Oyunu İndiremiyorum
- NauTLiuS
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hitap
Re: Oyunu İndiremiyorum
Peki bilgisayarinizda yeterli depolama alani varmi bunada bakmanizi oneriyorum gereksiz copleri silerseniz o zaman indirebilceginizi dusunmekteyim.
Böyle olduğunu düşünmüyorum, tek parça halinde kurulumun ne hata verdiğini söylerlerse kesin bir cevap verebilirim.NauTLiuS yazdı:Peki bilgisayarinizda yeterli depolama alani varmi bunada bakmanizi oneriyorum gereksiz copleri silerseniz o zaman indirebilceginizi dusunmekteyim.
Bilgisayarımda yeterli alan var sorun şu ki kuruluma giremiyorum tek parça halinde indirmeye çalıştığımda yaklaşık 10 saniye sonra indirme duruyor ikvdownleader de ise hiç başlamıyor bile
auril & DoubleLift
Tek parçayı farklı bir tarayıcı o da olmadı bir vpn ile indirmeyi dene.Auril yazdı:Bilgisayarımda yeterli alan var sorun şu ki kuruluma giremiyorum tek parça halinde indirmeye çalıştığımda yaklaşık 10 saniye sonra indirme duruyor ikvdownleader de ise hiç başlamıyor bile
- NauTLiuS
- Sahaf Yardımcısı

http://download.istanbuloyun.com/istanbulkur4_1.exe
Buradan Oyunu Tek Parça Halinde İndirebilirsiniz
Son sürüm 5.0 değil miydi ?NauTLiuS yazdı:http://download.istanbuloyun.com/istanbulkur4_1.exe
- NauTLiuS
- Sahaf Yardımcısı

5.0 Zaten Buda Hızlı Destek Bölümüne Bende Yazmıştım Burdan Indırmemı Onerdıler.Ve NE KASMA NEDE BASKA SORUN
İnternette o kadar aradım 5.0 neden yok diyeNauTLiuS yazdı:5.0 Zaten Buda Hızlı Destek Bölümüne Bende Yazmıştım Burdan Indırmemı Onerdıler.Ve NE KASMA NEDE BASKA SORUN
- NauTLiuS
- Sahaf Yardımcısı

Hizli Destekde Bana Yardimci Olan Sevgili Yetkililerin Verdigi Linki Size Attim Oradan İndirin Bendede slotlar gozukmuyor ve oyun kasiyordu ancak artik hepsi gecti ve ikv flan klasorleri de el ile siliniz eger olmuyorsa ikv den oyunu indirirken bilgisayariniz oyun icin uyumlu yukleyip bakin hattaha linkini bile isterseniz atabilirim
Selam Auril;
İndirme işleminizi kurulum dosyasını tek parça halinde IDM gibi programlar aracılığı ile denemenizi öneririm. Bunun haricinde sisteminizde herhangi bir antivirüs türevi program varsa indirmenize engel teşkil edebilir. İndirme işlemi esnasında lütfen devre dışı bırakınız. Yine Güvenlik Duvarı ayarlarınızdan ötürü de bir kısıtlama yaşıyor olabilirsiniz. Lütfen ayarlarınızı kontrol ediniz. Sonucu bizlerle buradan paylaşırsanız yine yardımcı olmaya çalışacağız. İyi eğlenceler.
İndirme işleminizi kurulum dosyasını tek parça halinde IDM gibi programlar aracılığı ile denemenizi öneririm. Bunun haricinde sisteminizde herhangi bir antivirüs türevi program varsa indirmenize engel teşkil edebilir. İndirme işlemi esnasında lütfen devre dışı bırakınız. Yine Güvenlik Duvarı ayarlarınızdan ötürü de bir kısıtlama yaşıyor olabilirsiniz. Lütfen ayarlarınızı kontrol ediniz. Sonucu bizlerle buradan paylaşırsanız yine yardımcı olmaya çalışacağız. İyi eğlenceler.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!