenizi hatırlamıyor iseniz Şifre Hatırlatma servisimizi kullanarak yeni şifrenizi alabilirsiniz. Eğer, TTNET Müzik kullanıcı adınız ve şifreniz ile TTNET OYUN’a ilk defa giriş yapıyorsanız Aktivasyon Yenileme işlemi yapmanız gerekmektedir.

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
ttnet çok sıkıntılı bence.müşteri hizmetlerini ara derdini anlat ama sobee en rahatı ex istiyorsan yapacak biişey yok plus almanı öneririm eğer durumun var ise.
-
- Sahaf Yardımcısı
ttnet müşteri hizmetlerini aradım mailime bi aktivasyon kodu yolladılar tekrar mynete geçiş yapıom böle bi saçmalık yok yani rezillikden başka bişi değil oyundaki saçmalıklar ve çözüm saçmalıkları gerçketen adamı sıkıyor adamlar ufak tefek güncellemeler ve etkinlikler yapmaya çalışıolar bunlarla kandırmaya çalışıolar adamlarda hicraat yok sözde bişiler yapıolar ama sözde biz ikv oyuncularının sorunlarını göz önünde bulundurarak hareket etmeleri bence onların yararına olur