UEFA EURO 2016 Fransa ,21 . 06.2016 Salı , 3. Hafta Grup Son Maç Mücadeleleri
Çek Cumhuriyeti 0 - 2Türkiye
Hırvatistan 2 - 1 İspanya
EURO 2016 D Grubu son maçında milli takımımız, Burak Yılmaz ve Ozan Tufan’ın golleriyle Çek Cumhuriyeti’ni 2-0 mağlup etti. Grubu 3. tamamlayan A milliler, en iyi üçüncüler arasnda yer alıp son 16’ya yükselebilmek için diğer maçların tamamlanmasını bekleyecek.
Son 16’ya yükselebilmemiz için İtalya’nın İrlanda’ya, Belçika’nın ise İsveç’e yenilmemesi gerekiyor. Ya da Macaristan’ın Portekiz’i yenmesi gerekiyor. Bu iki ihtimalden biri gerçekleşirse son 16’dayız.
Türkiye 2-0 Çek Cumhuriyeti
Topla Oynama %46/%54
Toplam Şut 9/13
İsabetli Şut 2/5
Başarılı Pas 248/291
Hırvatistan 7 puanla grubu 1. olarak bitirdi.
İspanya 6 puanla 2. oldu
Türkiye 3 puanla 3. oldu
Çek Cumhuriyeti 1 puanla sonuncu oldu.
TEŞEKKÜRLER MİLLİLERİMİZ. BU SKORLA İLK 16'ya BİLE GİREMEZSEK GİRMİŞ GİBİ OLDUK. TEŞEKKÜRLER MİLLİLERİMİZ . TEŞEKKÜRLER.....
En son KARADAVUTs tarafından 22 Haz 2016 00:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ayrıca 3 maç var geleceğimizi belirleyen.Bu 3 maçın en az 2sinde rakiplerimiz puan kaybetmeli yani İsveç ve İrlanda gibi görünüyor zayıf halka.Allah izniyle de yenileceklerdir , inancımız tam
VoiceOfVoiceless yazdı:Bugün daha da anlam kazandı bu görüntü ;
Ayrıca 3 maç var geleceğimizi belirleyen.Bu 3 maçın en az 2sinde rakiplerimiz puan kaybetmeli yani İsveç ve İrlanda gibi görünüyor zayıf halka.Allah izniyle de yenileceklerdir , inancımız tam
Allah ın izniyle yenileceklerdir nedir dostum ? Sen futbolu birilerinin yenilmesi için kendi takımının sürekli yenmesi içinmi izliyorsun ?
VoiceOfVoiceless yazdı:Bugün daha da anlam kazandı bu görüntü ;
Allah ın izniyle yenileceklerdir nedir dostum ? Sen futbolu birilerinin yenilmesi için kendi takımının sürekli yenmesi içinmi izliyorsun ?
Hayırlısı ne ise onun olmasını dilerim .
Kendi takımımızın yenilgileri doğrultusunda , rakipten medet ummak bizim suçumuz değil.O sahadakilerin suçu.
Mecburuz onların yenilmesi için dua etmeye eğer başarı istiyorsak.
Ayrıca bana değil futbolculara sorman lazım o soruyu.